Şimdi Ara

Titan sv de item basma hakkında yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar rogue chtin shell basacam +8 e ama gecme orani ne ne kadari yanar nekadari gecer bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ? 30 civari shell aldim. 2 tanede trinam var. Trinalari shard icin sakliyodum ama gerekirse kullanirim. trinasiz gecme ihtimali var mi bakim calismasindan sonra feneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım %10 trinasız, %15 veya 20 de trinalı ihtimaliniz var. +8 trinasız bir çok high class item basmıştım daha önce, hatta neredeyse hiç trina kullanmadım diyebilirim. Tabi ki şans işi 30 tane basarsınız 1 tane geçmez, tutar yansın diye rastgele atarsınız geçer (Zamanında +1 den +8 ii çıkarmıştım yakmak için). Ama sizin yerinizde olsam +8 upgrade yapmak yerine +8 shell'i direk satın alırım, kar edersiniz veya zarar edersiniz diyemem zira ilk bastığınızda geçebilir fakat satın aldığınızda kesinlikle +8 shelliniz olur .
  • +8 Shell göğüslük 5 gb çok para istiyolar. şöyle düşünüyorum ben 30 tanesine 1 gb harcadıysam 5 gbye 150 tane eder illaki birinde geçiririm 150 taneye de kalmadan geçer diye düşünüyorum doğru mu yanlısmı düşünüyorum bilmiyorum ama bana kendin basmak daha mantıklı geliyor gibi o yüzden sordum. farklı kişilerin görüşleri daha iyi olur diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0658

+8 Shell göğüslük 5 gb çok para istiyolar. şöyle düşünüyorum ben 30 tanesine 1 gb harcadıysam 5 gbye 150 tane eder illaki birinde geçiririm 150 taneye de kalmadan geçer diye düşünüyorum doğru mu yanlısmı düşünüyorum bilmiyorum ama bana kendin basmak daha mantıklı geliyor gibi o yüzden sordum. farklı kişilerin görüşleri daha iyi olur diye düşündüm.

30 tane +1 shell 1 gb sanırım değil mi? Hesabı +1 üzerinden yaparsanız zarar edersiniz. +7 fiyatlarına bakın ve ona göre bir kıyas yapın, eğer +7 shell ile +8 shell arasında 10 kattan fazla fark varsa upgrade yoluna gidilebilir fakat 6-7 kat fark varsa +8 almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 15 Kasım 2013; 12:53:28 >
  • Aldığım sheller .+3. reb 7 sheller +/- 60m +8 no rebler ise +/- 5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0658

Aldığım sheller .+3. reb 7 sheller +/- 60m +8 no rebler ise +/- 5 gb

Risk almanıza gerek yok reb sheller 60m ise nonrebler 70-75m den satılır, %10 oranı karşılamıyor -ki zaten upgrade de hiç bir zaman karşılamaz-. Ha illa ben aksiyon olsun basayım diyorsanız deneyin fakat kar etme ihtimaliniz düşük.
  • Pazardan alsan daha mantıklı olmaz mı hocam onlara harcadığın para ile zaten alırsın
  • İTemlerden sadece 2 tanesi +7 oldu onlarda yandi 8 e gecerken trinasiz denedim. Hazir basmisken bi de shard atiyim dedim onu 6 da biraktim sattim artik basmaya calismiyacam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.