Bildirim
Tivibu UYDU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Süper pakette süper bi kampanya var. Katıl derim ... -
Bana 2 ayda 6 tl fatura geliyor bence fena değil. History channel için bile 6 tl veririm normalde digiturk baya sömürmüş ondan sonra iyi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yetki
Süper pakette süper bi kampanya var. Katıl derim ...
Nasıl bir kampanya hocam ?
Şunu söylemek isterim TT net kullanıcısı değilim o yüzden o kampanyaların birçoğunu kullanamiyorum . sadece uydu paketini seçip alicam . siteden baktığımda gore aylık 19 TL civarı da oluyor . bu kadar sağlam kanala bu fiyat gayet makul geldi bana . ( Digiturk fiyatlarını gördükten sonra )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TTnet gerekli değil, ancak bir avea (TTMobil) telefon hattın varsa, veya arkadaşın sana referans olursa, referansının gücüne göre 5 TL, 9 TL veya 12 TL. ödersin
bireysel.turktelekom.com.tr
Tivibu Mobil İndirim Kampanyası > Mobil > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi.aspx
-
ben aylık 19 tl tt mobil faturası ödüyorum o zaman en yüksek 12 tl mi öderim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X