Şimdi Ara

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
7
Favori
18.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2024)
Giriş
  • bilkeeeeeeeeeeeennnnttttttttt ayrıca birçok bölümün aksine hukuk gibi bir bölümü ülkenin başkentinde okumak daha avantajlı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

bilkentin adı bile geçmedi kardeşim niye?

birde gs hukuk 2012de 97 den 2011 de 208 den kapatmış şans var yani

koçun bilkentten artisini bana soyler misin

Bilkent soylemedim cunku koç bilkenti uce bese katlar.

Nerden biliyorum dersen koç universitesini iyi tanirim. Hukuk hocalari ankara istanbul gibi koklu hukuk fakultelerinden calinma Hocalar cidden kaliteli artik isin piri.

Bilkentin daha iyi olacagini sanmam. Koçun siniflarini gezdim. kampusu gezdim gordugum en guzel kampustu. ingilizce egitimi cok guclu ve diger dillerede imkan var. Bilkentin kampusunu bilirim buyukce ama koc gibi degil.

Bilkentinde egitimi ciddi iyidir hani ama ben olsam kocu yazardim burda hic birinin reklamini yapmiyorum ayrica koc istanbulda.

Simdi usta sana sadece sunu soyliim Gs hukuk her tmcinin hayali gibi bj sey ama neden gs hukuk yazdigini vb hic bilmiyor. Ismi ve puani yuksek die yazio gs yi. Halbuki gs hukuk cok kucuk bir alana sıkısmık sekilde. gsu de ablam okuyor ve bu konuda bilgim var. ablam oraya ozel sinavla gitti. yarisini fransiz liselerinden yarisini ossden alio gsu. ablam fransiz liseli olmasina ragmen iki yilda bitirdigi hazirligi. cidden hazirlik zor ve oraya ossden gelen anadolu cocouklariyla kafayi yio. Lise ortami var tam ve insanlar biraz icine kapanik.

Bilkent koc vb bunlar hepsi iyi uniler bi universite hayati ama bana sorarsan koc daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arz-ı hal -- 29 Haziran 2014; 15:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    Bilkent soylemedim cunku koç bilkenti uce bese katlar. Bu cümledeki dayanak nedir anlayamadım hangi alanda 3 e 5 e katlıyor ? Sen eğitimi sınıfların büyüklüğü yada boğaz manzaralı olarak mı algılıyorun ? İngilizce eğitiminin Bilkentte daha iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım zaten toefl da geçme notlarına bakabilirsiniz her üniversitede ayrıca Bilkent hazırlığı o kadar sıkı tutuyorki şu an hazırladıkları cope sınavı artık toefl ielts gibi sınavlar olacak yani uluslarararı geçerliliği olacak 1 yada 2 yılı var sanırım daha.Evet doğru söylüyorsun Bilkentli hocalar Ankara üniversitesini sadece yüksek lisans düzeyinde okumuş.Sonra Yurt dışında eğitim görmüşler hep bu konuda çok haklsın
  • serencik S kullanıcısına yanıt
    kavgacı üslubundan dolayı yanıt vermeyeceğim. kendi görüşüm dedim bilkentin hakkını da yiyemem dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

koç hukuk tam bursluya git derim. hem burs veriolar olanaklarda geniş bunu kaçırma gibi bir saçmalığa kapılma sakın. GS hukuk iyi tmm da fransızcba bir kere ve üni hayatında seni çok zorlayabilir. koç hukuk çok güçlü bir bölüm. gsü de kendini pek ünide hissetmessin. daha çok lise ortamı vardır sınıflar lise sınıfları gibidir vb.

koçu kaçırma derim. TOBB eyvallah çok burs verio ama her şey para değil. koç hem burs verio hem de güçlü bir üni ayrıca kampüs olsun üniversite olanakları olsun çok güçlü. Gs hukuka kesin girmiş değilsin zaten 98. olmuşsun 87 den falan kapadı sanırım en kötü 91de 2012 de.

sen burdaki çoğu yoruma bakma gs hukuk adı var diye diyorlar

hayatımda gördügüm en saçma yorum bu.tam bir rakip elememi desem seni batırmakmı desem ne desem bilemedim.galatasaray hukuk 1 numaradır türkiyede ankara falan yalandır gsunun yanında.itiraz edersen facebook yolla pmden gs hukuktan 4 arkadaşım var lise gibimi göstereyim sana veya konusturayım.milleti dinleme konuyu açan arkadaş bildigini yap.bilkent yaz gsu yazmayacaksan koçtan binkat iyidir

sosyal olmakta gsunun üstüne yoktur türkiyede yurtdışına yolluyor seni 2günlük tiyatro için koç yaparmı bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 29 Haziran 2014; 16:18:23 >

• Hocam valla ben olsam sırayla GS-Koç-Bilkent yazardım. Biraz da ileride iş hayatından ne beklediğine bağlı bi tercih bu bence. Ekşi Sözlük'te falan çok muhabbeti döndü bunun oraları da inceleyebilirsin.

Bu arada tebrikler valla. :D İnşallah seneye de ben bu durumlara gelebilirim ama ütopik duruyor gibi. Bu tercih meselesinin haricinde de sınava nasıl hazırlandığını, nasıl çalıştığını falan da öğrenmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

quote:

koç hukuk tam bursluya git derim. hem burs veriolar olanaklarda geniş bunu kaçırma gibi bir saçmalığa kapılma sakın. GS hukuk iyi tmm da fransızcba bir kere ve üni hayatında seni çok zorlayabilir. koç hukuk çok güçlü bir bölüm. gsü de kendini pek ünide hissetmessin. daha çok lise ortamı vardır sınıflar lise sınıfları gibidir vb.

koçu kaçırma derim. TOBB eyvallah çok burs verio ama her şey para değil. koç hem burs verio hem de güçlü bir üni ayrıca kampüs olsun üniversite olanakları olsun çok güçlü. Gs hukuka kesin girmiş değilsin zaten 98. olmuşsun 87 den falan kapadı sanırım en kötü 91de 2012 de.

hayatımda gördügüm en saçma yorum bu.tam bir rakip elememi desem seni batırmakmı desem ne desem bilemedim.galatasaray hukuk 1 numaradır türkiyede ankara falan yalan.itiraz edersen facebook yolla pmden gs hukuktan 4 arkadaşım var lise gibimi göstereyim sana veya konusturayım.milleti dinleme konuyu açan arkadaş bildigini yap.bilkent yaz gsu yazmayacaksan koçtan binkat iyidir

arkadaşım ne rakip elemesi benim gs hukuka yakından alakam yok 900 küsür bi sıralamam var tersine bana daha yakın olan bölümleri övdüm

siz burda bir yerlerinizden sallıyorsunuz gs hukuk kötü bi hukuk demedim ama burdan o arkadaşa sesleniyorum gs hukuk yaz seneye gel foruma konuşalım pişmanım demessen neyim.

gsü gayette lise ortamı neyin kafasını yaşıyorsun. hiç gitmedin herhalde sıkış tıkış bir yer öğretim gördüğün yerlerse bildigin lise sınıfları gibi daracık küçücük. burdan o arkadaşa tekrar sesleniyorum şu üslubu yerlerde insanlara hakaret eden kişileri bırak git gsu ya kendin gör.

NOT: Rakip eleme, gibi suçlamalarda bulundugum icin bu üslubu kullandım. internet ortamı diye herkese laf etmek etik olarak ne kadar doğru gel tartışalım bunu

• prowell kullanıcısına yanıt
    kardeşim kafana takilanlari sorabilirsin pm den

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

quote:

hayatımda gördügüm en saçma yorum bu.tam bir rakip elememi desem seni batırmakmı desem ne desem bilemedim.galatasaray hukuk 1 numaradır türkiyede ankara falan yalan.itiraz edersen facebook yolla pmden gs hukuktan 4 arkadaşım var lise gibimi göstereyim sana veya konusturayım.milleti dinleme konuyu açan arkadaş bildigini yap.bilkent yaz gsu yazmayacaksan koçtan binkat iyidir

arkadaşım ne rakip elemesi benim gs hukuka yakından alakam yok 900 küsür bi sıralamam var tersine bana daha yakın olan bölümleri övdüm

siz burda bir yerlerinizden sallıyorsunuz gs hukuk kötü bi hukuk demedim ama burdan o arkadaşa sesleniyorum gs hukuk yaz seneye gel foruma konuşalım pişmanım demessen neyim.

gsü gayette lise ortamı neyin kafasını yaşıyorsun. hiç gitmedin herhalde sıkış tıkış bir yer öğretim gördüğün yerlerse bildigin lise sınıfları gibi daracık küçücük. burdan o arkadaşa tekrar sesleniyorum şu üslubu yerlerde insanlara hakaret eden kişileri bırak git gsu ya kendin gör.

NOT: Rakip eleme, gibi suçlamalarda bulundugum icin bu üslubu kullandım. internet ortamı diye herkese laf etmek etik olarak ne kadar doğru gel tartışalım bunu

şakamısın ya sen.ulan kantini yeter okulun neresi lise gibi alla alla forumdan Giallorossi vardı git pm at ona anlatsın sana.2hafta önce okuldaydım bu arada arkadaşların yanında.ne halt yiyorsanız yiyin ya banane.türkiyede en son diyecegın okul olsun galatasaray sosyallik açısından.asıl sen gidip görmemişsin benim 4 tane cocukluk arkadaşım orada okuyor.siz bilmeden sallamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 29 Haziran 2014; 16:21:23 >

• hayırlısı artık ama tobb da kafamda var
  • uppp

• Biri koçun hocaları bilkentten iyi demiş yanlış hatirlamiyosam bilkent hukukta eski bakanlar ders veriyor yani anayasayı düzenleyen adamlar. Bundan daha iyi hoca nasil kocta onu anlamadım. Hatta birine suikast düzenlenmişti geçen senelerde bilkentte.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

arkadaşlar başta şunu söyleyeyim ss altta ister inanın ister yalan deyin sıralamam bu şükür.

Tobb hukuk olabilir çünkü ayda 2250 lira para verecekler bana artı 1000 tl devletten alacağım 3250 tl para elime geçebilir ayda ama tobb eğitimi ortamı nasıl bilmiyorum.

Koçta ÇAP var ki ben çap yapmak istiyorum senede 7500 tl burs verecekler bana ingilizce seviyem iyi hazırlığı geçtim koç hakkında detaylı bilgi lazım bana.(Belgem var)

Bilkent sende 5800 lira burs verecek orada da hazırlığı geçtim.Bilkent de çokkk tanıdığım var eğitim iyi bilkent elimin altında inşallah bakacağım

Galatasaray hukuk iyi hoş güzel lakin ne burs ne yurt imkanı sunuyor bana çıkınca bunları telafi edebilir miyim acaba?

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET)

Türkiyede en iyi vakıf üniversitesi Bilkenttir. Fiyatlarına bakarsan amacın sadece eğitim olduğu anlaşılır. Bikentte bildiğim kadarıyla 7 yıl burs kesilmiyor, Koçta ise 5 yıl yani okulu uzattığın zaman ödersin parayı. Arkadaşım Türkiye 48.si olarak Bilkent Hukuk'a gitmişti bu sene mezun oldu. Hiç düşünmeden Bilkent yaz derim

• bilkentin hocaları iyidir hatta ceza hukuku dersine sami selçuk giriyor 10 numara hocadır eski yargıtay cumhuriyet başsavcısıdır
  • Maddi durumun çok iyi değilse gs yi ele derim. Hayatında kim san o parayı verirki. Uniye zaten meslek sahibi olup rahat yaşamak için gidiyorsun. Okuldan alacağın o para seni muthiş rahatlatır. Koçun kampusu falanda efsane diye duydum. Zaten başarılı olursan direk firmalarında iş verirler. Koç akar. Gs nin kampusu ufacık, yurt yok vs. İstanbulun sıkıntısını çekme. Git koça krallar gibi yaşa😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun hakkında sana onerebilecegim bilgi yok fakat bi abim 5 sene önce Türkiye birincisi olarak bilkent hukuk u tercih etmişti. bilmiyorum sana yardimci olur mu

• guncel

• hala guncel

• başarılı öğrencim bunun cevabı bu şekilde verilmez. bunun cevabı araştırarak verilir. Anketle karara bağlanıcak bir sonucu olmaz bunun. üniversiteleri gez okuyanları mezunları bul ona göre tercihini yap. 20 gün süreyi ösym burda anket yap diye değil. üniversiteleri araştır diye vermiş. inşallah hayırlı olan yer gelir hepinize. iyi günler
  • walker123 kullanıcısına yanıt
    ders mi veriyosun yani nedir? sanane istersem sokakta anket acar karar veririm.Kendini ne zannediyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.