Bildirim
Titan Z & Titan X
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
titan x tek cpu gtx 900 jenarasyonudur
titan z ise 2 gpu gtx 700 jenarasyonu karttır titan z daha eskidir, titan x daha yenidir
titan x ile 2 gpu lu titan z performansları eşit sayılır ama 2 side alınmaz 2side çok pahalı
zotac 980 ti extreme alın 2sinden de güçlüdür %28 fabrika çıkışlı oclu geliyor
titan z yi çift ekran kartı olarak düşünün
980 ti le titan x tek ekran kartı olarak düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 22 Kasım 2015; 23:04:02 > -
Yazdıkların çok ezber ama :)
kullanan varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 22 Kasım 2015; 23:29:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TaymekHoldem
Yazdıkların çok ezber ama :)
kullanan varmı ?
Ezber bozan şeyler istersen Zotac 980ti alacaksın arkadaşım.Titan filan hikaye.
-
-
-
-
Gayet Memnunum. Asus Rog Swiftleri R9 290X ve HD 6990 ile kullanıyordum maksimum 120 hz görüyordum. Genel Sorun Var Demişlerdi :) Titan X ile Denedim 144 hz çalıştı hemen.
Counter Strike: GO'da denedim. 1440p 250-600 fps arası Public Maç serverlarında 800 bile gördüm -
aslında evga 980ti alıcaktım Stream işi olabilir diye titan x aldım. zotac 980ti extreme onlarında performansları çok iyiydi -
Hayırlı olsun diyelim.Zotac Extreme titandanda önde bir kart olduğu için önermiştim.Bende gayet memnunum. -
quote:
aslında evga 980ti alıcaktım Stream işi olabilir diye titan x aldım. zotac 980ti extreme onlarında performansları çok iyiydi
O paraya şahin satıyorlar şahin -
quote:
Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN
quote:
aslında evga 980ti alıcaktım Stream işi olabilir diye titan x aldım. zotac 980ti extreme onlarında performansları çok iyiydi
O paraya şahin satıyorlar şahin
-
İnternet kullanma özrünüzü bir kenara bırakırsak, titan x review ya da titan z review diye google a yazarsanız, belki biraz ufkunuz da genişler...quote:
Orijinalden alıntı: TaymekHoldemquote:
Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN
quote:
O paraya şahin satıyorlar şahin
Alıntıları Göster
-
Sonuçtaaa biz türk değilmiyiz ? P.M ile kullanan bir arkadaş bana marka önerisinde bulundu. Naçizane aklını başka kekomeisterlara sakla :) ufkunu cüzdanında bulamassın hiçbir zaman :) -
Kartı ısıtamadım daha :) 5k çözünürlüke CSGO girdim az önce. biraz ısıtmaya başladı -
Kekomeister olarak ilk olarak sizi seçtim. Gayet mantıklı bir secim oldu... -
Titan x daha iyi kullaniyorum memnunum -
kartı oldukça zorladım. aslında bende memnun idim ama değişim veya iade seçeneği sundular... bakalım karar vermedim -
Hocam bence GTX 980 Ti alın keyfinize bakın -
Açıkçası 980 Ti gibi bir kart varken hem de biraz oc ile titan x i yakalıyorken bu kartı almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Zaten fiyat olarak 2. el 980 ti 2500 e bulunabiliyor. gidipte 2 mislisini vermek mantıklı gelmedi bana.quote:
Orijinalden alıntı: leqvar
Hocam bence GTX 980 Ti alın keyfinize bakın
Benzer içerikler
- palit ekran kartı alınır mı
- nvidia g sync açma
- entegre grafik nedir
- amd radeon r7 200
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- dlaa nedir
- rtx 5090
- rx 8800 xt
- en iyi ekran kartı
- fsr 3.1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X