Şimdi Ara

TL-MR3020 Hk...YARDIM ( ÇÖZÜLDÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mevcutta kullanmış olduğum modem uzakta oda Zyxel VMG3312-B10B

Sormak istediğim Tp Link TL-MR3020 yi kablosuz olarak Zyxel VMG3312-B10B ye bağlayıp Tp Link TL-MR3020 üzerinden de wifi dağıtabilirmiyim ?

Tp Link TL-MR3020 üzerinde 3 mode var 3G/4G - WISP - AP

Yardımcı olabilecek var ise sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOLYMANIAC -- 3 Şubat 2020; 17:14:26 >

• Çözdüm arkadaşlar

elimdeki model 3020 web de ve tl nin sitesinde 3040 le bilgiler ve videolar var...Arayüzler farklı olduğundan deneme yanılma yöntemi ile çözdüm ve çok basitmiş...

TL-MR3020 için

1 - AP mode alıp resetliyoruz
    2 - 192.168.0.254 ile bağlanım User : admin Pass. admin ile ilerliyoruz
    3 - quik setup ekranı gelecek hiç bir şey yapmadan wireless ve wireless settings diyoruz sayfanın en üstünden repeater dedikten sonra SURVEY diyip açılan ekrandan bağlanmak istediğimiz ağı seçiyoruz ( AÇILAN EKRANDA BAĞALANMAK İSTEDİĞİMİZ AĞIN KANAL NUMARASI NI NOT ALALIM ) Connect diyoruz.Sayfaya geri dönüyoruz Not aldığımız kanal noyu da seçip SAVE diyoruz REBOOT Etmiyoruz.

4 - Wireless security e gelip wpa2 psk yı seçip şifre kısmına SURVEYDEN ARATIP BULUP BAĞLANDIĞIMIZ WİFİ ağının şifresini yazıyoruz ve SAVE edip reboot etmeden DHCP ye geçip DHCP yi disable edip SAVE diyoruz.

5 - Reboot diyip işlemi bitiriyoruz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOLYMANIAC -- 3 Şubat 2020; 17:16:31 >

• en iyi performansı client router olarak veriyor... repeater olarakta fena değil tabi...
  • Repeater olarak 2 gündür kullanıyorum....Gayet hızlı ve kesintisiz....

Birde TP-Link e mail atmıştım bu modelde repeater özelliği yok diye dönüş yaptılar :)
  • HOLYMANIAC kullanıcısına yanıt
    versiyonu kaç v1.0 ve en son v3.1 vardı onlarda repeater seçeneği var emülatördende bakabilirsin... TR ekibi ne bilecek ki...
  • v1.0 e v3.1 frmw olmuyor.

Bende ki v1 AP mode a aldığımda wireless settings üst kısımda repeater mode seçeneği vardı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.