Şimdi Ara

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 yıldır bu tırnak batması illetini çekiyordum.Bu 2 yılım.
    Tırnak çekildi defalarca,tırnak revizyonu yapıdı defalarca.Ama nafile.En sonra çok daha ağır birşey yaptılar.Boydan boya yardılar
    deriyi açtılar.Kökü aldılar.Çok acı çektim.Uyuşturucu tam uyuşturmadı bile.
    Ama inşallah şimdi iyileşir.2 tepeden 2 dipten ve 1 adette sağ yandaki yara çok büyük olduğu için oraya atıldı.Şimdi dikişler alınalı 2 hafta olacak.Sol yandaki çukur deri ile doluyor.Tırnak ise biraz daha dar.Eğer iyileşmezse önerilerinizi bekliyorum.
     Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti)

Edit: Arkadaşlar konu uzun zamandır var.Parmağım tamamiyle iyileşmiştir.Sadece bazen şok ağrılar veriyor.Bunun dışında bir sorun yok.
    Birde bazı arkadaşların dediği gibi basit birşey değil.İğne ile uyuşturduktan sonra acı olmuyor.Ama ileri durumlarda iğne tamamen uyuşturmuyor.İşte o zaman b*ku yiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 27 Eylül 2009; 16:19:22 >

• :) Valla artık tırnağın olmayacağı için batma problemide olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

:) Valla artık tırnağın olmayacağı için batma problemide olmaz.

Yok kenarlardan tırnak daraltıldı.Ama yine düzelmezse tırnağı toptan aldırırım valla.
  • Tırnak takma gibi duruyor berbat bir durum
  • Benim Bir Kere Tırnağımın içine Koskacaman Bir Demir Cubuk Girdi Ve Tırnağım Alındı Nekadar Acı Çektiğimi Hatırlamak Bile İstemiyorum...
  • geçen sefer bir konuda bir arkadaş kolonyalı pamuğun tırnağa koyun et ile tırnağın batmasını önleyin demişti ben uyguladım gerçektende yararı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

Benim Bir Kere Tırnağımın içine Koskacaman Bir Demir Cubuk Girdi Ve Tırnağım Alındı Nekadar Acı Çektiğimi Hatırlamak Bile İstemiyorum...

İçim gitti.Valla hatırlama bence.Benimde sağ el tetik parmağım elektrik ile yamuldu.O derinin eriyişini ve parmağın ortadan yana doğru eğilişini hatırlamak bile istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde çektirdik abartacak bişiy yok iki iğne o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGabbyNGaGe

geçen sefer bir konuda bir arkadaş kolonyalı pamuğun tırnağa koyun et ile tırnağın batmasını önleyin demişti ben uyguladım gerçektende yararı oluyor

Valla 1 sene önce haberim olsaydı.Hiç böyle acılar çekmedim.Ama artık geçti.Dar tırnakta bir hoş gözüküyor ama.Tabi tam iyileştikten sonra.Ama koca koca 2 tane yan yana yara izi bu işi bozuyor.O ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 6 Ağustos 2009; 0:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bizde çektirdik abartacak bişiy yok iki iğne o kadar

Bu çektirme değil emin ol.İstersen aşamaları tek tek anlatabiirim.İlk başlarda bende tırnak çektirdim.Ve emin olki şuanki operasyon ile düz bir tırnak çekimi arasında dağlar kadar fark var.
  • Benim de ayak başparmağımın kenarlarına dokununca çok acıyor.Tırnak batması mıdır bu?
  • ya şu küçücük tırnak insana ne kadar acı veriyor.sağ elimin işaret parmağı bir kere iltihap toplamıştı.mosmor olmuştu.şişmişti.merhem sürüp bezle sarıyordum.neyseki merhem iltihabı erken kuruttu.kalemle parmağımın ucundan iltihaplı yere delik açıp sıkıp iltihabı akıtmıştım.merhem ona turuncu renk vermişti.bir miktarda pis kan vardı.kırmızı-turuncu karışık sümük kıvamında birşey çıkmıştı.iğrençti.
  • evet senin operasyon çok derin olmuş ben iki iğne vurdurdum terlikle dolaştım
  • Bu operasyondan sonra bir daha tekrar etmiyor diye biliyorum dostum.
    Çok çok geçmiş olsun. Umarım bildiğim doğrudur da bir daha çekmezsin.
  • Neresi ağır be bu operasyonun en berbat yanı sadece o iğneleri yemek bende toplam 6 kere oldum (bakınız daha önceki tırnak batması operasyon görüntülerime sitede mevcuttur.) şu an sorun kalmadı 4-5 güne hiç bir şeyin kalmaz turb gibi oılursun fazla atıp tutma kafanda bu arada ayağında çok çirkinmiş be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Neresi ağır be bu operasyonun en berbat yanı sadece o iğneleri yemek bende toplam 6 kere oldum (bakınız daha önceki tırnak batması operasyon görüntülerime sitede mevcuttur.) şu an sorun kalmadı 4-5 güne hiç bir şeyin kalmaz turb gibi oılursun fazla atıp tutma kafanda bu arada ayağında çok çirkinmiş be

• Tırnak batması nasıl bir acı oluşturuyor ne oluyorda acı hissediyorsun

Bahseder misin biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Tırnak batması nasıl bir acı oluşturuyor ne oluyorda acı hissediyorsun

Bahseder misin biraz?

Reha Muhtar 2...
  • benim 2 tırnagımdada vardı uyutup yapmıslardı parmagın küçülüyo böyle seninkinin aynısı alışırsın güzelim
  • bende 6 ay çektim o sorunu yürüyemiyordum hatta sinirden okulda bri ayagıma bastı diye kavga çıkarmıstım.

sürekli iltihap yopluyordu ve cok acıyordu yürüyüşüm degişmişti
    Bir gün doktora git gel yapmaktan sıkıldım eve geldim

bıçak kolnya peçete makas ve zeytinygı aldım

zeytinyagıyla batan kısıma masaj yaptım yumuşattım orayı

sonra kolonyayla bıcagı temızledim

bıcagın ucunu yırnagın altına soktum hfif yukarı kldırdım batan kısımı

iyice oynadım tırnak esnedi ve bıcagın ucunu cıkarttım

sonra ufak peçete kestim bıcagın ucuna taktım bıcgıda tırnagın altına koydum ve tırnagın batan kısımı artık ete batmıyordu et ıle arasında peçete oldugundan bıraz olsun rahatlamıstım

sonra bıraz dah zeytinyagı surup bıraktım

okula gierken zeytinyagı suruyordum öglen geldigimde peçeteyi degiştiriyordum ve böyle yapa yapa tırnak ete batmadan uzadı ve peçeteyi cıkarttım hiçbişey kalmadı

noktalama işaretlerini fln kullanmadım kusura bakmayın hızlı hızlı yazdıgımdan)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.