Şimdi Ara

Tırnak yeme hastalığından kurtulmak için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ufaklığımdan beri bırakamadığım tırnak yeme alışkanlığından kurtulmak istiyorum. Şimdiye kadar birçok kez denemelerim oldu bırakmak adına ama hiçbirinde başarılı olamadım maalesef. Ne zaman bırakmak için uğraşsam kendimi tırnaklarımı kemirirken buluyorum. Daha önce başına gelmiş ve taktikleriyle kurtulmuş birileri vardır elbette. Ne yapmalıyım?

Edit: yaş 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Dört Kişiden Biri -- 10 Mayıs 2010; 20:54:39 >

• Sakız çiğne oyalıyor en azından.
  • tırnağına dışkı sür
  • Bir arkadaş vardı benim eski okulumda. Onun da alışkanlığı vardı. Şimdi tırnakları yüzünden midesi delinmiş. Can çekişiyor garibim. Ziyarete gittik geçen gün ama çok kötüydü hali bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

tırnağına dışkı sür

Sen yemicen kanka ben yicem heveslenme.
  • "her dört kişiden biri" mutlaka tırnağını yiyor.

ellerini sürekli meşgul edersen tırnak yemeyi unutabilirsin ben öyle yaptım.
  • Oje sür.
  • çok iticisiniz, ben o kadar diyim, sen de bırak
  • @YourDooM
    hocam zaten genellikle derste hocayı dinlerken vs. kaptırıyorum kendimi.
    @4Bs0LuT
    kız arkadaşım bile (yemeyi bırakmam için) çok kötü duruyor iğreniyorum felan diyor ama düşün o bile etki etmiyor.başka taktikler lazım bana
  • O kadar uzun tırnaklarım var, birkaç kere yemeye çalıştım, bir şeyler koparamadım bile. Tiryakiler sürekli soruyor "o tırnakları yemeden nasıl durabiliyorsun?" Adama uzatsam benimkileri de yiyecek. Kötü alışkanlık valla, bırakmalı, en azından sağlık için.
  • Acı oje sür eczanelerde satılıyor normal tırnak renginde.
  • yorumlar için teşekkürler. iğreniyorum kendimden bazen.

1 ay sıksam dişimi bi uzasa bırakırım gibime geliyor ama beceremiyorum ki.

> ojeyi denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Dört Kişiden Biri -- 10 Mayıs 2010; 21:03:28 >
  • bende 4 sene öncesine kadar prof.bi tırnak yiyicisiydim.. taa çocukluktan beri yiyodum..ama nasıl öyle böyle değil..kaç kere tırnak iltihap topladı kaç kere kanadı saymakla bitmez..

nasıl bırakılır dersen tamamen kafada bitiyor..ben mesela akşam düşünüyodum tırnak yemek çok iğrençmiş gibi geldi bi anda.. o günden sonra hiç tırnak yemedim.. şimdi annem dır dır ediyor tırnaklarını tırnaklarını kes diye..
  • Bende yiyordum tırnaklarımı.Çirkin oluyordu.TEmizliğe önem vermeme rağmen kötü duruyordu.Dedim yemicem ve bıraktım.Tek çözüm istemen
  • Bende küçükken yerdim doğru düzgün yiyemezdim hep fazla yerdim yanlar açılırdı acırdı hep şekilsiz olurdu kendiliğinden bıraktım sonra.
  • 2 haftadır falan yemiyordum bugün derste canım sıkıldı komple temizledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Dört Kişiden Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

tırnağına dışkı sür

Sen yemicen kanka ben yicem heveslenme.

hay ben sizin varya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.