Uzun zamandır saatlere bakıyorum,bugün bir mağazada tissot prs516 modelini gördüm ve denedim.gercekten saati görsel olarak çok beğendim...görsel olarak diyorum çünkü markanın iyi olmasından öteye modelin ne derece basarili olup olmadıgını bilmiyorum.model hakkında bilgi verebilirmisiniz parasini hakedecek uzun yillar kullanabileceğim bir urunmu?saticinin verdigi son nakit fiyat 850tl.konyalisaatte 1000 tl civari,clubsaat diye bir site var orada ise 800.ayrıca yurtdışında genelde 450dolar civarı.sonuc olarak alınırmı ve ucuz güvenilir site tavsiyesi verirmisiniz.
www.amazon.com
Amazon.com: Tissot Men's T0444302603100 T-Sport PRS 516 Silver Day Date Dial Watch: Tissot: Watches
Linklerdekiyle ayni model numarasiysa 850 ye al bence, PRS516 Tissotun one cikan modellerindendir.
quote:
Orijinalden alıntı: some_one
Linklerdekiyle ayni model numarasiysa 850 ye al bence, PRS516 Tissotun one cikan modellerindendir.
Başka yorum varmı arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: bedfellow
Başka yorum varmı arkadaşlar
Alıntıları Göster
ben bu saati 1.5 yıldır kullanıyorum.Giriş seviyesi için iyi bir saat.Ben aldığımda yılbaşı indirimi filan internetten 750tl ye almıştım,şimdi kurlardan dolayı filan artmış fiyatı.Kullandığım sürede bariz,can sıkab ir sorunlar karşılaşmadım,zaman tutuşu günlük kullanım için yeterli.Power reserve süresi biraz kısa gibi sadece.Kolundan çıkardıktan sonra çoğu zaman 1 gün sonra saat durmuş oluyor(18-20 saat arası).Bir de deri kordonlu model güzel ama deri kordonun kaderi korumama rağmen siyah renkte çok az görülebilir olsa da hafif renk solması oldu bazı kısımlarda.Kasası çizikleri pek belli etmiyor.Duruşu iyi hem klasik hem spor giyime uyar çoğu zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: krstlas
ben bu saati 1.5 yıldır kullanıyorum.Giriş seviyesi için iyi bir saat.Ben aldığımda yılbaşı indirimi filan internetten 750tl ye almıştım,şimdi kurlardan dolayı filan artmış fiyatı.Kullandığım sürede bariz,can sıkab ir sorunlar karşılaşmadım,zaman tutuşu günlük kullanım için yeterli.Power reserve süresi biraz kısa gibi sadece.Kolundan çıkardıktan sonra çoğu zaman 1 gün sonra saat durmuş oluyor(18-20 saat arası).Bir de deri kordonlu model güzel ama deri kordonun kaderi korumama rağmen siyah renkte çok az görülebilir olsa da hafif renk solması oldu bazı kısımlarda.Kasası çizikleri pek belli etmiyor.Duruşu iyi hem klasik hem spor giyime uyar çoğu zaman.
Alıntıları Göster
Hort.
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFer
Hort.
Hort ki ne hort
bedfellow
kullanıcısına yanıt
Ama saatler fena :D
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFer
Ama saatler fena :D
ama saat çok kıyak bende almak istiyom.
ondan sonra da hedef allah ömür verirse tag heuer :)
quote:
Orijinalden alıntı: selcukilhan
ama saat çok kıyak bende almak istiyom.
ondan sonra da hedef allah ömür verirse tag heuer :)
Alıntıları Göster
Taylanddan bir tane çakma tag heuer almıştım o bile güzel ya
quote:
Orijinalden alıntı: bedfellow
Taylanddan bir tane çakma tag heuer almıştım o bile güzel ya
Alıntıları Göster
bu saatin 3 tane kadramn renklisi var gri mavi siyah
ben maviyi beğendiydim ama gri daha iyi caydırıyorlar beni. günkut saat internet sitesinde mavi ve siyah konyalisaat de gri si mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: selcukilhan
bu saatin 3 tane kadramn renklisi var gri mavi siyah
ben maviyi beğendiydim ama gri daha iyi caydırıyorlar beni. günkut saat internet sitesinde mavi ve siyah konyalisaat de gri si mevcut
Alıntıları Göster
bir hort ta benden fiyatlar dolarla beraber almış başını gitmiş nerde o 750 ler 850