Şimdi Ara

Tivibu'dan uzak durun, zamanınız bolsa alın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılı Ekim ayında TTNET'ten 3'lü paket kapsamında İnternet + Tivibu + Telefon hizmeti aldım. Son 7 - 8 aydır Tivibu televizyon izlerken 4 dakikada bir donma sorunu yaşıyorum. Her aradığımda arıza kaydı açıyorlar ama ne bir ekip gönderdiler ne de bir düzeltme yaptılar. Ben ara ara arayıp her seferinde TV hizmeti alamadığımı, hizmeti beğenmediğimi söylüyorum. Hala düzeltmediler, ilgilenmiyorlar.

Birde zam yapmışlar bu hizmeti düzgün alamadığım halde. Tivibu almayı düşünenlere şunu söylemek istiyorum. Vaktiniz çoksa ve Çağrı merkezi ile sürekli iletişim halinde olmak istiyorsanız bu hizmeti alın.

Bugün BTK ya şikayet yazdım. Bakalım ne olacak?

• Sikayet var. Com A da yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye için hala en iyi çalışanı çanak anten heralde gelişmelere kapalı ülkeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

Sikayet var. Com A da yazın

Şikayetvar.com a yazdım, aradılar TTNET'ten. Güya ilgileniyorlar ama ekip de yok düzelme de yok. 2 hafta önce yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replax_1907

Türkiye için hala en iyi çalışanı çanak anten heralde gelişmelere kapalı ülkeyiz

İnanki çoğu alanda gelişmelere kapalıyız.
  • Şuan için çanak candır gerisi heyecandır.elde yumurta yok siz omlet istiyosunuz.memlekette düzgün internetmi var ki bide yayın almaya çalışıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Şuan için çanak candır gerisi heyecandır.elde yumurta yok siz omlet istiyosunuz.memlekette düzgün internetmi var ki bide yayın almaya çalışıyosun

aynen katılıyorum ülkemizde ip tv ölü bir yatırım. tivibu bunu anladı zaten yakında faliyetlerini uydu üzerinden devam ettirecekmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.