Şimdi Ara

TM Türkiye 333.sünden YGS-LYS REHBERİ (Sayısal 12 bin-TS 450) SS'li.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
82
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam alan TM'yim 90 net yapıyorum şu aralar. Türkçe istediğim gibi gelmiyor 31-32 civarı hep 35+ yapmaya çalışıyorum. Matematikte de deneme çözmeye başladım geometrimin kötü oluşundan dolayı netlerim düşük geliyor.2-3 tane yapabiliyorum anca şuan o tarafa yükleniyorum. İşlediğim konulardan FEM mat2 çözdüm bugün bilfen aldım bilfene başlayacağım. YGS'den sonra da karekök çözücem. Sosyale de yeni başladım ondan düşük geliyor coğrafya netlerim. 1 aya coğ ve tarih bitince fene de başlicam. 2 ay içinde 110 neti görmeyi planlıyorum. Sayısal çıkışlıyım zaten 7-8 fen yapıyorum zaten ama unutmuşum hep konuları.
  • Melbourne Bounce kullanıcısına yanıt
    O farkı bence lys Sosyalden kapatabilirsin yüzdesi daha fazla , düşük mat netleri ile de ilk 1000 de olan çok sözelci var, aynı netler yapmak zorunda değilsin kimseyle, lys sosyali fule yakın yapsan ygs fene ihtiyaç bile kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    Konuları bitirmek hepsini yapman gerek anlamına gelmez , 1 2 ay boyunca düzenli yapacağın denemelerle ve bitirdigin soru bankaları ile yukselecektir son 1 ay özellikle denemeleri iyi analiz et , şu an da yap tabi ki ama o kez daha önem ver . Lys mat olarak şu 1 bir buçuk ay çalışman çok faydalı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tm gireceğim 11.sınıfa geçtim
    11 ve 12 de ne yapmalıyım
    hangi kitapları almalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik temelini bilmiyorum lakin 11'e başlamadan önce bu yaz 9 ve 10'un matematiğini tekrar eder ve eksiklerini kapatırsan çok faydalı olacaktır. eğer bitirebilirsen bir tane mat1 test kitabı güzel olur hatta. Önünde daha 2 yıl var aslında çok yüklenmeden ziyade eksiksiz gelecek yaza geçmen daha önemli özellikle matematik anlamında. konu başlığında kitap tavsiyelerimi yazmıştım genel olarak . karakök mat soru bankası , limit edebiyat soru bankası mutlaka çöz. Apotemi'nin fasikülleri var fonksiyon türev integral vs. için çok iyi diyebilirim.
  • Hocam durumlarınız nasıl biraz boun ve bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz ?
    Hayatınızdan memnun musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.