Sony kdl 40x3000 cihazımda kayan yazılarda titreme arasıra gidip gelen düzelme yaşıyorum. Tv de 100hz özelliği var. Digitürk sd yayın kullanıyorum. Haber metni özeti, müzik kanalları ve reklamların bilgilendirme altyazıları vb okunamayacak derecede titreme oluyor. Sorun tv kaynaklıysa teknik serviste durum tespit edilebilir mi. Uydudan kaynaklanıyorsa nasıl çözülebilir. Daha önce teknik serviste tv de sorun olmadığı bilgisini verdiler. Değişim istemek için yeterli bir neden olur mu? Ayrıca hoparlörden gelen cızırtı seside bazen rahatsız edici boyutta. Tv nin kendi kumandasından mute a alınca cızırtı yok gibi duruyor ancak yayın esnasında ortaya çıkıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadasim büyük ihtimal Tv'den kaynaklidir. yanı Uyduda yazilar gayet net ve okuyucudur. birde ses cızırtısını önlemek için Receiver'inizin ses seviyesini yükseltin gerekirse son ses verin. Tv'nızın sesini ise o an kumandasindan anlik ayarlayin. genelde bazi tv'lerde aynı sorun yaşanabiliyor.
teşekkürker. ancak altyazı problemini sony x serilerinde diğer kullanıcılarda yaşamış. aralıklı olarak bozulma oluşuyor. yatay çizgilenmeler hareketli sahnelerde yakından inceleyince görüntüde de zaman zaman oluşuyor. teledünya obeneliği aldım henüz bağlanmadı.aynı sorunların oluşmamasını diliyorum.