Şimdi Ara

TM olarak KÖTÜ yapan bir ben miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin maşallahı var arkadaşlar. Ben nisanda matematiği bıraktım sözelden hazırlanmak için lakin sözelde de patladım. Rulet oynamış gibi bir şeydi yani sınav sürecim.
    YGS5 78bin. mattan 14,5 geo 13 edb 40 coğ 20,5 gibi net bekliyorum. Sizce sıralamam ne olur? TM1de 50bine çekebilir miyim? veya 55bine ?

• 50 bin ile nereye girmeyi dusunuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haznedarly kullanıcısına yanıt
    istanbul ingilizce işletme düşünüyor olabilir
    Marmara YTÜ işletme iktisat tarzı yerlere
  • Bir de ben varım.ygs5 :81k obp:88 mat19 geo19 edebîyat36 coğ15
    Tm3 50k içinde kalmam çok zor gibi :(

• Ben nedense öyle düşünmüyorum ya. YGS sıralamamın çok iyi tmci. Ne yani bu netlerle sadece 10-20 bin kişi mi geçmiş olcaz. İnanılır gibi değil. Bilmiyorum ama benim umudum var. Biliyorsun YGSyi de herkes fullemişti.
  • pablomouche17 P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim konuya niye dadanıyorsun. Görmüyor musun bizim de sıralmaya dair fikrimiz yok ve biz de forum üyelerine soruyoruz. Boş yapmayın ya.
  • Brosandi kullanıcısına yanıt
    Dedıgin gibi o edebiyat tipik bir sayisal edebiyati olmus matematigin herkes gibi cografya ortalama ustu senin gibi olumlu dusunuyorum hedefine ulasacaksin

İnşallah hocam. TM1de istediğim okul 55binde kapatmış. Bu sene pdr ve psikoloji kontenjanları da arttı bildiğim kadarıyla. Bu TM1i de etkiler diye düşünüyorum. 2-3k kadar geriye çeker o bölümler sanki. 55 ise 59 gibi mesela. İnşallah giderim bakalım.
  • Brosandi kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tm3 50k içinde olma umudumu yitirdim.

• Ne diyon lan dümbelek ?¿?

• Tmde bence obpniz yüksek değilse giremezsiniz.Geçen ygsm sizden yüksekti lys netlerimizde yakindi ben 70 bine falan gerilemiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.