Şimdi Ara

tm ci arkadaşlar bakınız lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sayısalcıyım mezuna kalmaya karar verdim tm den hazırlanmak ve psikoloji okumak istiyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim siz nasıl çalıştınız yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokoylekararliseyler kullanıcısına yanıt
    şuanki netlerini yazarsan bişeyler söyleyebılırım hocam
  • matematikten en fazla 27 yapmıştım tabi sınavda yetiştiremedim edebiyattan hiç deneme çözemedim ama 10 ve 11 konularını az çok biliyorum türkçem de iyidir

• edebiyat bi şekilde halledilir. Lys mat çalış ve paragraf çöz ölümüne. Yazın 10 kitap oku 3 soru bankasına bedel bence. Hem zevk alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap çok okuyorum zaten paragraf çözerim o zaman lys mata ben de ağırlık vermeyi düşünmüştüm çok teşekkür ederim bi de edebiyata ne zaman başlamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokoylekararliseyler -- 18 Haziran 2015; 1:43:45 >
    valla bende zaten sayısaldan geçtim ygsden sonra. Ama bana kalırsa şu geç çalış unutursun diyenlere inanma. Unutacak olsan bile bi okuyunca hepsi hatırlanıyo. Yazın sadece cumhuriyeti adam akıllı bitirsen zaten başka konu yok adam akıllı. Diğerlerinin 2-3 haftalık işi oluyo. Benim ygs türkçe 24net mat 36.5net türkçe 34 olsaydı 10k geliyodu. Şimdi 30k :D bide türkçem iyi diye geçinme çok zor soruyolar paragrafa devam et bence.

• ya oha mat çok iyiymiş senin nerden çalıştın benimki çok kötü biraz da ondan kaybettim bu sene. edebiyat kaynağım yok sen ne önerisin? sıralaman da çok çok iyiymiş bence ne istiyosun sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok canım sallamam ben matematiğe ağırlık verip düzeltmeye çalışıcam. tarihten temelim var ama coğrafyayla bi türlü anlaşamıyorum sen nasıl çalıştın coğrafyaya

ygs matta ben güvender çözdüm sadece. Arkadaşlarım pratik zekamın iyi olduğunu söylüyolar. Yani bazen 10snde çözdüğüm problem sorularını bidaha çözemiyorum düşün :D edebiyat kaynak olarak güvenderin kalın kitabına çalışabilirsin ama bence denge denemelerini çözme. Çok saçmalıyolar. 10 tanedini çözdüm pişmanım. ben odtü işletme yada iktisat istiyorum bro

• şunuda yazayım uyumam gerek artık :D coğrafyada ygs kısmı için soru bankası çözebilirsin ama lys kısmı için kesinlikle dünya haritası çalış. Ama böyle eğlenerek çalış oyun gibi.mesela bangladeş nerde ara bul. Zaten sorulardada çıkıyo arada. Lys coğrafya genel kültür kısacası bence. Yani çalışırsan yaparsın güvendim sana cidden. Yapacak göz var sende :D

• mat 1de pratik zeka da önemli bu unsur tabi inşallah o kadar yapmayı ben de başarabilirim :D güvenderin %100 mü ne var onu mu çözdün? coğrafyada sıfırım nerdeyse önce konu çalışmam lazım sonra da bi soru bankası çözerim o zaman. çok teşekkür ederim ben de güveniyorum kendime artık gaza geldim şu an bu arada ben de odtü psikoloji istiyorum ziyarete gittigimizde aşık olmuştum okula :D bi de bro demişsin ama oğlan değilim :D

bro yazıyom genelde alışkanlık olmuş :D bide odtüye gidince iktisat fakültesine gittinmi? Güzelmiydi?

• binaya girmedim ama hatırladığım kadarıyla dışarıdan güzeldi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.