Herkese iyi geceler, esenlikler. Geçtiğimiz yıl (2022-2023) liseden mezun oldum. Bu süreç içerisinde birtakım özel sorunlar dolayısıyla sınava çalışamadan girdim. Sonuç beklediğimden çok da farklı değildi. Kasım ayından itibaren azar azar çalışmaya başladım. TYT konularını bitirdim. Türkçe 35-36, Sosyal 17-18, Matematik 14-15, Fen yaklaşık 3 net civarlarında. TYT Matematik netleri takdir edersiniz ki bir hayli az. Hedefimse TM'de 2.000. Forumdaki tecrübeli arkadaşlardan ricam nasıl çalışılması gerektiği hususunda yardımcı olmaları. Şimdiden teşekkür ederim. |
TM-100.000'den 2.000'e çekilebilir mi?

-
-
tytde çok eksigin yok düzenli çalışmayla hedef netlere çıkman zor değil gayet zamanın var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki gün içerisinde çalışma saati, ağırlık verilmesi gereken yerler gibi hususlarda nasıl bir yol izlemeliyim?
-
benim arkadaş EA 150 binden 900 çekmiş.
İnanmadım da sonuç belgesini gösterdi.
-
hocam sayısal 200kdan 20k çekilir mi bir arkadaş soruyor da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneme belgesi at lafla peynir gemisi yürümrz
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Mat-1 bitti, Mat-2'nin ise yarısındayım.
Gün içerisinde her ikisinden de birer ünite halinde mi ilerlemeliyim?
-
Hocam mat 1 bitmesine rağmen 15 netlerdeyseniz denemelere ve problemlere abanmanızı tavsiye ederim kazanabileceğiniz çok fazla net var çünkü mattan.
-
Bu tamamen benim olayım olacak, 100k>>> 100.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120k dan 17 k çektim ayt Matim daha iyi olsaydı ilk 5k konuşuyor olabilirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 25 Aralık 2023; 8:35:46 >
geçen özdebirde zaman arttı çıkışta arkadaşı bekliceğime zevkine ea çözdüm ilde 13. genelde 310 küsürüncü olmuşum 400k kişide.eada rakip yok 2kyı bırak ilk 500e çekilir bence şuandan itibaren adam akıllı çalışmayla
tyt konularını adam akıllı bitirmemişsin ea adamın en azından 10 15 net fen yapması gerekiyor zaten temel yeterlilik testi oturcaksın ezberliceksin çok bi sayısal zeka cart curt gerektirmiyor,tyt mat keza aynı şekil yukarda bi arkadaş deneme yazmış sırf o yanlış mesajdan dolayı yanıt verdim konuna rezalet çünkü,senin konu çalışman gerekiyor tyt mat için eyüpb tyt vdd bakabilirsin
ayt mat bıyıklı mat
biyoloji dr biyoloji(30 video filan var hemen biter tyt fende soru bankası çözmek boş iş konuları izleyip her gün deneme+analiz zaten 15dknı alır çözmek)
kimya kimya adası
fizik vipfizik
kolay gelsin hocam sırf üstteki paragrafıma uyarak ilk 500ya girebilirsin umarım uygular girersin başarılar dilerim
-
Gerçekçi konuşmak gerekirse benim böyle bir şey yapabilmem.. Mümkün değil.
-
Teşekkürler.
-
Fen bilimleri için Hız ve Renk Yayınları'nın kaynaklarını bulunduruyorum. Hiç çözülmemiş desem yalan olmaz.
-
hocam edb tarih ne zaman baslanmali? tarih temelim var limit okuyup gecicem.
-
geo için ne önerirsin hocam benzerlik ve alanda tıkandım patlayacağım kanal tavsiye ve tüyo falan
-
150kdan 8kya çektim , iyi çalışırsan çekilir
eyüpb ve kenan kara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- kayseri dershaneler
- matematik mühendisliği maaş
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X