Şimdi Ara

Tl yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hersey icin konu aciyorum k.b bu trkcll in sitesinden kredi kartıyla tl yükledigimizde sacma bi abonelik yapiyormus galiba bunu nasıl iptal ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde bazen karttan parayı çekip, liranın gelmediği oluyor. Sonrada öyle kalakalıyorsun ortada.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    ya bu haftalik net olayi icin yaptim onuda vermedi paket alincakmis tl olmuyormus yoksa haftalik 1gb vericekti tl geldi çok sukur bi abonelik yapiyormus galiba sitesi birdaha yukletmem zaten kendi sitesinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartınızın kendi bireysel internet şubesinden gsm TL yükleyin hiç bir sıkıntınız olmaz ben garanti her ay düzenli yüklüyorum kafam rahat 5 tl fazla yüklüyorum.Vergiler felan var başka operatöre geçebilirim.

• bundan sonra oyle yapacagim vergi icin ocakta trkcll e geçin 1 yil odemiyorsunuz 2tl iletisim vergisi ni :)

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Başka operatörede geçebilirim türkcell'in bir artısı kalmadı artık günümüzde şimdi türkcell çekmediği yerlerde vodafone veya avea çekiyor ben zengin değilim her ay 60-70 lira fatura ödüyorum yazık.

• ÖLE YAPACANA BANKANIN online işlem merkezinden yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtunes 1000 TL kod
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    doğrudur ben faturasiz kullaniyom faturasiz en iyisi hangi operator olursa olsun

• bence en mantıklısı banka hesabınız üzerinden vadesiz hesabınızdan yüklemeniz ya da internet bankacılığından kredi kartı ile yüklemeniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.