Şimdi Ara

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
7
Favori
18.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: serencik

toefl geçme notu dedim zaten.Artık nerenizle okuyorsanız bunları anlamıyorum.Geçme notundan anladığın nedir ?

Sanırım senle güzellikle bişey konuşulmuyor, tamam bilkent en birinci en büyük bilkent gerisi çöp :D
  • hadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarlonBrando12 M kullanıcısına yanıt
    benimle netlerin aynı lakin ben dokuzyüzlü sıralardayım okul puanı ve ygs yüzünden. senin ygs netleri kaçtı yazarmısın ? kararın ne oldu? ahh o koçç hayal oldu bana belki sana gerçek olmuştur...
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    ygs netlerim mat full turkce 3 y fen 5 y sos 7 y

helal olsun keşke bende fen yapabilseydim biraz:( 923 sıralamamla hangi hukuku yazsam istanbul hukuk yazsammı acaba sıralamama acıyom sanki:D sen nereyi yazmaya karar verdin?
  • İleride hedefin avukat falan olmaksa benim görüşüm tercihini koçtan yana kullanman. Çünkü kendini yeterli bir seviyeye getirdiğinde o grup seni bırakmayacaktır. Ciddi anlamda para kazanan avukatlar var malum. Aylık 70-100 bin civarı. Üstelik o kadar burs veriyorlar hazırlığıda geçmişsen zaten %40 sanırım koç hukukta ingilizce zorlanmazsında. Güzel bir hayatın olur dostum
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    gs bir bilkent 2 zaten bilkent geliyor

hayırlısı neyse o gelir inş. bende istanbul hukuk yazcam. özyeğin filan boş temelsiz gibi gelmeye başladı. başarılar
  • o maaşı 50yaşından sonra anca alır. oda kendini geliştirir vss. artı en büyük şey kısmeti yoksa öyle para nerde kazancak.koçda okumak ama çok güzel olurrr süper kampüsss
  • Ya böyle birşey olabilir mi ya sıralamasını bilmiyor

Hadi 65 binsindir 60 bin falan dersin de bildiğin iki basamaklı şey yani nasıl yanlış söylersin anlayamıyorum
  • Kardeş bu puan az zaten not ortalamanda düşük git mezuna mı kalıon neye kalırsan kal ve kendine çeki düzen ver kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

hadi siktir şimdi ben yeni üyelik alacqm 2 dkda

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1316264

Pencereyi kapa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prowell

Hocam valla ben olsam sırayla GS-Koç-Bilkent yazardım. Biraz da ileride iş hayatından ne beklediğine bağlı bi tercih bu bence. Ekşi Sözlük'te falan çok muhabbeti döndü bunun oraları da inceleyebilirsin.

Bu arada tebrikler valla. :D İnşallah seneye de ben bu durumlara gelebilirim ama ütopik duruyor gibi. Bu tercih meselesinin haricinde de sınava nasıl hazırlandığını, nasıl çalıştığını falan da öğrenmek isterim.

Konuyu hortlatmak gibi oldu ama geçen seneki mesajlarıma bakarken bunu buldum ve bir an duygulandım ya. Zira bugün tam da bu durumdayım, ütopik dediğim vaziyete geldim. :D

Tm-3 sıralamam 140. Bilkent geliyor gibi, Koç'un da ihtimali yüksek, Galatasaray ise sınırda duruyor. Fifty-fifty diyelim GS'nin gelme şansına. Bu sene puan türünün değişmesiyle sıralamalar nasıl etkilenir bilemem... Geçen sene konuyu açan arkadaş da aşağı yukarı bu durumdaydı. Sonra GS'ye gitti muhtemelen, tercih listesinin başına yazdığına göre.

Bakalım ben nereyi kazanacağım, konuyu görünce acayip duygulandım yav. Hakkımızda hayırlısı...

Not: Tavsiyesi olan varsa alabilirim bir dal...:)

• Yaklaşık 2 seneyi aşkındır bahsi geçen 3 hukuk fakültesini araştıran ve mezunları ile görüşen biri olarak çıkardığım sonuç şudur...

GSU hukuk >> Bilkent hukuk > Koç hukuk

(Sadece hukuk bölümü için elbette bu sıralama)

Ola ki araştırırken konuya denk gelebilecekler için yazdım bu mesajımı...

Şansınız bol olsun...
  • up
  • Up nereyi kazandınız

• Up

• Kişiden kişiye değişir sorunun cevabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlikarincayiyen -- 3 Ağustos 2020; 13:9:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.