Şimdi Ara

TM 50k için kaç net gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav yaklaştıkça sanki yaptıklarımı yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Netlerimi yazayım 50kya girebilir miyim öngörüde bulunanlara şimdiden teşekkür ederim

Tyt
    Türkçe 31-32
    Mat 17-18
    Sosyal 17-18
    Fen 2-3

Ayt
    Mat 21-22
    Sos1 32-33

• Çok rahat girersiniz, daha iyi sıralamalar da gelir.
  • çok rahat gelir benim de mat senden düşük gerisi hemen hemen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 13 Haziran 2020; 18:47:7 >
  • 2-3 mat artsa işim garanti olur herhalde
  • Panik var biraz sanki yetmeyecekmiş gibi ya da sınavda normal yaptığım neti yapamazmışım gibi hissediyorum
  • Hocam geçen sene 57 tyt 58 ayt ile ham 18k geldi Neden bu netlerle 50k düşünüyorsunuz ?
  • TcBatuhan71 T kullanıcısına yanıt
    57 tyt yapıp 58 ayt nasıl yaptınız hocam
  • Hocam benim netlerim değil arkadaşımın netleri
  • TcBatuhan71 T kullanıcısına yanıt
    Hedefim hep 20 bindi ama artık yapamayacağımı düşündüğüm için en kötü 50 bin gelsin diyorum pdr falan yazarım geo yok maalesef
  • Obp 68 🥺
  • 76 net tyt geçen yıldan var bu sene kullanıcam fakat puan sitelerinde 72 net olarak gösteriyorum bilerek, 20K geriye atıyor. 50 net ayt yapsam 29K gösteriyor zaten tyt'de 20k geri hesapladım hadi yine geri atsın Max 35-40k arasına girerim diye düşünüyorum. Senin netler garanti ilk 30K hocam dert etme
  • Az once baktim daha 76 tyt 56 ayt ilk 6k lik bolumun ortalamasıymis.Hocam az daha abansaniz ilk 10k gelir.
  • Hocam. Bu netlerle nasıl 30k düşünüyorsunuz anlamadım gayet iyi netleriniz ?
  • İlk 10 k gelse dünyalar benim olur :)))) tyt fenden on net çıkarsam 76 olur da on üç günde zor ayt de geo yok mattan fule yakın yapmak lazım (30 soruda ) biraz daha asılacağım keşke 10 k gelse
  • Bu sene ne olur sıralamalar bilemiyoruz o dert oluyor 2019 da ki sıralamalar 2018 e göre çok kötü bu yıl daha kötü gelme durumu var artık yks sistemine alışıldı netler daha iyi olacak her sene
  • Benim de ayt mat 25-30 arası, 75-80 tyt ile ve 20-24 sos1 ile tm'yi de çözmeyi düşünüyorum, bu netlerle ilk 50k gelirse ytü iktisat güzel bir bölüm gibi
  • PhenomenalOne P kullanıcısına yanıt
    Mat daha etkili TM sıralamasında garanti gelir bence
  • mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam mf'de fen netlerim istediğim gibi gitmiyor b planı olarak hafiften tarih edb falan bakıyorum sonucuma göre yolumu çizecem
  • Seymıt kullanıcısına yanıt
    Her sene netler artıyor hocam o yüzden 10K-15k falan geri atarak hesaplamak daha gerçekçi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.