Şimdi Ara

Tivibu Yeni Paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende geçenlerde aradım sorduğumda kendilerinden öğrendim şimdi siteye de düşmüş..
    İnternetin tek sahibi olan ttnetin ürünü olan Tivibu yeni paketleri ve tabiii ki yeni fiyatlandırması ile 1 Temmuz 2014 tarihinde yenilenmiştir.
    İçerik olarak kendilerini genişletmiş ve diğer platformlar gibi dizi sinema ve belgesel paketleri eklenerek fiyatlar güzelce şişirilmiş olarak biz!! değerli kullanıcılara sunulmuştur.
    Görüşme sonunda ben ful paketi 15 tl ye :) alayım diye teklif yaptım ama onlar ısrarla değişiklik yapamayız dediler fakat en son 21 tl ye kadar düştüler (memnuniyet içinmiş biraz bekle dedim m.t sonra bana 21 tl ye olur ancak dedi)
    Uzun lafın kısası kendi web sitelerinden aşağıdaki forumda sadece içerik ve FİYATLAR mevcut her zamanki ttnet mantığı burda da işlevini göstermiş
    Sen parayı ver ben içeriği kafama göre ayarlarım içerik kanal bilgisi yok sadece PAKET VE FİYATLAR MEVCUT
    Eeee hal böyle olunca da insan gerçekten nasıl neyi İZLİCEM diye sormak istiyoo oda müşteri hizmetlerinde mevcut.
    Neyse sözü fazla uzatmadan sevgili TTNET in bize sunduğu tivibu hizmetinin içerik ve bedellerini aşağıda sizlere sunalım
    Bu arada HD yayın isterseniz bu fiyatlara 2 tl daha eklememiz gerekiyor içerikler SD fiyatlarıdır

Tivibu Yeni Paketler

• müşteri hizmetlerine gerek kalmadan sizlere kanal listesini de sunmak isterim değer mi siz karar verin

Tivibu Yeni Paketler
  • dsmart bile açtığı sinema kanallarını tüm abonelere ekledi ücretsiz

tivibu da tüm paketleri bölmüş
    bu kafayla giderseler çok zor
    ful paket 19tl dese bile alınmaz bence
    hd ye birde 2 tl fazla alıyorlar.
    hem internetini kısıtlıyor.
    hemde aynı cihaz.
  • türkvod yükleyin cihazınıza hayatınız yaşayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

türkvod yükleyin cihazınıza hayatınız yaşayın

neler var onda ?
    tv ye mi kurmak iyi olur ?
    uydu alıcısına mı
  • google yaz detayı orada yazıyor
  • arkadaşlar...tivibuev şebekesinin isteyen abonelerinin hizmetine sunduğu yüksek çözünürlüklü yayın paketine aylık 2 lira ek ücret istemesi bence enteresan hd yayın dahil olunca full paket için yaklaşık 37 lira para istiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut aboneye fiber ve tivibu içeren bi paket çıkarmadımı hala bu hizmetini tırmaladıklarım paket bitiyo yeni paket yok ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnetin tivibuyu kullanamaması akıl alır gibi değil cidden..

Elinde milyonlarca aboneye satabilecek kadar değerli bir malzeme var ama faydalanmıyorsun

• telekomun amaci yüzyıllardan beri milleti soymak olduğu için burdada öyle bir plan yapmışlar. kimse almasın şunlardan birşey.
  • güzel özetlemişşsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaka -- 8 Temmuz 2014; 18:59:32 >
  • Full Paket önceden 39.90 değil miydi? Şimdi 37 TL olmuş, adamlar indirim yapmış. Lakin içerdiği kanallar değmez.. Full Paket 25 TL filan olsa belki izlerim, yanına Tivibu Web ve Cep hediye dese de o parayı çıkarıyor. En azından belgesel sevenler tercih edebilir hem Discovery Channel, hem de National Geograpich kanalları var.
  • bir de taahüt olayı var aradğımda;
    12 ay taahhüt verilirse ful paket 27 tl hd yayın 24 tl sd yayın
    24 ay taahhüt verilirse 24 tl hd yayın 22 tl sd yayın dediler.(o fiyatlar biraz saçma geldi 24 ay için 2 tl!!!!),
    sonuç itibari ile
    canım türkiyemin tek alt yapı sahibi ttnet yine YOLMA tarifesinde yoluna devam etmektedir.
    bilgi babında paylaştığımız bu konumuz umarım sizlere yol gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

türkvod yükleyin cihazınıza hayatınız yaşayın

Hocam tivibu cihazlara türkvod yüklenmiyor sanırım , baya araştırdım nette bulamadım , bilginiz varsa paylaşın lütfen
  • linux uydu recerverlara yüklenir o üstad
  • tivibu böyle giderse çok abone kaybedecek !

• 1 aylık full hd paket deneme aldım.daha sonra maxi paket kullanmak istiyorrum.fakat maxi,dizi,belgesel ve full pakette hangi kanallar ve video içerikleri var?sitesinde kanallar var ama ayrım yapılmamış.bunu nasıl öğrenebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.