Kablosuz Xbox kumandamın oyunda her ne zaman titreşim olursa o anda Xbox ile bağlantısının koptuğunu ve kendini kapattığını farkettim dün akşam. Ne yapabilirim bunun için? Dante's Inferno durmadan titreştiği için hiç oynanmıyor, FIFA'da ise top direklere çarptığında ve kritik penaltılar olduğunda bütün oyun zevkim baltalanıyor.
Ne yapmalıyım?
bataryalari degistir
Sorunun pillerde.Duracell alıp dene,eğer sorun devam ederse gamepad arızalı.Ayrıca sana bir öneri,manual olarak gamepad titreşimini tamamen kapatabilirsin,dashboard ta sırayla orta yeşil X e bas ardından en sağ sayfaya gel orda Preferencse e gir ve vibration ı kaldır.
sorun pillerde değilse büyük ihtimal pillerin takıldığı kısımdadır benimde eski gamepad'imde orda çatlak vardı titrediği zaman bağlantı kopuyodu tekrar açmak zorunda kalıyodum
hocam tamamen pillerden kaynaklı eminim çünkü 3 tl ye aldığım 12 adetli pillerde sürekli bu sorunla karşılaşıyodum şimdi duracell aldığım rahatça oynuyorum yani kesinlikle piller sorun yapıyor biliyorum
pilden değil aynı sorun bendede vardı pil kutususnun temasından kaynaklanıyor.pil kutusundaki sarı kaplamalı ufak bi parça var teması sağlayan onu biraz daha dışa doğru cımbız gibi ince bişeyle dışarı doğru kanırt.fazla değil ama düzelcek