Şimdi Ara

TM Türkiye 333.sünden YGS-LYS REHBERİ (Sayısal 12 bin-TS 450) SS'li.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
82
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam gercekten cok sagolun bya yararli oldu.hic kendime guvenemiyorum ne kadar iyi yapsam bile hep kendimi dusuk goruyorum insaallah bunlari dikkate alacam ama bence bu insanin kendi kisisel ozelligiyle ilgili bi turlu guvenemiyorum kendime ve bu nedenle hedefimi hep dusuk tutuyorum maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani tabi yapı itibariyle değişebilir insan fakat biraz vizyonunu büyütmeye çalış ne biliyim büyük düşünmeye çalış . İlla insanlara söylemene gerek yok hedeflerini hatta ulaşamana da gerek yok , en azından o büyük hedef olmasa da iyi bir yerde olacaksindir inşallah . Başarılar ..

(Kederleri arkanda bırak) (Hadi içindeki gücü bul) (Nerde olman gerektiğine bak) (Sen onun üstesinden geleceksin, eğer inanırsan) (Senin kalbinde bir şampiyon var) (Karanlıkta tökezlemeye hiç gerek yok) (Zafere çok yakınsın)

• saideng44 S kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam tavsiyeleriniz icin bunlarin hepsini dikkate alacam sizede hayatinizda basarilar diliyorum

• Ne demek hocam . Teşekkürler ..

• Bi kac sorum var izinle :) Ygs lys karışık mı çalıştın sınav sürecinde ? nasıl bi dengede yürüttün? ygsye ne kadar çalıştın lys ye ne kadar ? ygsden sonra nasıl bi strateji yürüttün ? bide tm dersleri için kaynak tavsiye edebilir misin? belli başlı olanlar olsun özellikle bi dersten 2 yada 3 kaynak alınca elimde patlıyo hepsi :D yardımcı olursan sevinirim kardeşim

• İşletme kazanıp tavsiye vermek...

Özgüvenine hayran kaldım kardeş.
  • Güzel bir yazı olmuş, sağ olun.
  • Emek verdigin o kadar anlaşiliyor her cumleyi dikkate alarak okudum ve 35 dakika civari surmuş. :) Turkce ve sosyal icin yazdiklarini da okudum ancak daha detayli bilgiye ihtiyacim var, mfden hazirlanacagimi goz onunde bulundurarak bu derslerden, ozellikle paragraf ve anlam sorularina taktik verebilir misin? Şunlari mutlaka şoyle yapman lazim, ek olarak sorulari şoyle şoyle coz, uzun paragrafi kisa surede anlamak icin şunlari yap vesaire...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

İşletme kazanıp tavsiye vermek...

lütfen böyle mesajlar atmadan önce boğaziçi işletme puanlarına ve başarı sıralamasına bakınız, iyi geceler efendim uykulu olduğunuzu varsayarak bu yorumu attığınızı düşünüyorum
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Bi bak bakalim isletmenin puanina siralamasina mezunlarina nerelere gelmisler

• Elabars kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyleyim çalışmaya ygs den başladım üstteki yorumlarda eylül ayına kadar neleri bitirdiğim yazıyor hocam bi bak istersen . Öncelikle simetriden başlayarak tüm ygsleri bitirdim daha sonra agustos ayında mat2 simetri 3 kitabı bitirdim okul açılmadan önce. Edebiyat ve coğrafya2 ye ygsden önce hiç dokunmadım hatta okulda cumhuriyet dahi görmedim hocam. Kasım aralık gibi matematik den lys bir kitap daha bitirdim hem tekrar amaçlı oldu. Ygs sürecinde lys olarak matematik oldu fakat temelim iyiydi 10 11 fazla abartmadım. Geoya zaten ygs artı lys şeklinde çalıştım. Ygsden sonra ise haftada 2 deneme oluyordu dersanede hepine katıldım ve çok faydası oldu. Edebiyat alanında nasıl çalıştığım yazıyor yukarda ayrıntılı yazdım başlıkta . Bir de edebiyattan 4 5 tane küçük not defteri doldurdum yani test çözerken vs. yeni her bilgiyi yazdım onları tekrar ettim denemelerde öğrendiğim yeni şeyleri falan. Malum edebiyat derya.. Üstüne de limit s.b bitirdim denebilir ama tamamı bitmedi. Ondan öncede fem s.b çözdüm ama o biraz daha basitti. Birey , yayın denizi olabiir bunlara ek. Mattan simetri , kara kök soru bankası olabilir (lys olarak.).Geometri için simetri lys çok kapsamlı ve orjinal soruları olan bi kitap zora yakın. .Coğrafya2ye ise son hafta 2 3 gün calıstım ama cok bi etkisi olmadı onu fazla takma kafaya zaten..

• ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.. Sayısallar için önerim şu , dilbilgisi kısmını erken halledin. Dersanede hoca anlatıyorsa onla birlikte git. Ben yazın simetriyi bitirdim çok faydasını gördüm , paragraf olarak ise günde ort. 20 soru çözsen hallolur her şey ama uygular mısın bilmiyorum. O olmasa dahi mutlaka arada anlam ve paragraf çöz , gazeteden makale oku köşe yazısı vs. Denemelerde geliştireceksin zaten kendini ..Dediğin şekilde taktik vermem fayda olmaz sana zarar olur çünkü paragraf kişiden kişiye değişen bir olgudur çözme açısından sen kendin keşfedeceksin onu zamanla zaten ..ama şunu önerebilirim önce soru kısmını oku , elden geldiğince dikkatini dağıtmamaya çalış ve metne odaklan. Çıkarılamaz denen sorularda önce şıkları oku sonra metne geç ve çıkarılanları gördükçe şıkları ele..Baktın kararsızsın sallama boş bırakmaktan korkma boş bırak geç sonra dönersin... Sosyale ise acelesi yok bence bizim arkadaşlar son aylarda calıştılar ama açık konuşuyum hepsi batırdı 20 25 net falan yani yararı çok gözükmedi bence ekimde kapsamlıca coğ. bitir. kasım ayında tarihten soru bankası bitir ve felsefe konu anlatım tarzı bir şey bitir. Aralık ve ocakta ihtiyaç hasıl olursa soru bankası bi daha bitir ya da tekrar et denemelere göre üstüne gidersin.

• Hocam 11e gectim suan simetri ge fem konu ozetliden gidiyorum 11. Sinifta neler yapmam gerekir yuksek bir hedef icin kac kitap cozmeliyim dusunceleriniz nelerdir
  • Hocam 11.sinifa gectim mat simetri ve fem konu ozetli ygs yi cozuyorum bu aralar yuksek bir hedefi olan biri icin tavsiyeleriniz nelerdir hangi dersten kac kitap cozmeliyim
  • sollayan adam S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirtiyim acele etmene gerek yok önündeki şu 2 seneyle doğru plan ve programla ve istikrarlı gidersen çok çok iyi başarılar elde edebilirsin. Şu an ygs adına iyi simetri ve konu özetli soru bankası. 11 in sonuna kadar mat 1 geometri ve sayısalların ygssini 1 defa bitirsen fazlasıyla yeter zaten. Yazın türkçe ve sosyali bitirir mat 2 ve lys fen çalışırsın . 12 ye başlayınca sadece soru çözmek kalır. Tavsiyem 11 de tüm branşlarda eksiksiz bir şekilde 12 ye geç yani mat. müfredatı değişti galiba bilmiyorum ama matematikten eksik konun olmasın yani soru bankası çöz yanında falan ama hallederek 12 ye geç amacın yazılı olmasın sadece. 11 in kimyasında lys nin baba konuları var fizik için de aynısı geçerli. Ygs den önce önceliğin bunlar olsun hızı dengeyi kçç yi falan tam hallet atışları yapmadan ygs çalışman bi anlam ifade etmez açıkcası. O sebepten bu baba branşları 11de hallet ve boş kaldıkça dediğim şekilde ygs mat ve feni 1 kez bitir. Ben 2.dönem ygs ye başlamıştım ve bi dönemde bitirmiştim mat ve feni hoş tm olduğum için fizik ve kimyayı pek sallamıyordum okulda o da var , ama sen 1 seneye yayarak hem de onları hallederek 12 ye geçebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: saideng44

+35 yapmayla ilgili konu açmışsin ondan önce de +30 bakmadım ama orda yazdıklarını uygula işte :) Sözelcisin ve ygs de fen cozeceksin yanlış mı algiladim?

Yok tmyim sozelden tercih yapmayı düşünüyorum tarih ed. Filan düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Anladım , başarılar..
  • saideng44 S kullanıcısına yanıt
    O zaman bu sene ygs sayisal kismini bir kez bitireyim. 11. Sini agirlikta olmak üzere ygs de calisayim. Hocam tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

İşletme kazanıp tavsiye vermek...

İşletme genel olarak dandik bir bölüm ve çok sayıda mezun işsiz. 400 bin iibf fakültesi mezunu açıkta şu an.http://www.aksam.com.tr/yazarlar/issiz-iibflilerin-sayisi-90-ulkenin-nufusunu-asti/haber-339049 Bir kısmı burger king'de veya başka yerlerde kasiyer olarak çalışıyor karnını doyurmak için.

Konu sahibi boğaziçi işletme kazanmış. Sıradan bir işletme değil. Puanı çok yüksek. Bence kendini geliştirirse ileride iyi para kazanabilir.

• sollayan adam S kullanıcısına yanıt
    aynen öyle,rica ederim. Başarılar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.