Şimdi Ara

Titan Z ws 980ti SLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acil cevaplarsaniz sevinirim titan z ekran kartı 1.500 dolar a inmiş amazonda hangisi daha iyi olur titan z mi yoksa gtx980 ti SLİ mi önerilere gore ekran kartını alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Titan Z ws 980ti SLI

980 sli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 6 Ağustos 2015; 0:37:44 >
  • Kardeşim attıgın incelemede ne oran var ne oranti ben diyorum 980ti vs titan z sen bana yok AMD yok 780 leri gosteriyosun :) 980 bile ne alaka indirimi kaçırmak istemiyorum en az 2 milyar kar ile alacağım yoksa kartı :)

• - Titan Z "tek ekran kartı" değil. Saat hızları düşürülmüş, iki adet Titan Black GPU'su kullanır. SLI düzeniyle çalışır.
    - Konuda 980 SLI değil, 980 Ti SLI sorulmuş.

Sorunun cevabı: 980 Ti SLI. Oyun performansı açık ara öndedir.
    Titan Z'nin oyun performansı, en iyi ihtimalle 970 SLI düzeyindedir.
  • Peki 980ti yı hangi marka ve model almalıyım SLİ yapacağım

• Kesinlikle furyx öneriyorum, böyle bir sistem kuracaksanız 4k'ya göz kırpmanız kaçınılmaz olacaktır. 4k'da amd zaten 1 değil 2 gömlek üstün. Son teknoloji kartlar ile 4k'da akıcı oyun keyfi paha biçilemez.
  • Fury x ws 980ti karşılaştırmalarını arastirdigimda 980ti daha çok ağır basıyordu o yuzden hiç düşünmedim ama su 295x2 mi ne var o nasildir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

- Titan Z "tek ekran kartı" değil. Saat hızları düşürülmüş, iki adet Titan Black GPU'su kullanır. SLI düzeniyle çalışır.
    - Konuda 980 SLI değil, 980 Ti SLI sorulmuş.

Sorunun cevabı: 980 Ti SLI. Oyun performansı açık ara öndedir.
    Titan Z'nin oyun performansı, en iyi ihtimalle 970 SLI düzeyindedir.

aynen katılıyorum.
    yazılmış denmesı gerekenler denmış.
    dahada kurcalama konuyu açan arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbbaSii41

Fury x ws 980ti karşılaştırmalarını arastirdigimda 980ti daha çok ağır basıyordu o yuzden hiç düşünmedim ama su 295x2 mi ne var o nasildir ?

980ti , fury x e oranla biraz daha iyi. Ama fury x in soğutması çok çok daha üstün durumda. Kart sıvı soğutmayla geliyo fabrika çıkışlı.

295x2 çok ısınır çok enerji harcar ve gereksiz pahalı. Ayrıca 2gpu yu bazı oyunlarda kullanamıyor. Çok saçma bir tercih olur.
  • Evga 980ti classfield alabilirsin
  • 980Ti SLI.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.