Şimdi Ara

TM Türkiye 333.sünden YGS-LYS REHBERİ (Sayısal 12 bin-TS 450) SS'li.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
82
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi böyle şeyler okuyacağınıza gidin yazar eser ezberleyin.

Bu da 2014 ygs 110 lys 160k dan tavsiye ygs ile toto kaldırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba abi,ben Bolum olarak biraz karasiz kaldim sayilir kafamda net bir şey yok.İşletme-İktisat-Siyaset arasında gidip geliyorum.Çoğu kişi iktisat oku bir bilim dalı ve isletmeye gore daha zor ve komplike dedikleri için işletmeyi eledim.Şimdi iktisat ve siyaset arasında kaldım.Özellikle mezun olduktan sonra iş bulma konusunu düşünüyorum.Bankada çalışmak pek istemiyorum....Ne önerirsiniz?Bir de edebiyat için ezberleme videolarının linkini atar mısınız?

• Hocam hedefim boğaziçi uluslararası ilişkiler, okulu dersaneye tercih ettim sence yanlış mı yqpmışım?

• OldWolF3 kullanıcısına yanıt
    nasıl yani dostum şimdi sen iktisat zor ve bilim dalı diye işletmeyi mi eledin ? .. Benim tercih listemde sadece bu 3 bölüm vardı dostum fakat önceliğim işletme olduğu için 1.sıraya onu yazdım . Açık konuşmak gerekirse bu bölümler risklidir , ama sınırda sensin bu alanlarda yani uç sensin . şahsen benim ilerisi için hayallerime en uygun alan buydu ve bu sebeple seçtim aralarında da işletme daha uygun geldi. Tam tersi ben işletme daha rahat olduğu için işletmeye gittim çünkü derslerin rahat olması senin hangi alanda ilerleyeceksen o alanda kişisel gelişimini yapman için uygun olacaktır. Daha çok dil öğreneblir ve daha kolay yan dal çift ana dal yapılabilir falan.. Bu sana kalmış biraz da benim dediklerime de kulak asma internette bol bol araştır tüm alanları oku falan forumlara sözlüklere bak ben seni tanımıyorum o sebepten mütevellit doğru yorum yapmam yanlış olur bol bol oku ve kendine uygun alanı seç . İş garantisi falan düşünüyorsan da şunu tavsiye edeyim iibf ye gideceksen ing. ye git yoksa bi işe yaramaz çoğunlukla...

www.youtube.com
    edebiyat hafıza teknikleri - YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=edebiyat+haf%C4%B1za+teknikleri

yüzlerce video bulabilirsin..

• at bükücü kullanıcısına yanıt
    tercih ettim derken biraz açar mısın ? neyi neye tercih ettiniz..
  • Hocam ben birşey daha sormak istiyorum.şimdi ben sınavlara çalışırken eksiklerimi gidermeliyim diye düşünüyorum ama tedirgin oluyorum içim el vermiyor ya birşeyler unuttuysam diye açıp tüm konuyu birdaha çalışmak zorunda kalıyorum ve yavaş ilerliyorum. Bu yüzden test çözmeye az vakit kalıyor.böyle olunca da okul sınavlari testler vs iyi ama denemeler berbat. Hem yetişmiyor hem çözerken zorlaniyorum ne yapmam lazim? Bir de önerdiğiniz kişisel gelişim kitabi var mi ben birtek izgoren falan okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saideng44

tercih ettim derken biraz açar mısın ? neyi neye tercih ettiniz..

Dersaneler temel liseye donuştu ve çoğu kişi temel liseye gitti ama ben okulda kalmayı tercih ettim

• Hocam ben birşey daha sormak istiyorum.şimdi ben sınavlara çalışırken eksiklerimi gidermeliyim diye düşünüyorum ama tedirgin oluyorum içim el vermiyor ya birşeyler unuttuysam diye açıp tüm konuyu birdaha çalışmak zorunda kalıyorum ve yavaş ilerliyorum. Bu yüzden test çözmeye az vakit kalıyor.böyle olunca da okul sınavlari testler vs iyi ama denemeler berbat. Hem yetişmiyor hem çözerken zorlaniyorum ne yapmam lazim? Bir de önerdiğiniz kişisel gelişim kitabi var mi ben birtek izgoren falan okuyorum.

• Tm mi secsem mf mi

• kalem99 K kullanıcısına yanıt
    şöyle düşünmeni tavsiye ederim tüm müfredat falan 100 se ygs de belki onun yuzde 1 lık kısmı sorulacak . onlarca yüzlerce konudan soru gelmiyor o sebepten mütevellit elinden geldiğince her şeye hakim olmaya çalışma , bitirdiğin öğrendiğin konularda tam olmaya bak , bol bol soru çöz ve tamamla zaten eksiklerini denemede görecek ve konuya dönüp öğreneceksin acele etme...kitap olarak ise robin sharm'ın kitapları hoşuma gitmişti onları almıştım , erdal demirkıran isimli insana çok eleştiri gelmekle birlikte "1 Türk Dünyaya Bedel 2 Türk Lak Lak Eder" isimli kitabında güzel analizler var seversen zaten diğer kitaplarını da alırsın muhtemelen.. cemil meriçin kitaplarını da öneririm faydalanılabilir, benim için yeri çok ayrıdır .. Aklıma şu an bunlar geldi ,gelirse yazarım yine
  • Çok tebrik ederim çok güzel yazı yazmışsınız bana da yardımcı olabilirmisi kafam aşırı derecede karışık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ben 11.sınıfa geçtim geçtiğimiz 9 ve 10.sınıflarda ygs 'nin ana konularından olan sayılar bölme bolunebilme taban aritmetiği basamak kavramı ebob ekok görmedik acaba bunları ogrenicekmiyiz yoksa öğrenmiş mi kabul edicekler çok saçma olarak gerçekten kafam karışık örneğin 10.sınıfta analitik geometri karmaşık sayılar 2.derece denklem parabol binom kombinasyon permutasyon gördük ama onlar ygs kitaplarında yok eskiden 9.sınıf ygs idi şimdi 9 10 mu oldu 11.sınıfta alan seçtik kitap almaya gidicemde nasıl kitap aliyim ygs matematik için 9-10 ayrı mi aliyim yoksa tek ygs kitabımı ?

• at bükücü kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum , umarım hocalar yazılılarda zorlamaz ve okuldan iyi istifade edersin..
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler öncelikle. Açıkca belirtmek gerekirse yeni müfredatın ve sistemin içeriğini bilmiyorum . Yani sınıflarda görülen konular değişmiş ondan haberim var sadece . Ama eğer ygs çalışmak istiyorsan 9 10 boş ver ygs kitabı al , temelin kötüyse fem ilk adımı öneririm ama temelin varsa orta halsen simetri...
  • Bunu okuyacağınıza gidin 2 sayfa kitap okuyun daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sartikan

Bunu okuyacağınıza gidin 2 sayfa kitap okuyun daha iyi.

Selamun aleykum hocam guzel yazi tebrikler basariniz da guzel :) hocam dediginiz gibi benimde lanet bir huyum var kendime kitap bitiricem yani 1 dersten mesela kitap bitiricem dedimmi tenefuste bile cozuyorum bitiriyorum ama dersleri karisik karisik calisamiyorum nedense biri sakin oyle calisma ,bir dersten digerine gecerken unutursun demisti ama bence unutulmaz sizce boyle mi yapiyim hocam bence verim aliyorum yani bir dersi bitirip digerine gibisinden..hedef 5k mf4 insallah undefined undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itumak -- 24 Ağustos 2015; 0:35:38 >
  • itumak kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu yazan kişi değilim.

• quote:

Ben konuyu yazan kişi değilim.

Haha biliyorum pardon hocam yanlislikla yapmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: itumak

quote:

Selamun aleykum hocam guzel yazi tebrikler basariniz da guzel :) hocam dediginiz gibi benimde lanet bir huyum var kendime kitap bitiricem yani 1 dersten mesela kitap bitiricem dedimmi tenefuste bile cozuyorum bitiriyorum ama dersleri karisik karisik calisamiyorum nedense biri sakin oyle calisma ,bir dersten digerine gecerken unutursun demisti ama bence unutulmaz sizce boyle mi yapiyim hocam bence verim aliyorum yani bir dersi bitirip digerine gibisinden..hedef 5k mf4 insallah undefined undefined

Bunu optikte yapmazsın inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: itumak

quote:

Bunu optikte yapmazsın inşallah...

Haha insallah yapmam

• itumak kullanıcısına yanıt
    milleti boş ver kendin nasıl daha verim alıyorsan ve hangi durumda çalışma isteği geliyorsa o şekilde çalış , baktın unutma falan oluyor o kez birlikte götürmeye çalışırsın...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.