Şimdi Ara

TM puanlarıyla ilgili yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm 1 den 430 gelicek okul puanıyla beraber sızce kac bınlerde olurum lutfen yardım edın ona gore bende ya seneye kalıcam yada eskısehır falan dusunucem

• 35 40 bin
  • ilk30 binin içindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

ilk30 binin içindesin

sanmıyorum ilk 35-40 bindesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_ikbal

quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

ilk30 binin içindesin

sanmıyorum ilk 35-40 bindesin..

perşembe günü konuyu açan arkadaş sıranı yazar mısın bende ilk 30 da olacak diyorum
  • 35-40 çok deilmi yav abartıyorsunuz bence tm yi sayısallarla karıştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocchi

Tm 1 den 430 gelicek okul puanıyla beraber sızce kac bınlerde olurum lutfen yardım edın ona gore bende ya seneye kalıcam yada eskısehır falan dusunucem

bunu kimsenin bilmesi mümkün değil, heleki ilk kez uygulanan bir sistemde. ÖSYM dışında kimsenin bilmesinin imkanı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende ts 2 den okul puanıyla birlikte 425 puan bekliyorum malumunuz sözelciler lys yi biraz daha iyi yaptılarsada ygs de çok az yapıklaraını biliyorum hani sadece benim çewremde bile benden başka sadece 1-2 kişi 300puanı geçmişti acaba kaç bininci olurum.....
  • inş olur kardeş ilk 30 bin benim puanda 415 felan oluor 60 bin olim yeter ama korkuoum yine olmaz die
  • Kardes üzgünüm ama sanmıyorum girecegini benim ham 420 ama ben bile 25 bin felan bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiksilver_cs

Kardes üzgünüm ama sanmıyorum girecegini benim ham 420 ama ben bile 25 bin felan bekliyom

kardeş 420 puanın var okuldan 70 gelse 490 abartma sende 25 bin felan sen ilk 10 bindesin emin ol
  • bana cewap vren yok ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: inoss

quote:

Orijinalden alıntı: quiksilver_cs

Kardes üzgünüm ama sanmıyorum girecegini benim ham 420 ama ben bile 25 bin felan bekliyom

kardeş 420 puanın var okuldan 70 gelse 490 abartma sende 25 bin felan sen ilk 10 bindesin emin ol

gecen sene 62 di okul puanı ona göre yorumla tekrar kaca girerim :D
  • bnm tm2 400 geliyo ilk kaç olur acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.