Şimdi Ara

Tm şuanki netler ve Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal:14-16
    Matematik:27-24
    Fen:3-5
    AYT
    Edebiyat:22-23
    Tarih:7-8
    Coğ:4-5
    Matematik:24-26

Evet arkadaşlar seri denemeler ile birlikte netlerim aşağı yukarı bu aralakta geliyor. Son 345 kurumsal 7 de 72tyt 50ayt yapmıştım. Hedefim ilk 15k sizce bu netlerle bu sene bu sıralama elde edilir mi? Siz neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı cumalar

• Up
  • Hadeee hiç tm ci yok mu up2....
  • ben de takipteyim konuyu. netlerim 80 tyt 50-55 civarı ayt ama o kadar karamsarım ki bu ara kendimi 30k bile görmüyorum iyice modum düştü.

bana birisi yazmıştı bizimki gibi netlerle geçen sene 10 -15k geliyormuş inşallah bu sene de öyle olur.

siz tarih için şu sıralar ne yapıyorsunuz? benim tarihim bazen full bazen 2 net bile geliyor en çok tarihten korkuyorum.
  • loyals L kullanıcısına yanıt
    78 tyt 56 ayt geçen sene hamda 4k getirdi. Yakın arkadışım yani sizinki ondan da iyi inşallah istediğin gibi olur. Tarih için OK tarihten kültür ve medeniyet bitirdim. İnkılap adına pek birşey yapmadım 11 bilgilerimle gircem. Ama sınavdan önce kampüs tekrarı izleyeceğim. Benimde bazen 3 4 nete düştüğü oluyor ama genelde ütopik sınavlarda dıdısının dıdısını soruyorlar falan
  • JhonyBravo J kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aşağı yukarı sizle aynı gibiyim. Bence tyt +70 civarı ayt 60 civarı olursa ilk 10k gelir gibi duruyor. Ben de ayt tarihe başladım.Denemelerde hep 5 net geliyodu. Ed-sos 35 civarı sabitlersem çok güzel olacak inşallah.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Aga naptın sen bence 60 üstü ayt direk 5k çakar. Yani yaptığın tyt neti pasta üsütüne çilek olur bence yani :d
    inşallah sizin de istediğinizin en iyisi olur. tavsiye için teşekkür ederim ok tarih ilk kez duydum bir bakayım.
    Ayt mat nasıl?
    Hocam benim dediğim en kötü ihtimal. Sınava girmeden bunu bilemeyiz ama 65 ayt garanti ilk 5k olur gibi. Sizin hedefiniz hangi üniversite?
  • Tyt 85-95
    Ayt 53-55
    Ayt matematik düşük hocam
    Hedef Hacettepe hukuk
  • Merhabalar

Bende Hedefim ilk 30 K

OBP 70

TYT

Türkçe +35
    Sosyal +15
    MAT +22
    Fen süre kalırsa 1-2 net yapacak kadar bakıyorum

AYT Edeb-Sos +35
    Mat +17

Sizce gelir mi ? Nasıl

Hedef Selçuk Hukuk
    geometrim yok sayılır 25-26 yapıyorum genelde. o yüzden tedirginim gerçek sınav için.
    aga yeminle ben :dd sanki sınav bana 30 soruymuş gibi düşünüyorum
    Bekir Avşar ve birkaç hoca değişmeyeceğini söylüyor ben o yüzden 60 dedim. Üniverste tercihim yok hocam ya daha çok sıralamaya göre şekillenecek gibi
    evet işte matematik 345 ve sarmalın bir tık üstü olursa çuvallayacak gibiyim hiç rahat değilim o yüzden :d
    Anladım hocam.
    Hocam bende ayt 60 net dengesini ed-sos yaparak tutmaya çalışacağım.
    edb-sos için son tekrar adına yaptığınız özel bir şey var mı? her gün notlarımı baştan okuyup deneme çözüyorum sadece ben.
    Deneme çözüyorum hocam. Zaten eksik konular belli oluyo. Onlara yöneliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.