Şimdi Ara

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
7
Favori
18.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2024)
Giriş
  • arkadaşlar başta şunu söyleyeyim ss altta ister inanın ister yalan deyin sıralamam bu şükür.

Tobb hukuk olabilir çünkü ayda 2250 lira para verecekler bana artı 1000 tl devletten alacağım 3250 tl para elime geçebilir ayda ama tobb eğitimi ortamı nasıl bilmiyorum.

Koçta ÇAP var ki ben çap yapmak istiyorum senede 7500 tl burs verecekler bana ingilizce seviyem iyi hazırlığı geçtim koç hakkında detaylı bilgi lazım bana.(Belgem var)

Bilkent sende 5800 lira burs verecek orada da hazırlığı geçtim.Bilkent de çokkk tanıdığım var eğitim iyi bilkent elimin altında inşallah bakacağım

Galatasaray hukuk iyi hoş güzel lakin ne burs ne yurt imkanı sunuyor bana çıkınca bunları telafi edebilir miyim acaba?

• Kolay gelsin
    Soyle bi baktim da iyi ki siralamam bu kadar iyi degil, cok zor olm tercih yapmak
    Oy veremedim malesef :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin sıralama 81 değil 98
  • he lan öyleymiş kusura bakma valla yeni gördüm :(
  • MarlonBrando12 M kullanıcısına yanıt
    bilkent hukuk kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye kardeşim sebepte verirsen
    Bilkent üniversitesi yurtdışında itibar sahibi bir üniversite ve Hukuk fakültesinde mükemmel bir eğitim veriyorlar tartışmasız bir öğretim kadrosu var.Kampüsü mükemmel üstelik burs vercekler sana tartışmasız bilkent hukuk derdim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okul seçerken verecegi para en son son düşünecegin şey olsun zaten iyi bir okuldan mezun olunca harcadıklarını fazlasıyla çıkartırsın
    senin tercihin bence daha kolay farklı bir bölüm yazmadıgın için sadece hukuk istiyorsun bunların içinden en iyisi sıralama olarak
    galatasaray
    bilkent
    koç
    bu üç üniversite varken tobb seçeneklerin içinde olmamalı bile kişisel fikrim galatasaray hukuk zaten 50 kişi felan alıyor diye biliyorum
    benimde merak ettigim bir konu var bu galatasaray hukuk efsaneler arasında bu bölümde okuyan hiç tanıdıgım yok bunlar ne yapar ne eder mezun olunca nerelerde çalışırlar açıkcası merak ediyorum ama tek bildigim herkes çok övüyor
  • Galatasaray Hukuk

MEZUNLARIN GÜNCEL DURUMU

1998 yılından bu yana Fakültemiz 212 mezun vermiştir. Kendisine ulaşılabilen mezunlarımızdan 138’i yurt içi ve yurt dışında yüksek lisans eğitimine devam etmiş, bunlardan 85’i yüksek lisans programlarından mezun olmuştur. 58 mezunumuz doktora eğitimlerine başlamış, 4 mezunumuz doktora eğitimlerini tamamlayarak doktor unvanını almıştır . Üç mezunumuz ise şu anda Yardımcı Doçent unvanıyla öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 112 mezunumuz avukat, 47 mezunumuz araştırma görevlisi, 3 mezunumuz Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Rekabet Kurumu’nda hukuk uzmanı, 1 mezunumuz banka müfettişi, 4 mezunumuz ise Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde hukuk uzmanı olarak çalışmaktadır.
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    burs önemli o parayı yemeceğim yazın dil eğitimi ve yurtdışı sertifika toplamakta kullanacağım zaten
  • bilkent
  • sebep kardeşim?
    Yurtdışı olanağın çok daha fazla ve fakültesi bi harika sınırsız bilgi kaynağı diyebilirim ve senelik para veriyor gs hukukta derdim ama yurt sıkıntı burs yok tabi maddi durumun iyiyse gs de olur (gs nınde yurtdışı olanağı baya yüksek)

• gs hukuk derim ben ama bilgim yok sadece dışarıdan bakıldığında diğerlerinden çok daha prestijli

• koç hukuk tam bursluya git derim. hem burs veriolar olanaklarda geniş bunu kaçırma gibi bir saçmalığa kapılma sakın. GS hukuk iyi tmm da fransızcba bir kere ve üni hayatında seni çok zorlayabilir. koç hukuk çok güçlü bir bölüm. gsü de kendini pek ünide hissetmessin. daha çok lise ortamı vardır sınıflar lise sınıfları gibidir vb.

koçu kaçırma derim. TOBB eyvallah çok burs verio ama her şey para değil. koç hem burs verio hem de güçlü bir üni ayrıca kampüs olsun üniversite olanakları olsun çok güçlü. Gs hukuka kesin girmiş değilsin zaten 98. olmuşsun 87 den falan kapadı sanırım en kötü 91de 2012 de.

sen burdaki çoğu yoruma bakma gs hukuk adı var diye diyorlar
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    bilkentin adı bile geçmedi kardeşim niye?

birde gs hukuk 2012de 97 den 2011 de 208 den kapatmış şans var yani

koçun bilkentten artisini bana soyler misin

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

burs önemli o parayı yemeceğim yazın dil eğitimi ve yurtdışı sertifika toplamakta kullanacağım zaten

galatasaray yada bilkent zaten büyük ihtimalle bu ikisinden birisini tercih edeceksin gibime geliyor hangisini gidersen git pişman olmayacagın bir gerçek ama sana kattıkları da çok önemli mesela galatasarayın artı yönü prestijini felan geçtim ingilizce harici fransızcada bileceksin mezun oldugunda iki dil öğrenmiş olacaksın iyi düşünmek lazım
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    koç hakkında ne diyosun

• Yerleştirme sıralaman 98 o yüzden gs ye KESİN diyemeyiz. Tebrik ederim harikasın arkadaşım Allah başarını daim etsin ben olsam Koç Law seçerdim inşallah kendinle ilgili en hayırlı kararı verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

koç hakkında ne diyosun

galatasaray yazmayacaksan orada bilkent dururken bence yazılmaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.