arkadaşlar herkese uyduk x5 aldık sonumuz ortada bir daha o telefonu kullanmayı düşünmüyorum arkadaşlar fiyat sınırım yok ben bir telefonlan müzik dinlemem mp3 çalarım var ben telefonun kamerasında resim ve video çeken yeri geldiğinde .3 4 oyun oynayan biriyim birde bağlantı kablosu ile resimleri bilgisayara atarım tavsiyenizi bekliyorum
x5 patladıysa gio yada wave 2 bak hacı
gio ve optimus me tavsiye ederim. bu iki smartphone işini rahat görür.
Fiyat siniri yoksa ve amac fotograf cekmekse N8 alin.
n8 düşünüyorum ama annayı beklemenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum anna güncellemesi gelecek
x5'ten sizi nefret ettiren şey nedir ?
Hayırdır kardeş ?
Ne oldu ki X5'e
Fiyat aralıgı 900 TL civarı ise.Fotoğraf için N8 alabilirsiniz.Ya da LG Optimus Black olabilir.
Daha az bütçe içinse (480 Tl ) GİO Öneririm
Android ile devam etmek isterseniz Xperi Arc ya da Neo alabilirsiniz. Bunun dışında N8 kamerada en iyisi şu anda
bir rahat kullanılmaması iki kameranın biraz daha kötü olması ekranın küçük olması oyunlar büyük ekranda daha keyifli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: perminal
bir rahat kullanılmaması iki kameranın biraz daha kötü olması ekranın küçük olması oyunlar büyük ekranda daha keyifli oluyor
Özelliklerinin öyle olduğunu bilmiyormuydunuzda aldınız acaba ?
forumda herkes x5 dedi aldık ama hata yaptık acaba o x5 diyenler o telefonu denemişlermi merak ediyorum
O paraya ondan iyisi olmaz diyorlar, öyle değilmi yani ?
o paraya ondan iyisi yok ki zaten bende öneriyorum çoğu kişiye vede kullanıyorum paran varsa galaxy sl evo3d hd2 ip4 alırsın eğer 570 ten yukarı çıkamıyosanda ideos x5 alırsın alırkende araştırırsın bu işletim sistemi bana uygun mu diye yada telefonun özellikleri ugunmu diye... yorumları okursun gider alırsın... zaten telefon fp kralı... aldığınız fiyata daha iyiside yok..
fiyat sınırınız yoksa galaxy sl alabilirsiniz ama onuda kullanamazsınız... htc lere bakın diycez onlarıda kullanamazsınız... size iphone 4 öneririm yada nokia n8 alın kamerasıyla fotoğrafta çekersiniz kulanımı da androide göre daha basittir oyunları falanda 4-5 tane güzel bulursunuz oynarsınız.. HDMI çıkışıda var tam sizlik bence ilerde güncellemede gelecek...
arkadaşım fp beni ilgilendirtmiyo telefon bana uymadı birde fiyar sınırım yok diyorum istesem ıphone 5 alırım siz bana adam gibi telefon önerin lg p990 black nasıl geçen gün reklamı çıktı tasarımıgerçekten güzel
lg optimus black yani p970 p990 değil. şu anda kullanmakta olduğum smartphone. fiyatı özelliklerine göre uygun. tasarımı çok şık. almak gibi bir düşüncen varsa tereddütsüz tavsiye ederim.
paran varsa ı phone al yoksa lg p503
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme