Şimdi Ara

TM SOHBET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce TM geçtim. Bunu hep düşünürdüm ama bir türlü karar veremezdim . Temelim zayıf defil ama tabi ayrıntılarda takılıyorum . Sizin çalışma stiliniz ve favori kitaplarımız neler . Geçmişten benim gibi örnekler var mı tanıdıklarınızdan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fem simetri al ve yardır

• edebiyata geçen sene hiç çalışmadan girdim ve 51 net yaptım, çalışmaya gerek yok
  • Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    Hafızanıza hayran kaldım . Biraz abartı degil ni :)

• Fem simetri biraz yüzeysel geldi bana ama dikkate alıcam :)

• Neden tmye geçtin ygs kötü geldi diye mi yoksa başka nedenler mi? İlk önce kendini sorgula eğer kötü geldi diyeyse bence hiç bulaşma pirince giderken bulgurdan olmak var. Geçen sene senin gibi 2 çocuk geçti tmye tobb işletmedeler şu an ama onlar zaten iyiydi o yüzden pek iyi örnek olmayabilirler. Edebiyat için yayın denizi veya limit el kitabı iyidir. Soru bankasi da yine limit ve yayın denizi derim ben

• Ben sayısal lys durumum ve geleceğimşe ilgili düşüncelerim için geçtim . Puana o kadar dikkat etmeyen biriyim . Sadece hedefime odaklanırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: ManisaLe

Fem simetri biraz yüzeysel geldi bana ama dikkate alıcam :)

Derine inmeye gerek yok

• ManisaLe M kullanıcısına yanıt
    Sen puana takılmazsın ama ÖSYM amca için en önemli şey puan haberin olsun dhsgshs

• Puanımda çekilebilecek seviyede 50k ilk 10k hedef .

• Hedefin hangi bölüm
    Matın iyiyse edebiyatı kalan zamanda çalışarak halledersin
    Konuyla alakasız ama sayısala aile baskısıyla felanmı geçtin yoksa sayısal derslerimi seviyorsyn

• Aslında fizik severim ama bir o kadar kimya ve biyoloji sevmem. Ailem hep benim istegime saygı duydu . İktisat istiyorum . Ama ilk 10 -15 k da ki bir üni olmaz ise seneye kalmayı düşünüyorum . Önceki mesajlarda dedigim gibi biraz hedef odaklıyımdır . Puana göre hareket etmem genelde

• Sen diğer yorumlara takılma. Edebiyatın piri Limit yayınlarıdır. El kitabını al çok büyük iş görür. Limit soru bankası da çok iyidir. İkisini alıp bitirsen bile (tabii aklına yazarak) 45ten aşağı inmezsin bence. Simetri falan çok yüzeysel. Diğer el kitapları da öyledir. Ya limit ya yayındenizi. İkisini de incelemelisin. Başarılar!

• quote:

Orijinalden alıntı: ManisaLe

Aslında fizik severim ama bir o kadar kimya ve biyoloji sevmem. Ailem hep benim istegime saygı duydu . İktisat istiyorum . Ama ilk 10 -15 k da ki bir üni olmaz ise seneye kalmayı düşünüyorum . Önceki mesajlarda dedigim gibi biraz hedef odaklıyımdır . Puana göre hareket etmem genelde

Halledersin hocam benimde 41k ygs gedefim 10bin

• Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    Ben fen sinavindan cikinca bi 15dk baktim 56 yaptim hocam keske baksaydiniz

Burdan tum +50cilerin AMK

• Edebiyat konu anlatimi icin limit mi yayin denizi mi ? En eksiksiz hangisi

• hedeflys H kullanıcısına yanıt
    Konu anlt.olarak fazla farketmez ama limit edebiyat soru bankasını mutlaka al derim.cok kaliteli sorular var.

• Limit soru bankasi aldim konu anlatim ornek akademi konu anlatim dergisi var yetersiz kalmasin diye limit ya da yayin denizi istiyorum ya da sadece cumhuriyt ve bati edebyatinin yayin denizini mi alsam

• kardeş kendi içinde çelişiyorsun. hedef odaklıyım deyip , 15k altı gelirse mezuna kalmak ne demektir?

• Tam da çelişmemek için söyledim . Hedefim olan bölüm 12 bin birkaç yer daha var tercih edebileceğim gerisini tercih etmiyceğim yerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.