Şimdi Ara

Tırnak yeme alışkanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim yiğen 10 yaşında ama inanılmaz derece de tırnaklarını yiyor.Zaten tırnakların şekli bozulmuş yeni gördüm.Farkında olmadan eli ağzına gidiyor..Acaba tırnak yemeyi engelleyecek ya da bu durumu düzeltecek neler yapabilirim sizce ?

• Dönemsel olarak oluyor o hadise ama 10 yaşında da olmaz yahu. Acı ojeler var şeffaf onlar yardım edebilir belki onun yememesine ama ben artık onları bile yiyorum ister istemez.
  • 2 ya da 3 yaşından beri yiyorum ben onunki yine iyiymiş
  • ewet 1-2 krem ismi buldum.bakalım bugün alıp zorla sürdürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrik79 -- 28 Haziran 2011; 14:21:00 >
  • Ben yaklasik 15 yildir deli gibi tirnak yiyorum
  • arkadaşlar sizde de öylemi bilmiyorum ama artık tırnak düzgün çıkmıyor bayağı yamuk yumuk görünce çok şaşırdım ..şekil bozukluğu bayağı var sizdede öylemi ? yani sadece uçları değil ortası falan da yamulmuş.. şu resimden daha kötü yani (resim netten)
     Tırnak yeme alışkanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrik79 -- 28 Haziran 2011; 16:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrik79
    arkadaşlar sizde de öylemi bilmiyorum ama artık tırnak düzgün çıkmıyor bayağı yamuk yumuk görünce çok şaşırdım ..şekil bozukluğu bayağı var sizdede öylemi ? yani sadece uçları değil ortası falan da yamulmuş.. şu resimden daha kötü yani (resim netten)
     Tırnak yeme alışkanlığı

bnde tırnak yok nerdeyse yemekten. 10 senedr böyle çözüm bulursan burayada yaz.

• Benimde tırnaklar 1-2 sene içinde öyle olur. Bende tırnak yemeyi bırakmak istiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ben yaklasik 15 yildir deli gibi tirnak yiyorum
  • Yahu olay kafada bitiyor. Bundan sonra tırnak yemeyeceğim ulen deyin kendinize ve bırakın yemeyi. Etrafınızdakilere de söyleyin görürlerse uyarsınlar sizi. Çünkü bazen farkında olmadan yemeye başlarsınız. Ben sanıyorum 10-12 yaşlarında falandım böyle tırnak yiyordum. Tırnaklarım neredeyse hiç uzamıyordu artık. Sonra bir anda bıraktım, annem de gördüğünde kızıyordu zaten. 10 sene falan oldu, şimdi elimi ağzıma götürmekten tiksiniyorum o derece..
  • ben yemediğim için tırnaklarım düzgün arkadaşlarda görürdüm tırnakları küçücük kalmış benim tırnaklar kız gibi ulan bende mi sorun var derdim hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.