Şimdi Ara

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu cümlenin sonuna .gif olunca hoşmu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

şu cümlenin sonuna .gif olunca hoşmu oluyor?

Valla bazen görüyorum.Hem burası konu dışı.
  • Ben de bugün yaptırdım aynısını seninkinin aynısı oldu ama benim acımadı fazla şimdi ağrıor uyuşma geçti diye :D
    doktor bana 3 gün sonra gel pansuman yapalım dediler ama benim annem hemşire pansuman yapmasını biliyor.
    illa gitmem gerekli mi ona dikiş alıncak mı illa yeni dikişler deride eriyor die biliyorum ben ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezyt

Ben de bugün yaptırdım aynısını seninkinin aynısı oldu ama benim acımadı fazla şimdi ağrıor uyuşma geçti diye :D
    doktor bana 3 gün sonra gel pansuman yapalım dediler ama benim annem hemşire pansuman yapmasını biliyor.
    illa gitmem gerekli mi ona dikiş alıncak mı illa yeni dikişler deride eriyor die biliyorum ben ama

Pansumanı kendin yapabilirsin.Ama dikişleri doktorunun alması lazım.Çünkü kendisi yaptığı iin en uygun zamanı o belirler.
    Şunu söyliyim;4 gün sonra acı geçer çok rahat olursun.8-10 günlerden sonra ağrılar başlar.Çünkü yara kendini toparlamıştır.Dikişler rahatsız etmeye başlar.
    Birde tırnağın ordaki deri sert olduğu için eriyen dikiş yapmıyorlar.Patlamasın dikişler diye.
    Normal yumuşak deri yaralrındaki düz dikişlerde eriyen ip kullanılır.

• yani cidden şu gif olayı abartılıyor. konu dışı diye saçma mesajlar atılması gerek diye bir anlammı çıkıyor

kıçımda kıl dönüyor.gif

bu arada aynı operasyonu bende oldum. büyütülecek birşey yok. çok ilerlemişti benimki. 1-2 iğne yaptı. parmağımın dibine eldiveni kesip sıkıştırdı. kesti biçti. batan yerin kökü alındı. 4-5 tane dikiş attı. 1 hafta sonra dikişler alındı. tamamen iyileşmesi 1-1,5 ayı buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 27 Eylül 2009; 12:15:23 >
  • Kardeşim çok geçmiş olsun bendede bi ara vardı o problem oynuyordum durmadan batan yerı kesıyordum canım acıyordu Sonunda hastaneye gitmek zorunda kaldık pansuman yaptılar altına pamuk gibi hijyenik birşey koydular tırnak onun üzerinden uzadı ete batmamaya basladı tırnagıda hic bi zaman yanlardan içeri degıl içerden yanlara dogru kestim hic bir problemım yok suan tekrar geçmiş olsun..
  • Çok geçmiş olsun. O acıyı bilirim 2 kere lokal 1 kere genel olarak 3 ameliyat geçirdim. Gel gelelim hala devam ediyor, dün doktoruma gittim tekrar çekilebileceğini söyledi, bekliyoruz.
  • Yine de geçmezse sen komple parmağı aldır. Geçmiş olsun.
  • En berbat hastalıklardan biridir tırnak batması geçen sene ayak baş parpagımda vardı öyle de ilerlemişti ki ramazanda teraviye gitsem kanıyordu artık et böyle cıvık cıvık olarak dışarı çıkmıştı hep iltahap geliyordu.Kendim derinlere kadar keserek biraz hafifletiyordum ama bi süre sonra dayanılmaz hale geldi dokununca aglayacak kadar.Gittim doktora kenarını kesti deriyle beraber köküne kadar çıkarttı.1 sene oldu ameliyat olalı tırnagın daha yarısı kapandı yarısı acıkta.(kenar kısmının) baakalım tamamlansın ne olacak Allah'a şükür kurtuldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

yani cidden şu gif olayı abartılıyor. konu dışı diye saçma mesajlar atılması gerek diye bir anlammı çıkıyor

kıçımda kıl dönüyor.gif

bu arada aynı operasyonu bende oldum. büyütülecek birşey yok. çok ilerlemişti benimki. 1-2 iğne yaptı. parmağımın dibine eldiveni kesip sıkıştırdı. kesti biçti. batan yerin kökü alındı. 4-5 tane dikiş attı. 1 hafta sonra dikişler alındı. tamamen iyileşmesi 1-1,5 ayı buldu.

Eğer iğne uyuşturmazsa o zaman düşün bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Arkadaşlar ben 1 yıldır bu tırnak batması illetini çekiyordum.Bu 2 yılım.
    Tırnak çekildi defalarca,tırnak revizyonu yapıdı defalarca.Ama nafile.En sonra çok daha ağır birşey yaptılar.Boydan boya yardılar
    deriyi açtılar.Kökü aldılar.Çok acı çektim.Uyuşturucu tam uyuşturmadı bile.
    Ama inşallah şimdi iyileşir.2 tepeden 2 dipten ve 1 adette sağ yandaki yara çok büyük olduğu için oraya atıldı.Şimdi dikişler alınalı 2 hafta olacak.Sol yandaki çukur deri ile doluyor.Tırnak ise biraz daha dar.Eğer iyileşmezse önerilerinizi bekliyorum.
     Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti)

Edit: Arkadaşlar konu uzun zamandır var.Parmağım tamamiyle iyileşmiştir.Sadece bazen şok ağrılar veriyor.Bunun dışında bir sorun yok.
    Birde bazı arkadaşların dediği gibi basit birşey değil.İğne ile uyuşturduktan sonra acı olmuyor.Ama ileri durumlarda iğne tamamen uyuşturmuyor.İşte o zaman b*ku yiyorsunuz.

bactroban her derde deva kremdir bu

• Owwww geçmiş olsun.
  • hepimize geçmiş olsun. benimde ayak baş parmağımda tırnak batması vardı 4-5 ay önce batan kısmı ve oradaki deriyi kestiler. ama tırnak uzayınca tekrar battı.dün tekrar kestirdim. iğneyi o iltihaplı şişmiş olan deriye sokunca nasıl kıvrandım anlatamam. şuan sargılar ayağımda.1 dikiş var. 1 hafta sonra dikişi aldırmaya gidicem.inşallah tekrar devam etmez. Bu arada ben pamuk falan koyamıyorum çünkü tırnağın uç tarafı değil dip tarafı batıyor:(
  • Çok geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin
  • dahada olmazsa kes at parmağı o ne la öyle uğraştırıo acı çektirio
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbolt

quote:

Tırnak çekildi defalarca,tırnak revizyonu yapıdı defalarca.Ama nafile.En sonra çok daha ağır birşey yaptılar.Boydan boya yardılar
    Ama inşallah şimdi iyileşir.2 tepeden 2 dipten ve 1 adette sağ yandaki yara çok büyük olduğu için oraya atıldı.Şimdi dikişler alınalı 2 hafta olacak.Sol yandaki çukur deri ile doluyor.Tırnak ise biraz daha dar.Eğer iyileşmezse önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Arkadaşlar konu uzun zamandır var.Parmağım tamamiyle iyileşmiştir.Sadece bazen şok ağrılar veriyor.Bunun dışında bir sorun yok.
    Birde bazı arkadaşların dediği gibi basit birşey değil.İğne ile uyuşturduktan sonra acı olmuyor.Ama ileri durumlarda iğne tamamen uyuşturmuyor.İşte o zaman b*ku yiyorsunuz.

bactroban her derde deva kremdir bu

bana da doktor bactroban ı vermişti....

• quote:

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti)

geçmiş olsun. benim de bütün tırnağımı çekti doktor. operasyondan önce doktora gitmememk için çok çaba harcadım çünki korkuyordum . keşke daha önce gitseymişim.hiç acı hissetmedim ameliyattan sonra da ağrımadı, çok rahatladım yeniden çıkıyor şimdi.

• sırf bu iğne işi yüzünden gidemiyorum doktora.doktor kenarında bir parça keser kökünüde alırız dedi.şimdilik batticon ve antibiyotik verdi.akşamları sıcak suda bekleteceğim.ama iğneden çok korkuyorum.keşke iğnenin spreyi falan olsa da acı vermese....
  • Geçmiş olsun
    Askerde iken 2006 senesi bende sol taraftan aynı operasyonu geçirdim. Tam 5 sene sonra sağ kök tarafından tırnak çıktı. Zararı yok uzadıkça kesiyorum. Sağ parmağımda batıyor ama o kadar değil...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.