Bildirim
TM 12883 ACİL
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam konuyla alakasız ama netlerinizi paylaşırmısınız ben de seneye icin bu sıralamaları hedefliyorum da. -
İkiside gelmez kardeş -
marmara ikinci öğretim, gece değil ogleden sonradır. birinci öğretim ile derse giren hocalar anayasa hariç aynıydı. birinci öğretimin isterse dersine girersin,onlar da ikinci ogretimin dersine. sınavlar birinci öğretimin aynı dersten saat 9.00 ise ikinci öğretiminin 11.00 olur örnek olarak. bu arada çıkan sorulardan kendin bir çıkarım yaparsin 1 saat icinde. bu da ayrı bir avantaj ikinci öğretim için. ancak su da var ders gecme notu 40 olmasina ragmen en zor ders gecilen fakultedir. çalışana kolay tabi.kontenjan azalması sıralamayı yukarı çekecek olsa da 12800 e gelme ihtimali var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderfb -- 20 Temmuz 2019; 21:41:33 > -
İki bölüme de girmenizi çok yüksek ihtimal görüyorum. Herkes kontenjan azalmasının sıralamaları da ileri çekeceğini düşünüyor. Geçen sene de Gazi hukuk kontenjanını 20 azaltmıştı, fakat sıralama 11792 den 13000 e geriledi. O yüzden forumdaki felaket tellallarına itibar etmeyin. İlk 4-5 bindeki bölümlerdeki kontenjan azalımları sıralamaları kesin olarak yükseltir. 10 bin ve sonrası için kesin yükselir demek zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaintLuciferMorningstar -- 20 Temmuz 2019; 22:6:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X