Şimdi Ara

Tivibu Uydu Ayda 1 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
10
Favori
75.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dekonline

Uydu cihazı verdiler. 24 ay sonunda iade edilmek üzere. Kurulumu onlar yaptı ben takıp çalıştırdım. Orda sorduğumda 1 TL dışında hiçbir ücret gelmeyecek dediler. Bakıcaz artık.
    bende aldım ilk fatura 19.50 geldi.

Tivibu Uydu Ayda 1 TL

• Arkadaslar tivibugo 1 yil hediye demislerdi. Sürem doldu ama girebiliyorum. Uzatildi mi hediye suresi. Yoksa ek bir ucret gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligini Bein'e kaptırmasaydı alacaktım ama maalesef kaptırmış :(
  • propesyonel kullanıcısına yanıt
    kapatmak lazım yoksa fatura gelir diye düşünüyorum siz bi arayın bunları
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Aradim otomatik kapaniyor faturalanmaz dedi mh

• Tivibu yerine normal uydu kullansak? Ne farki varki? Samp ligi uefa da yok bi ekstrasi kalmadi. Tamamen bilmedigimden soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Kumandanın pillerinin ters takıldığını nasıl anladınız anladıysanız neden yenisi ile değiştirdiniz. Sonradan anladıysanız hemen servis niye çağırıyorsunuz. Ya da adamı arayıp kumandayı tekrar alsaydınız yeniyi teslim edip.
  • 1 mayısta cihazı aldım açtırdım hala fatura yansımamış bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Alın Netflix izleyin ne gerek var böyle dandik şeylere para vermeye. İç kurulum ücreti 84 tl, dış kurulum ücreti 132 tl diyor. 1 tl diye geldik bismillah şimdiden 200 lirayı geçti hesap.

Ne var bu netflix de bu kadar. Ordaki diziler filmler internettende bulunuyor. İzlediğiniz filmden bile Amerika para kazaniyor.

Alıntıları Göster

amerika sen burnunu karıştırınca bile para kazanacak nerdeyse dert ettiğin şey bu mu ?

şu ülkede kullandığım parasını sonuna kadar hakeden 2-3 kurumdan biri netflix . Her kuruşu helal olsun.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    70 küsür yaşında adam, gözü düzgün görmüyor. Pili bitti diye kumandanın pillerini değiştirmiş, pilleri değiştirip çalışmayıncada bozuldu dedi.

kumanda bozulunca zaten bir şey yapılmıyor.

Aradık böyle böyle kumanda bozuk dedik tivibu ya.

Özel bir servis gelmiş, eski kumandanın pillerini düzeltip çantasına atmış, yeni birde kumanda verip 50 lira kitlemiş.

Yeni kumandanın 50 lira olduğunu söylese bana gider universal kumanda alırım. 2 yıllık garanti kapsamında sanıyorduk biz.

• Netflix hikaye nette tüm dizileri cam gibi buluyoruz. Ha yasaklarlar belki o zaman değerlenir. Hala da netflix diye deliren american mandası kafasıdır net.

• Bende tivibu var ve ben tivibuyu önermem arkadaşlar tabii karar sizin
  • 5TL iken almıştım babamın üstüne kendim turkcell den turk telekoma geçtim akrabama 1tl ye aldım çok memnunum kullananlara tavsiye ederim memnuniyetsizlik ne beklediğinizden kaynaklı gayet iyi şahsen
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Bu sayfanın linkini alabilirmiyim.

• Arkadaşlar Efsane Prime 20 gb’lık tarifeye geçtim. 24 ay taahhütlü aylık 1 TL’ye tivibu almak istiyorum. Kurulum işi nasıl oluyor? Uydu cihazını alsak kendimiz kurabilir miyiz? Diğer türlü 80 küsür tl kurulum ücreti varmış. Kullananlar memnun mu? Tavsiye eder misiniz ? Sırf belgesel kanalları için almak istiyorum;)

• karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Uydu cihazını al bayiden sıradan bir uydu gibi montajı var montaj sonrası tivibu müşteri hizmetlerini arayıp kurulum yaptım yayını açar mısınız diyorsun açıyorlar. Bazen de yayın kurulur kurulmaz gelir otomatik açılıyor bende öyle oldu mesela. Şahsen ben çok memnunum. 1 lira para değil. Muhteşem bilgiler öğreniyorum belgesellerden. Sinema vs. de açık. Cihaz olarak da vestel var humax var ben humax aldım. Vestel daha gelişmiş internet bağlantısı filan varmış ama donma yapıyormuş o yüzden humaxı tercih ettim. Standart uydu kablosunu bağlayıp apartmanın merkezi çanağından yayını alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 30 Haziran 2018; 15:13:59 >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Binada merkezi çanak var. Uydulu TV ile uydu yayınlarını sorunsuz izliyorum. Tivibu cihaz bağlantısı yapılıp, Tüvibu yanını açıldıktan sonra herhangi bir ayar vs (TV veya uydu kurulumundaki gibi) yapılıyor mu? Müşteri hizmetleri yayını açınca kanallar sıralı bir şekilde geliyor mu ekrana?

Sana tavsiyem şu şekilde yap cihazı eski uydun gibi cihaza bağla yayın gelirse kullan gelmezse müşteri hizmetlerini ara merkezi sistem çanak kullandığını söyle modem kurulumu gibi adım adım anlatıp cihazı kurduruyorlar. Sonra yayını da açıyorlar kafan da karışmamış oluyor. Cihaz açık kumanda elinde ararsan müşteri hizmetlerini dediklerini aynen uygulayarak sorunsuzca kurarsın mis gibi kafaya da o kadar takma sorunsuz kurarsın çok çok kolay.
    Tivibuda cihaza kanallar yüklü tüm tivibulu cihazlarda 1 e basınca aynı kanal çıkar yani. Merkezi sistem için diseq anahtarı mı ne öyle birşey vardı sanırım onu da yukarıda dediğim gibi müşteri hizmetleri yaptırır telefonda.
  • Bilgilendirme ve tavsiye için çok teşekkür ederim hocam. :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.