sayısaLcıyım.. fen hazırLanmadım edebiyat hazırLandım..
TM-2 alan içi = 450,409 20477 alan dışı = 438,363 20032
MF-1 alan içi = 400,453 81067 alan dışı = 388,902 80505
senin alan dışı sıralaman 27-28 bin civarı...
ben de öyle anladım kardeş bir tm cinin alan içi en kötü sırlaması işte bunlar ama tercih yapmayak bir mf ci bile bizim şansımızı artırır
BENCE SAYSALDAN HUKUK TERCH EDECEK ADAY SAYISI Bİ HAYLİ FAZLA SADCE BİZİM DERSANENİN ÖDS SİNDE 4 KİŞİ VAR.. BUNUN YANINDA TÜRKİYE 1 2 3 LERİ SAYSAL OLMALRNA RAĞMEN HUKUK YAZACAKLARINI SÖYLEDİLER.. ÖNCE KATSAYILAR EŞİT DEDİLER BNM GBİ DERECE YAPIP HUKUK YAZMAK İSTEYEN BİRSÜRÜ SAYSAL FENİ BIRAKTI TM YE GEÇTİ.. SNRA 15 PUAN FARK KOYDULAR DÜNYAMIZI KARARTILAR BU Bİ SENEYİ NASIL GEÇRDİĞİMİ BİLMİYRM.. İNŞALLAH HAKKIMZDA HAYRLISI OLSUN
kardeş senin alan içi alan dışı tm2 sıran ne
@ysselim: Sadece merkatan soruyorum, nasıl bir analiz yöntemi kullanıcaksınız? Hani stokastik olacak da prediction için markov mu nedir?
konu yalan oldu galiba, selim hoca yok ortada...
TM-2 445,938 0023124 alan dışı 433,966 0022601 belki yardımı olur ayrıca tek tercih yapıcam ank. uluslararasi ilişkiler gelir mi sizce 2010 kılavuzuna 23 bine kadar düşmüş fakat ben o kadar beklemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
alaniçi 504 alandışı 490 bnm.alandışı sıralaması artk önemi yok gerçi 2998
quote:
Orijinalden alıntı: Braincaster
TM-2 445,938 0023124 alan dışı 433,966 0022601 belki yardımı olur ayrıca tek tercih yapıcam ank. uluslararasi ilişkiler gelir mi sizce 2010 kılavuzuna 23 bine kadar düşmüş fakat ben o kadar beklemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
neden tek terch? ayrıca tm öğrencisiysen alaniçi sıralaman kaç o önemli puanın bi önemi yok
quote:
Orijinalden alıntı: masterchiefemre
konu yalan oldu galiba, selim hoca yok ortada...
Yurtdışındaydım, daha 1 saat olmadı geldiğim... Anca foruma bakıyorum...
Selim bu verilerin sonucunu ne zaman paylaşacaksın bizimle?
quote:
Orijinalden alıntı: hilalk
quote:
Orijinalden alıntı: Braincaster
neden tek terch? ayrıca tm öğrencisiysen alaniçi sıralaman kaç o önemli puanın bi önemi yok
Bilmem mülkiye diye vede ankara olmasını istediğim için odtü olmasıda çok zor onun için
sayısalcıyım öylesine edebiyatdan girdim alan içi Y-TM-1 424,427 0042271 alan dışı 412,033 0041613 alan içi Y-TM-2 414,764 0048550 alan dışı 402,370 0048360 alan içi Y-TM-3 403,172 0063336 alan dışı 390,778 0064051
quote:
Orijinalden alıntı: ana18
YÖNVER'den Burak Kılanç, YGS sonrası çok güzel bir istatistik çalışma yayınlamıştı. Kendisine mail atıp, LYS için de benzer bir istatistik yayınlayıp yayınlamayacağını, eğer yayınlamayacaklarsa bu verilerin kaynağını vs. sordum.
Eğer 1-2 gün içinde cevap gelirse ne ala... Olmadı zaten ben yarından itibaren hesap kitap yapmaya başlarım... Haftasonuna da yetişir inşallah...
Ama inşallah ÖSYM'nin verilerine ulaşmanın bir yolunu buluruz da, çalışma tahminden öteye geçer...
Bu arada tercihler daha başlamadı değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
quote:
YÖNVER'den Burak Kılanç, YGS sonrası çok güzel bir istatistik çalışma yayınlamıştı. Kendisine mail atıp, LYS için de benzer bir istatistik yayınlayıp yayınlamayacağını, eğer yayınlamayacaklarsa bu verilerin kaynağını vs. sordum.
Eğer 1-2 gün içinde cevap gelirse ne ala... Olmadı zaten ben yarından itibaren hesap kitap yapmaya başlarım... Haftasonuna da yetişir inşallah...
Ama inşallah ÖSYM'nin verilerine ulaşmanın bir yolunu buluruz da, çalışma tahminden öteye geçer...
Hocam ösym ile yazışsanız bu verileri sizinle paylaşırlar diye düşünüyorum. Zaten verileri bir db içinde aldiktan sonra süzüp bu çalışmayı hazırlamak sizin için oldukça kolay olacaktır. Çalışmanızı heyecanla bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
quote:
Aynen o maili bende attım :d
ya kolay gelsın lütfen yardıma ihtiyacım var tm2 sıralamam 22008 puanım 447 küsür tm ciyim kırıkkale veya konya hukuk gelır mı sızce ikinci öğretimleri de olabılr lütfen yardım edersenız çok mutlu olurum???
ya kolay gelsın lütfen yardıma ihtiyacım var tm2 sıralamam 22008 puanım 447 küsür tm ciyim kırıkkale veya konya hukuk gelır mı sızce ikinci öğretimleri de olabılr lütfen yardım edersenız çok mutlu olurum???
quote:
Orijinalden alıntı: mert9027
Arkadaşım bende 19137. yim.Biraz geçen ile bu senenin araştırmasını yaptım.Geçen sene ilk20binde 9bin civarı sayısal vardı ve bunlar tercih yapmadı yani tm den tercih yapmadı.Bu sene bizim önümüzde yine sayısalcılar var ama alandışı puanı pe kırılmadığı için aralarında hukuk yazacak çok olacak malesef.Ben bu sene hukuğun 17 bin civarında kapatacağını düşünüyorum.İnş yanılıyordurum yoksa bende giremiyeceğim hukuğa