Şimdi Ara

Tm den MF ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen sene sınava girdim sıralamam 43K idi hukuk istiyordum, gelmedi ben de yazmadım mezuna kaldım. Biraz geç olmuş olabilir ama bu sene MF den hazırlanmak istiyorum hedefimde bilgisayar mühendisliği var. Sizin görüşünüzü merak ediyorum. Ne kadar zorlanırım? Neler yapmam gerekir? Çalışmakta kararlıyım. Geçen seneki gibi değil bu sene adam gibi düzenli çalışacağım ve çalışıyorum.

Bu arada fizik kimya biyolojide boş değilim 9 ve 10da yazılıddan 2 gün önce çalışıp 70 civarı alıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene yapılacak en son şey , TM de suan ki sisteme göre daha fazla şansın var .

• hocam seninle aynı durumdayız bende itü uçak istiyorum 8 aylık bir sürede çok iyi çalışıp iyi bir seviyeye gelmem lazım ama ben ikinci oturumda edebiyat-coğrafya bölümünüde çözeceğim işimi sağlama almak için zaten kısa sürüyor edebiyat soruları 180 dk da bitirirsin.Bence ciddiysen düşünme sayısala başla derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 19 Ekim 2017; 19:55:48 >
  • Evet tamamen durumumuz aynı edebiyat-tarih-coğrafyadan tamamen ayrılmayacam vakit kalırsa onları da çözecem. Asıl önemli olan 8 ayda yetiştirebilmek ki çok çalışmamız gerekiyor ben buna hazırım. Sabah mesajı yazdığımda kuşkularım vardı bu akşama kadar birkaç hocayla konuştum şimdi daha kararlıyım başlıyorum. Hayırlısı artık. Başarılar sana da.

Edit: bu arada hedefim bilgisayar müh. Yurtdışında yaşamak gibi bir hayalim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıların_sulo -- 19 Ekim 2017; 22:20:53 >
  • hocam 40 soruluk edebiyat-coğrafya testi kısa sürer onu kesin çözün bence en azından istediğiniz bilgisayar tutmazsa o cepte olduğundan yazarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.