Şimdi Ara

Tivibugo üyeliği kaç gün?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün trtnin uefa 2024 maclarinda frekans olayı sebebiyle hemde merak ettiğim için 1 aylık tivibugo üyeliğini Bugün aldim sonra karttan gelecek ay ücret cekmesinler turnuva 1 ay sonra bitiyor diye bir girdim üyelik iptali yok.

Telefon ile iptal edilebilir diyor aradim iptal ederseniz üyeliğiniz şu an sonlanir ucret iade edilmez diyor peki son kullanim günüm ne zaman diyorum onu göremiyorum diyor ama paketler aylik yenilenir diyor ben 30 haziranda üye oldum benden 1 temmuzda yeniden ücret mi alinacak yoksa paketim 30 gün mü gecerli diyorum biz bu bilgiyi goruntuleyemiyoruz diyor daha önce kullanan arkadaslar bu go uygulamasi 30 gün mü yoksa ay sonunda mi yenileniyor bir de bunu Telefon dışında iptal yok mu deneyimliler yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durumlarsa sanal kredi kartıyla alacaksın sonra sanal kartı kapatacaksın ben öyle yapıyorum. Çekmeye çalışsalarda kart kapandığı için çekemiyorlar. Sadece tvbugo için değil hepsinde sanal kart kullanmanı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal kart ile alıp sanal kartın limitini sıfırlarsan bir ay sonra vade tarihinde ücret çekmeye çalışıyor, ücreti çekemeyince otomatik olarak üyeliği iptal ediyor. Sanal kartı iptal etmeye gerek yok. Limitini sıfırda tutmak yetiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.