Şimdi Ara

Tivibu'yu İptal Ettiriyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tivibuyu bu ay sonunda iptal ettiriyorum, maç izleyen biri değilim, belgesel kanalları olarak nat geo-wild, discovery channel gibi kanalları izliyorum.
    Ek olarak internet paketlerinin olup olmaması hiç sorun değil, cebe uygun, yukarıda ki kanalları izleyebileceğim sizin kullanıp memnun kaldığınız bir firma önerebilir misiniz ?
    Şimdiden teşekkürler.

• bahsettiğiniz kanalları en ucuz izleyebileceğiniz platform zaten tivibu. biraz değişiklik olsun diyorsanız o ayrı mesele tabi ki.
  • Görüntü kalitesinden memnun değilim
  • D smart modül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikoov

Görüntü kalitesinden memnun değilim

HD paket kullanmıyor muydunuz? İnternet hızınız 24mbps altında mıydı?

Şu anda bir geçiş döneminde olduğum için Dsmart, TiviBu ve Digitürk aynı anda aynı TV'ye bağlı. Görüntü kalitesi sıralaması bana göre Digitürk, TiviBu, Dsmart şeklinde. En iyi görüntüyü Digitürk'ten alıyorum. Hala DSmart en kötüsü maalesef. Sizi Tivibu görüntüsü kesmediyse Digitürk ve cihaz olarak da Sagemcom isteyeceksiniz. Tabi TV'nin Plazma mı yoksa LED aydınlatmalı LCD mi olduğu da önemli. UHD panelleri henüz değerlendirmeye almazsak hala en iyi görüntü plazma panellerde alınıyor. Diğer taraftan biraz daha detaya girersek görüntü taşıyan kabloların kalitesine kadar inmeniz gerekir. Yani görüntüden memnun olmak için kaliteli donanım ve kaliteli görüntü kaynağı gerekiyor.

• Dsmart modül dizi modül alın 4 ay sinema ilk ay tüm kanallar açık bence yeterince doyurucu filmleri var(digi kadar olmasada) nat geolar disco very hdler enson dizi paketi 2 yıllık 250 TL peşin öde rahat et sözleşme taahhüt yok

• Dsmart

• Güncel.
  • güncel.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    kardeş sen tivibu çalışanı mısın?
    tivibunun görüntü kalitesi dsmarttan iyi demek için kafanın güzel olması gerek.

1. digitürk eutelsat
    2. dsmart
    3. sırada digitürk türksat la tivibu yarışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivan de la pena -- 3 Nisan 2015; 18:49:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.