Şimdi Ara

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
7
Favori
18.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tm-2: 81 GS hukuk mu Koç mu Bilkent mi (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarlonBrando12 M kullanıcısına yanıt
    TOBB'a gel hocam birlikte okuruz
  • Bu da soru mu? Eğitim kalitesi olarak GS diğerleriyle kıyaslanamaz bile. Okurken çok para almak için okul tercih edilmez bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım gs olamayabilir ama eğer kazanırsan fransızca vs senin gözünü korkutmasın. biraz fazla çalışacaksın ve kariyer yapacaksın. yurtmuş paraymış bunlara bakma derim eğitim hangisinde iyiyse ona git.
  • GSÜ hukukta Galatasaray Lisesi mezunu arkadaşım var o bile zorlanıyor derslerde, hele daha önce Fransızca bilmeyip hazırlıkta da boşlayan adamların sonradan toparlaması daha zor oluyormuş.
    Bilkent Hukuk da çok zorluyormuş arkadaşımın dediğine göre, Koç hukuk hakkında bilgim yok. Ama sen her üniversiteden birilerini bul konuş forumla karar verilecek iş değil bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

GSÜ hukukta Galatasaray Lisesi mezunu arkadaşım var o bile zorlanıyor derslerde, hele daha önce Fransızca bilmeyip hazırlıkta da boşlayan adamların sonradan toparlaması daha zor oluyormuş.
    Bilkent Hukuk da çok zorluyormuş arkadaşımın dediğine göre, Koç hukuk hakkında bilgim yok. Ama sen her üniversiteden birilerini bul konuş forumla karar verilecek iş değil bu.

zaten galatasarayı tercih etmeyenlerin çoğuda fransızca egitimden dolayı çekiniyorlar kendi liselerinden gelenler fransızcayı biliyorlar ama siz sıfırdan yeni bir dil öğrenmeye çalışacaksınız zor olabilir ama buna degecegini düşünüyorum sonuçta okuldan 2 dil bilerek mezun olacak kariyeri için çok önemli ben yapamam diyen kesinlikle ikinci tercih bilkenti tercih etmeli çok iyi puanı var açıkcası galatasaray ve bilkent dururken digerleri şukadar burs veriyormuş diye seçim yapmak bencede saçmalık tobb felan seçersen bence kendine yazık edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

GSÜ hukukta Galatasaray Lisesi mezunu arkadaşım var o bile zorlanıyor derslerde, hele daha önce Fransızca bilmeyip hazırlıkta da boşlayan adamların sonradan toparlaması daha zor oluyormuş.

zaten galatasarayı tercih etmeyenlerin çoğuda fransızca egitimden dolayı çekiniyorlar kendi liselerinden gelenler fransızcayı biliyorlar ama siz sıfırdan yeni bir dil öğrenmeye çalışacaksınız zor olabilir ama buna degecegini düşünüyorum sonuçta okuldan 2 dil bilerek mezun olacak kariyeri için çok önemli ben yapamam diyen kesinlikle ikinci tercih bilkenti tercih etmeli çok iyi puanı var açıkcası galatasaray ve bilkent dururken digerleri şukadar burs veriyormuş diye seçim yapmak bencede saçmalık tobb felan seçersen bence kendine yazık edersin

Tobb gerçekten diğerlerine göre alt seviyede haklısın ama diğerleri hakkında yorum yapamam kişiye göre değişir arkadaş iyice araştırsın.

• berrakk B kullanıcısına yanıt
    kardeşim tobb hukuktan birisiyle görüştüm ve aklimdan sildim. ilk tercihim gs ikinci tercihim bilkent olacak gibi

• saolsun herkes

• Hazırlığı nasıl geçtiğini anlatır mısın?
  • Koç hukuktan yana kullandım oyumu

• Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Cambridge Universitesinden FCE belgem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

Cambridge Universitesinden FCE belgem var.

Oha! nasıl edindin onu.
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    hazırladım sınavına girdim okul sayesinde. bizim okul mezunlarinin çoğunda vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: serencik

Bilkent soylemedim cunku koç bilkenti uce bese katlar. Bu cümledeki dayanak nedir anlayamadım hangi alanda 3 e 5 e katlıyor ? Sen eğitimi sınıfların büyüklüğü yada boğaz manzaralı olarak mı algılıyorun ? İngilizce eğitiminin Bilkentte daha iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım zaten toefl da geçme notlarına bakabilirsiniz her üniversitede ayrıca Bilkent hazırlığı o kadar sıkı tutuyorki şu an hazırladıkları cope sınavı artık toefl ielts gibi sınavlar olacak yani uluslarararı geçerliliği olacak 1 yada 2 yılı var sanırım daha.Evet doğru söylüyorsun Bilkentli hocalar Ankara üniversitesini sadece yüksek lisans düzeyinde okumuş.Sonra Yurt dışında eğitim görmüşler hep bu konuda çok haklsın

Koç'un hazırlığını geçmen için zaten toefl yapılıyor, keşke biraz Koç'u araştırsaydın :). Bildiğim Harvard bitirmiş hocalar da var yani bence ikisinin tek farkı farklı şehirler bir de fiyatı

• bilkent
  • hsoylu_17 H kullanıcısına yanıt
    toefl geçme notu dedim zaten.Artık nerenizle okuyorsanız bunları anlamıyorum.Geçme notundan anladığın nedir ?
  • Üniversitelerin verdiği paralara nerden bakıyorsunuz ?
  • güncel

• devam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.