Şimdi Ara

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TryAgain

Keşke tam anestezi isteseydin be.

Yok daha neler beni belden aşşağı uyuşturalım dediler eşşeğin kafatası dedim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Neresi ağır be bu operasyonun en berbat yanı sadece o iğneleri yemek bende toplam 6 kere oldum (bakınız daha önceki tırnak batması operasyon görüntülerime sitede mevcuttur.) şu an sorun kalmadı 4-5 güne hiç bir şeyin kalmaz turb gibi oılursun fazla atıp tutma kafanda bu arada ayağında çok çirkinmiş be

Bak yanılıyorsun abi.Bir normmal çektirme var;2 iğne ile uyuşturuyor.İş bitiyor.Revir var;daha fazla iğne vuruluyor,kenarlardan yara açılıyor ve kök temizleniyor.Birde revirin daha bir derinlemesi var;bundada tınak diplerinden ekleme kadar yara açılıyor,tırnağın dibide kesiliyor ve kemiğe kadar inip kökü iyice alıyorlar.Uyuşturma işlemi çok daha fazla yapılıyor.
    Birde iğne vuruktansonr bişey hissetmiyorsun konusu göreceli.Uyuşturma iğnesi yüzeysel uyuştuma sağlar.Ve asla %100 bir uyuşturma sağlamaz.
    Birde ben 1 yıldan fazla çekiyorum bu illeti.Ne tırnak varsa.Yada bu tür operasyonlar senin dediğin gibi basit olsaydı keşke.Bende istemezmiydim basit birşey olmasını.Ama bazı durumlarda değil.Arka arkaya defalarca bu basit dediğin şeyi yaptığında aynı parmağa.Bir yerden sonra kaldırmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Benim de ayak başparmağımın kenarlarına dokununca çok acıyor.Tırnak batması mıdır bu?

Şişme varsa,bir doktora görter.Erkenden götürürsen ileri durumlardan ve benim yaptırıklarımı yapmaktan kurtulursun.
    Basit durumlarda Bir iğren ile uyuşturup,batan taraftan tırnağa paralel bir plastik protez takılıyor.Ve tırnağın ete batmasını önlüyor.Tırnak uzadıktan sonra çıkarıyorsun.1-2 güne orada toplarlanıyor.Ve düzeliyor.Ancak benim gibi ileri vakalarda cerrahi müdahale şart.Doktora göster bence.
  • Benim babamda da tırnak batması olmuştu. Senin durumunla bire bir. Ameliyattan sonra durumu böyleydi. Geçiyor telaşlanmana gerek yok. Şimdi harika durumda parmağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

:) Valla artık tırnağın olmayacağı için batma problemide olmaz.

Tırnak yeniden çıkar benim tırnağımın üstüne demir kapak düşmüştü tırnak morardı 1 hafta içinde düştü düşme dediğim öyle pat diye düşmüyor diş gibi oynamaya başlıyor sizde çekiyorsunuz gerçi ben tırnağı ucundan kesiyoruz ya kökünden yine çıkıcak sanıyordum meğer tırnağınızn olduğu yerdeki deri sonra tırnğa dönüşüyor
  • Arkadaşım geçmiş olsun. Bende 2 gün önce geçiridim aynı operasyonu. Ağrı sızı yok şu an ama rapoluyum 5 gün. Ayakkabı giyince ne olacak onu bilmiyorum. Zor bir operasyon ancak sadece tırnak çektirmek derman olmuyor onu biliyorum. Daha önce çektirdim çünki. Bence en iyisini yaptırmıssın. Geçmiş olsun.
  • İçim bi garip oldu resime bakınca... Allah acil şifalar versin.
  • Bana da oldu aynısı.Doktor,yaptığımız işi o kadar basit bir operasyon olarak görme demişti.

Ben şu pamuk olayını yapmadım.Daha doğrusu doktor söylemedi,söylese yapardım.Şimdi tırnağımı kaldırıp yapmak zorundayım.Çünkü bir yere kadar geldi,artık uzamıyor.Başıma iş almayayım yine.
  • Anaa benim parmağın aynısı Aynı operasyonu bende olmuştum İğne felan hikaye hiç bir etki yapmıyo gram uyuşturmuyo Diri Diri eti yarım tırnağı etten neşter ile ayırıp tırnağı kaldırıp içini falan temizleyip daraltıyolar ama böle bir acı olamaz Doktor zaten elimle sıkmak için biriki bişe vermişti acıdan Operasyon bittikten sonra birde dikim var benim oda vukaatlı geçti dikerken 4 iğne kırdı doktor manda derisi gibi derin var diyor Daha sonra ben dikişli halde ilk haftasında halı saha maçına çıktım maç yaparken dikişler patladı Tekrardan hastaneye fırça yedik doktordan bide manyakmısın olm diye Tekrar dikti iğnesiz uyuşturmadan Şimdi Allaha şükür tırnakla aram iyi

• Geçmiş olsun
  • aabboooooowww çok kötü batık o beee:S
    geçer gider diyemicem sürekli batık balde çıakcak tırnağın bunu bil yalama yapıcak artık söktrmek o tırnağı ve ilk trnağın gbi güzel bir tırnağn olamıcaaaaakkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: agili

aabboooooowww çok kötü batık o beee:S
    geçer gider diyemicem sürekli batık balde çıakcak tırnağın bunu bil yalama yapıcak artık söktrmek o tırnağı ve ilk trnağın gbi güzel bir tırnağn olamıcaaaaakkk

Artık herşey bitti.Operasyon bitti.Dikişler 2 hafta önce alındı.Bayağı topladı kendini.Şuanda çok rahatım.Ama ilerde tırnak uzayınca tekrar giremi orasını bilemem.
  • Ablam da vardı aynı sorun, Allah kolaylık, şifa versin. Ablam bir kere kestirdi tırnağın batan bölümünü. Şimdi o baş parmağının tırnak bölümü daha ince uzun oldu ma Allah'a şükür şimdi iyi. Ama operasyon sırasında çok acı çekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Neresi ağır be bu operasyonun en berbat yanı sadece o iğneleri yemek bende toplam 6 kere oldum (bakınız daha önceki tırnak batması operasyon görüntülerime sitede mevcuttur.) şu an sorun kalmadı 4-5 güne hiç bir şeyin kalmaz turb gibi oılursun fazla atıp tutma kafanda bu arada ayağında çok çirkinmiş be

Bak yanılıyorsun abi.Bir normmal çektirme var;2 iğne ile uyuşturuyor.İş bitiyor.Revir var;daha fazla iğne vuruluyor,kenarlardan yara açılıyor ve kök temizleniyor.Birde revirin daha bir derinlemesi var;bundada tınak diplerinden ekleme kadar yara açılıyor,tırnağın dibide kesiliyor ve kemiğe kadar inip kökü iyice alıyorlar.Uyuşturma işlemi çok daha fazla yapılıyor.
    Birde iğne vuruktansonr bişey hissetmiyorsun konusu göreceli.Uyuşturma iğnesi yüzeysel uyuştuma sağlar.Ve asla %100 bir uyuşturma sağlamaz.
    Birde ben 1 yıldan fazla çekiyorum bu illeti.Ne tırnak varsa.Yada bu tür operasyonlar senin dediğin gibi basit olsaydı keşke.Bende istemezmiydim basit birşey olmasını.Ama bazı durumlarda değil.Arka arkaya defalarca bu basit dediğin şeyi yaptığında aynı parmağa.Bir yerden sonra kaldırmıyor.

Sana şöyle söylüm bir basit olanı var 2-3 günde düzeliyor ve herhangi bir oda da bile yapılıyor birde uzun olanı var onda lazer bile kullanıyorlar ben basit olandan 4-5 kere oldum sadece bir parmağımın bir kenarı düzeldi basit olandan yapılınca 7-8 aydan fazla da idare ediyor ve her parmağa 7-8 tane iğne ile uyuşturuyorlar. uzun olanda doktor belden aşşağısını uyuşturalım dedi bana ameliyathanede ben yok dedim önce parmağı dondurucu sprey sıktılar ardından parmağı iğne ile doldurdular öldüm öldüm dirildim zaten 15 gün filan yürüyemedim tırnağın içine dikiş atmışlardı vs...

• bende operasyon geçirdim. o kadar önemli bir operasyon değil. abartmayın. 10 dk içinde bitiyo. doktor bi iğneyle parmağının farklı yerlerine iğne sokuyo bi lastik geçiriyo başparmağına daha hissetmiyorsun. ama akşamı için aynı şeyi diyemicem.
    ilk 4-5 günün akşamı çok acıyo ama sonra geçiyo.

tırnak tekrar girmez de eğer uzun süre hava almayan ayakkabılar giyersen acır ve hafif iltihap çıkabilir. ben yaptıralı 1.5 yıl oldu. 1 ay önce hafif iltihap çıktı. şuan sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Ağustos 2009; 13:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

bende operasyon geçirdim. o kadar önemli bir operasyon değil. abartmayın. 10 dk içinde bitiyo. doktor bi iğneyle parmağının farklı yerlerine iğne sokuyo bi lastik geçiriyo başparmağına daha hissetmiyorsun. ama akşamı için aynı şeyi diyemicem.
    ilk 4-5 günün akşamı çok acıyo ama sonra geçiyo.

tırnak tekrar girmez de eğer uzun süre hava almayan ayakkabılar giyersen acır ve hafif iltihap çıkabilir. ben yaptıralı 1.5 yıl oldu. 1 ay önce hafif iltihap çıktı. şuan sorun yok.

Abi öyle basit olanlarda var.Ama ağır olanlarda var.10dk içinde bitmiyor.En azından benimki yarım saat sürdü.Sonra eğer uyuşturucu tam bir uyuşukluk sağlamazsa o zaman görüyorsun babayı.Ki bende yeterli uyuşukluk sağlamamıştı.Uyuştuktan sonra tamamda.Tam uyuşmazsa o zaman korkmanız gereken bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 6 Ağustos 2009; 14:26:26 >

• quote:

quote:

Artık herşey bitti.Operasyon bitti.Dikişler 2 hafta önce alındı.Bayağı topladı kendini.Şuanda çok rahatım.Ama ilerde tırnak uzayınca tekrar giremi orasını bilemem.

anladık hrhalde okuduk baştan berii

ilerisini diyorum bnde yine batık oalcak ilki kadar ço batmaz amaaaaa yinde rahatsz edecek kadr batık problemi yaşarsnz
  • quote:

quote:

quote:

anladık hrhalde okuduk baştan berii

ilerisini diyorum bnde yine batık oalcak ilki kadar ço batmaz amaaaaa yinde rahatsz edecek kadr batık problemi yaşarsnz

Ben şimdi kurtulamadım mı?
    Kalıcı bir çözüm yok mu?

• babm yıllar önce çektrmiş son1 senedr teklemeye başladı
    1tanıdığımz war adam MARANGOZ alışmış artık saf alkolle beraber çatr çatr kendi çekiyor tırnağını ki trnak yapılarınz aynı bu şekilde
    bnde de mecruben bi çeklme oldu batmadan dolayı değil bidine yerleşen bir mantardan dolayı enfeksiyon oldu balonck oldu su topladı snra malum ilaç tedavisiyle geçti ama bnm trnakta kendnden geçti çekldi

gelen trnakta batık ollrak gelecek yineeeee
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.