Şimdi Ara

TM 3 HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm 3 sıralamam 21.519 20.400 dekı kocaelı hukuk gelme ıhtımalı nedır 2015 senesınde 18.200 mus 2016 da 2200 gerılemıs bu yılda mat geo bırlestı tıpta kontenjan arttı hukukda da hatırı sayılır bır kontenjan arttı 300 kadar bu yıl gerıleme olur mu sızce gelır mi

• up
  • upppppppp
  • arkadaşlar bır yardım etsenız ne olucak bır yorumda bulunsanız bıle yeter benım ıcın en azından fıkırlerınızı merak edıyorum
  • 2016da edebiyatın kolaylığı yüzünden sayısallarla eşit ağirlikçilarin edebiyat netleri yaklaştı,bir çok eşit ağırlıkçı mezuna kaldı geçen yıl. Tıpta evet kontenjan arttı ama bu dişi ve mühendislikleri hukuktan daha çok etkiler. Bence bu yıl kocaeli hukuk 2016 sıralaması gibi olur ama 500 kişiye kadar gerileyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumbers kullanıcısına yanıt
    kardeş sana kocaeli gelirse banada medeniyet gelir bana medeniyet gelmezse kocaeli gelecek ve sana gelmeyecek
  • hocam nasıl bu kadar emın olablıyorsunuz pekı benım cok fazla arkadasım tm 3 de ılk 20 bınde ve tercıh yapmıcak bunlar da var mf arkadaslarım bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN MF DEN TM YE GEÇİS
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şeye eminim demedim ki,yorumum bu şekilde.Önceki yıllara da bakıp konuşuyorum ben.Edebiyatın kolay olduğu yıllarda tmcilerle mfcilerin edebiyat netleri yaklaşıyor haliyle ygsi obpsi mat2 si iyi olan mfciler gereğinden iyi tm sıralaması yapıyorlar,tercih etmiyorlar bu şekilde 2016 gibi yıllarda sıralamalar geriye düşüyor.

Bir de her şey bizim çevremizle olmuyor malesef. Zaten sayisallarin çoğu kendini denemek için girip iyi tm sıralaması yapıp tercih etmiyorlar. Mesela benim mf3 te 18k olan arkadaşımın tm3ü 4k ve tercih etmiyor.1k olup a tercih yapmayıp tıpa gidenini gördüm.

Yani zaten her yıl belirli sayıda mfci tercih yapmıyor ya da belirli sayıda tmci mezuna kalıyor. Senin benim çevrem fark etmiyor yani.

Umarım gelir ama size

• anladım hocam gelse cok mutlu olurum ıbnı haldun falan oralara cok talep var necmettın erbakana da umarım gelır
  • Dumbers kullanıcısına yanıt
    Hocam sen çabaladığın sürece sorun olmaz fakat tavsiyem hiçbir parti,cemaat ya da zümreye bağlı okulu tercih etmemenden yana.Bunlar bugün var yarın yok.Ceremesini de başlar değil astlar çeker.

Umarım gönlünce olur

• inşallah hocam kocaelı gelırse cok mutlu olucam allah ınsallah yuzumuzu guldurur hepımızın guldurur inşallah
  • tm3 12k (mfyim) nasıl o kadar düşük ki anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.