Şimdi Ara

Tm'ci için Ygs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ygs de 90-100 net yapıyorum (zaman) kndi yaptıklarımda 100 ü çok rahat geçiyorum (fen hariç) şimdi ygs de en az ilk 30 bine girmek için kapsül mat sos çözücem sonrada çıkmış sorulara bakıcam sizce kimyaya çalışıp 5-10 net arttırabilimiyim yoksa hiç çalışmayıp vakit kalırsa mantık yürüterek yapabilir miyim?Bu arada hiç Lys çalışamıyorum aklım sürekli ygsde bir de herkes ygs kötü gelirse moralin bozulur çalışmanı engeller diyor.Lys nin %35-40 ı ygs konusu olduğu için umarım 3 ayda kalan konuları halledebilirim.Sizce şu an yapmam gereken bir şey var mı?Özellikle mezun olupta şundan dolayı pişmanım diyen varsa önerilere çok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustCrew -- 30 Ocak 2014; 11:16:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lys onemlı evet ama tmcıler ıcın az cok bı temel varsa 3 ayda cok rahat halledılır zaten 100 net yapan adamın da temelı vardır bence bu son ayda ygs kas sonra ygs ıyı gelırse lys kasarsın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi an önce lysye başlaman lazım

• Ygs fenden kendine konular seç onlara çalış, fizikte sözel konu sayısı fazla değil ama ygs kimyada fazla.15 net yapılabilir gibi fenden.

Ondan önce okul derslerine özellikle matematiğe çalış diyorum.Ygs den sonra adam akıllı bir ayın kalacak ve çalışmayı bekleyen 15 in üzerinde lys konusu var.Ufaktan lys de çalış çünkü ygsden girmeyeceğin için lys daha önemli

• bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi birkaç sözel konuya başladım sayılır çıkmış sorular üzerinden çalışıcam onlara da.Lys için her konu 5-6 gün sürse matdan kalan sürede de Edebiyatı hallederim diye düşünüyorum zaten edebiyat ve bazı mat 2 konularında temelim var ama bunlara çalışmak için ygs 5 de 25-30k iyi bir moral olur.Bir de sene başında öğrendiğim konuları mesela trigonomeri nerdeyse tüm soru tiplerini çözebiliyordum şimdi çoğunu unutmuşum böyle de bir sorun var yani şimdi çalışssam da son 10 gün ygs kafamda olacağı için kesin unuturum gibi hissediyorum.
  • Hocam unutmamak için karışık çalış, atıyorum bir haftanın sadece trigonometriye ayırma.Tüm konulara değilde birkaç konuya birden bakmaya çalış, testleri teker teker çöz,atıyorum bir kitapta ki bir konuyla ilgili soruları hemen bir oturuşta çözme, ufaktan çöz ayrıca unutmazsın ve tekrar edersin zamanla.Her derse bakmaya çalış az da olsa, yoksa unutman mümkün zaten

• bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Evet çok mantıklı geldi şuan trigonometriye tek çalışmamın sebebi kendimi denemekti aslında hiç trigonometri bilmiyordum ama 1 hafta içinde bir sınav olmuştuk onda en çok trigonometri yapan bendim.Yani yapamam dediğim şeyleri yapabildiğimi kendime kanıtlamak istemiştim.Türevde de işime yaradı saolsun.Tavsiyen için teşekkürler bunu uygulayacağım.
  • Sen 2012de maliyeye yerleşmemiş miydin:)

• Kimyayı falan geç direk lysye başla.

• Radiohead94 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam başkasıyla karıştırmış olabilirsin nick veya imza benzerliğinden ilk kez hazırlanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.