Şimdi Ara

Tm bu sıralama ile ne yazılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm 1 81bin
    Tm 2 76bin
    Tm3 75 bin

Ne tercih edeyim üni ile birlikte yardımcı olursanız sevinirim ?

• up up up
  • ne bölüm düşünüyosun?
  • eretna989 E kullanıcısına yanıt
    Tercih yapma 1 sene daha hazirlan daha çok çaliş kalamam dersen de açiköğretimden maliye iktisat falan oku boş yere zaman ve para kaybetme zevkine okurum zenginim dersen o başka o zaman parali hukuk oku
  • dokuz eylül işletme düşünüyorum da bilmiyorum kararsızım seneye kalmam ama mf 4 sıralamam 124.000 onla mühendislik mi yazsam çok kararsızıım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eretna989 -- 6 Temmuz 2013; 2:41:13 >
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: eretna989

dokuz eylül işletme düşünüyorum da bilmiyorum kararsızım seneye kalmam ama mf 4 sıralamam 124.000 onla mühendislik mi yazsam çok kararsızıım ?

seneye kalma zaman kaybıtürkçe işletme okuma ama başka seçeneklere bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

quote:

dokuz eylül işletme düşünüyorum da bilmiyorum kararsızım seneye kalmam ama mf 4 sıralamam 124.000 onla mühendislik mi yazsam çok kararsızıım ?

ben yüksek lisans - yurtdışı gibi planlarım var.Türkçe işletme okumak bu kadar mı kötü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

quote:

ben yüksek lisans - yurtdışı gibi planlarım var.Türkçe işletme okumak bu kadar mı kötü

Geçen tvde bir uzman hiç okumayın daha iyi tarzı konuştu türkçe işletme için yani bende tam olarak bilemiyorum ama başka şekilde dil öğrenirim diyosan düşün yine

• eretna989 E kullanıcısına yanıt
    Raylı Sistemler Mühendisliği yaz gelme ihtimali düşük sanirim olmadi harita mühendisliği yav kpss atamalari düşük

tekrar söylüyorum işletme okuma yurtdişiymiş akademisyenlikmiş onlar çok zor bir sürü mezun var işletmeden bir sene daha kalmaktan korkma ölüm yok ucunda

kalamama dersen işletme yazma uluslararasi da yazma maliye yaz kpss atamalari nispeten daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Raylı Sistemler Mühendisliği yaz gelme ihtimali düşük sanirim olmadi harita mühendisliği yav kpss atamalari düşük

tekrar söylüyorum işletme okuma yurtdişiymiş akademisyenlikmiş onlar çok zor bir sürü mezun var işletmeden bir sene daha kalmaktan korkma ölüm yok ucunda

kalamama dersen işletme yazma uluslararasi da yazma maliye yaz kpss atamalari nispeten daha iyi

eyvallah hocam çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.