Şimdi Ara

TL KASMAK İÇİN WOW OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SÜREKLİ GÜNLÜK GOLD KASIP GOLDLARI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM

PARA KASACAĞIMIZ SLOTLAR NASIL, GOLD KASMAK ZORMU 6-8 SAATTE KAÇ GOLD KASARIZ, GÜNDE KAC PARA KAZANIRIZ SİZCE, BİRDE 50 GOLDU KACA SATARIM

LÜTFEN KONU DIŞI YORUM YAPMAYIN KONU BALTALANMASIN, ŞİMDİDEN BİLGİSİNİ PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo123 -- 5 Mayıs 2019; 15:31:23 >

• Sırf merakımdan soruyorum bu işi yapanlar ortalama günlük ne kadar kazanıyor? Saatlik asgari brüt ücret 16 lira neredeyse. Yani asgari ücret kazanmak için her saat neredeyse 50k gold kasmak gerekiyor. Hatırı sayılır bir para kazanmak için ise saatte 150-200k kadar gold kasmak gerekiyor. Var mı bu kadar gold kasabilen oyuncular? Normal işte çalışan birisi hem para hem de tecrübe kazanıyorken bu işi yapanlar sadece para kazanabiliyor. İleride iş başvurusunda bulunduklarında cv'lerine "10 yıllık wow tecrübem var günde 1m gold kasıyorum" gibi bir satır eklemek isteyenleri ayrı tutuyorum.

• WoW oyuncularını benzin istasyonu sahibi olarak düşün. Sen de gelip diyorsun ki "ben petrol bulup, işleyip, benzin satmayı düşünüyorum. nereden petrol çıkarabilirim?"

Bu kadar kolay olsa, herkes zaten o işi yapardı.

Ayrıca 50 gold 1,5 kuruşa yani 0,015TL'ye denk geliyor. Bol şans.
  • bin gold 30 kuruş
  • slot farmlamak vs. değil de, çiçek toplarsın, mythic dungeon boost satarsın, raid satarsın vs. öyle para kasarsın ancak. bunlar için biraz ortam lazım tabii.

en kolayı esasında çiçek toplamak ama adamı bayar
  • Git knight online oynayanları tokatla kardeş onlar önüne gelen herşeye para vermeye müsait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

WoW oyuncularını benzin istasyonu sahibi olarak düşün. Sen de gelip diyorsun ki "ben petrol bulup, işleyip, benzin satmayı düşünüyorum. nereden petrol çıkarabilirim?"

Bu kadar kolay olsa, herkes zaten o işi yapardı.

Ayrıca 50 gold 1,5 kuruşa yani 0,015TL'ye denk geliyor. Bol şans.
    yorumun için sana teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

bin gold 30 kuruş
    yorumun için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

slot farmlamak vs. değil de, çiçek toplarsın, mythic dungeon boost satarsın, raid satarsın vs. öyle para kasarsın ancak. bunlar için biraz ortam lazım tabii.

en kolayı esasında çiçek toplamak ama adamı bayar
    yorumun için sana teşekkürler
  • gir bi işe çalış bunlarla uğraşana kadar ay sonu eline 2020tl para geçsin vaktine yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB

gir bi işe çalış bunlarla uğraşana kadar ay sonu eline 2020tl para geçsin vaktine yazık
    yorumun için sana teşekkür ederim,bazı durumlardan dolayı çalışamıyorum dışarda evden bişeler yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo123

yorumun için sana teşekkür ederim,bazı durumlardan dolayı çalışamıyorum dışarda evden bişeler yapmam lazım

Alıntıları Göster
    Ozaman oyunlara boşuna vaktini harcama derim eğer kendini geliştirmek istiyorsan photoshop ve corel programlarını öğren grafik tasarım konusunda uzmanlaşıp bu işi yapabilirsin çok zor değildir internette iş ilanları bolca mevcut bir sürü grafiker arayan var.Belkide yazılım öğrenmek için bu vaktini harcayabilirsin.Playstore da işe yarar android uygulaması yapıp satışa sunarak para kazanabilirsin.Para kazandıracak işler bunlar, oyun oynadım para kazandım bunun bir geleceği yok.Eskiden knight da gb satanlar vardı noldu tarih oldu hepsi.Şimdi yayıncılar var mesela oyun oynayıp sponsorlardan bağış gönderenlerden çoluk çocuktan oturdukları yerden parayı götürüyorlar, bu işinde sonu gelecek bir gün.Sonu gelmese bile herkesin büyük bir yayıncı olamayacağı aşikar, yetenek meselesi.Nedir yayıncıların yeteneği dersen eğer, o kadar insanı oyalayıp etki altına alıp saatlerce kendini izletmek ve oturduğu yerden para kazanabilmek bir yetenektir.Ama bahsettiğim yazılım grafik tasarım vs. yetenekli olmana gerek yok.Öğrenilebilir şeyler bunlar.Adam gibi işin olur en azından çoluk çocuğa para yollasınlar diye şaklabanlık yapmak zorunda kalmazsın yayıncılar gibi.

• Altına imzami atarım.
    Web tasarım, ps, kod yazma işlerine bende vakit ayırmak istiyorum. Kendin bir şeyler üretip bunu satabilirsiniz.
    Ben meslekten ziyade hobi amaçlı düşünüyorum bu işi.
    Wow da gold satıp parada kazanılır ama kazanç zaman ve size kattığını düşündüğünüz de elinizde koca bir sıfır kalır.
    Diğer türlü ilgi alanınıza göre kendinize bir şeyler katarak ilerlerseniz asla yarı yolda kalmazsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB

Ozaman oyunlara boşuna vaktini harcama derim eğer kendini geliştirmek istiyorsan photoshop ve corel programlarını öğren grafik tasarım konusunda uzmanlaşıp bu işi yapabilirsin çok zor değildir internette iş ilanları bolca mevcut bir sürü grafiker arayan var.Belkide yazılım öğrenmek için bu vaktini harcayabilirsin.Playstore da işe yarar android uygulaması yapıp satışa sunarak para kazanabilirsin.Para kazandıracak işler bunlar, oyun oynadım para kazandım bunun bir geleceği yok.Eskiden knight da gb satanlar vardı noldu tarih oldu hepsi.Şimdi yayıncılar var mesela oyun oynayıp sponsorlardan bağış gönderenlerden çoluk çocuktan oturdukları yerden parayı götürüyorlar, bu işinde sonu gelecek bir gün.Sonu gelmese bile herkesin büyük bir yayıncı olamayacağı aşikar, yetenek meselesi.Nedir yayıncıların yeteneği dersen eğer, o kadar insanı oyalayıp etki altına alıp saatlerce kendini izletmek ve oturduğu yerden para kazanabilmek bir yetenektir.Ama bahsettiğim yazılım grafik tasarım vs. yetenekli olmana gerek yok.Öğrenilebilir şeyler bunlar.Adam gibi işin olur en azından çoluk çocuğa para yollasınlar diye şaklabanlık yapmak zorunda kalmazsın yayıncılar gibi.

Alıntıları Göster
    DEĞERLİ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA BEN HEM ZEVK ALACAĞIM BİŞE YAPMAK İSTİYORUM OYUNLARDAN ZEVK ALIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Altına imzami atarım.
    Web tasarım, ps, kod yazma işlerine bende vakit ayırmak istiyorum. Kendin bir şeyler üretip bunu satabilirsiniz.
    Ben meslekten ziyade hobi amaçlı düşünüyorum bu işi.
    Wow da gold satıp parada kazanılır ama kazanç zaman ve size kattığını düşündüğünüz de elinizde koca bir sıfır kalır.
    Diğer türlü ilgi alanınıza göre kendinize bir şeyler katarak ilerlerseniz asla yarı yolda kalmazsiniz.
    yorumun için sana teşekkür ederim, ama oyun üzeri yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo123

DEĞERLİ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA BEN HEM ZEVK ALACAĞIM BİŞE YAPMAK İSTİYORUM OYUNLARDAN ZEVK ALIYORUM

Alıntıları Göster
    Oyunu para kazanmak için oynadığında ondan da zevk almayacağına emin olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Oyunu para kazanmak için oynadığında ondan da zevk almayacağına emin olabilirsin.

Alıntıları Göster
    Bence tam tersi hem oynayıp biraz keyif alırken gold satıp 50tl de para kazansa o para çok tatlı gelecektir :)
  • wowdan para kazanilmaz kardes nayt online gibi herseye para veren bir kitle yok bunda. zaten türk oyuncu sayisida günden güne eriyor. dolar nerdeyse 6.5 tl olmus bu saatten sonra kimse aylik ucret odeyip oynamaz bu oyunu.

• Lütfen gelme, knight online çöplüğünde boğul :) WOW elit bir oyundur. Senin gibilere yer yok aramızda :)
  • Oyunun oynak bir ekonomisi var. Gold kasmak kolaysa para etmiyor zaten. Legion zamanında class hall görevlerinden herkes deli gibi para kaldırıyordu fakat token 350k üzerine çıkmıştı. Bfa ile gold kasma biraz zorlaşınca token fiyatı yarı yarıya düştü.
  • Karakter kasıp kendine harclık cıkarırsın. Onun yerine ingilizce ya da turkce makale yazmayı ogren daha cok para kazanacaksın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.