Şimdi Ara

TM Türkiye 333.sünden YGS-LYS REHBERİ (Sayısal 12 bin-TS 450) SS'li.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
82
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde geçen seneki en büyük hatam çözemediğim soruları biriktirip sormamamdı..bakalım bu sene dersane olursa hep sorucam İnşallah :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert_fb_ M kullanıcısına yanıt
    evet ama nerdeyse 50 tanesi 2014 eylüle kadardı yani ben 11in 2.döneminden itirbaren süreci aldım.Süre zaten ygs de en iyi sekilde tecrübe etmişsindir ne kadar önemli olduğunu hocam ilacı da beli dediğin gibi bol bol deneme. Aynen tm'ysen ideal , fene uğrasacak mısın ?
  • 10 soruyu geçti mi zaten biriktikce birikiyor :)

• saideng44 S kullanıcısına yanıt
    sınava yakın simetri kimya çalışmıştım 5 6 net civarı yapabildim sınavda 5 dk falan bakabildim süreyi yedim yani. simetri fizik kimyadan çalışmayı düşünüyorum yine. biyoloji biraz karışık. çünkü önemli bir eksikğim yok biraz geometrim zayıf onu da çözerek gelişir sınava yakın zaten.
    Aynen öyle..mezunum bugün soru çözdüm yine birikti hemen sorcak kimse de yok..:( artık arkadaşlarla halletmeye çalışıcam şu sıralar..

• Hocam dersleri sırayla mi götürmek lazım yoksa hepsinden ilerleme mi kaydetmek gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalem99 K kullanıcısına yanıt
    Bu kişiden kişiye değişen bir seydir. Benim sistemim ders ders götürme sekljndeydi ama kimisi hepsini bir arada götürerek başarır. Bence dene ve kendin gör hangisinde daha çok verim alıyorsun ve hangisinde daha çok çalışma isteği geliyor dene ve Keşfet ve uygula :))

Fizik ve Kimya için aynen simetri yeter ygs adına . Hedef neresi hocam ?

Peki ders ders gittiğinizde önceki dersi unutma sorunu oldu mu veya olduysa ne yaptınız bunu engellemek için?

odtü iktisat hocam benimde.
  • kalem99 K kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bi sorun oluyor ama o kadar da buyutulecek bi durum değil arada test çözerek telafi edersin . Ben sık sık deneme çözerek telafi ettim hem hatalarima bakarken konuya dönüyordum özelliklere bakıyordum . Bunun yanı sıra cep kitapları kullanabilirsin. .. Ya da not alarak çalışabilirsiniz kalıcı olur ve arada tekrar edersiniz notlarınızi. .

Gerçekten çok iyi bir yer , inşallah kazanırsınız hocam başarılar ..

• Hocam peki psikoloji sosyoloji mantığa nereden çalısmalıyım

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Hocam sozelin sınavına öylesine girmiştim inan hangi Branşlar olduğunu dahi bilmiyordum sadece önüme konani yaptım . Ama izlenimim fem simetrinin ki başlangıç için iyi gibi yani anlatım tarzı falan hoş ve kapsamlı . Tabi işin ehline sormak lazım benim yorum yapmam uygun olmaz .

• Edebiyat çalışmak için YGS den sonrasını beklemek nasıl olur ?Ve Aralıkta gerçek anlamda lys matematiğe başlamak sizce geç mi olur ?
  • Hocam şimdi fizik için hangi kitabı almalıyım temel yok biyo kimya fem alayım zaten ezber ve yorum fizik lazım bana

Birde 1 aylık çalışma ile fkb 20 net olabilir mi? Fene ekim gibi baslıcam en fazla 2 ay ayırırım sonra 2.5 ayda günde 3-4 deneme Full

• FrknTg kullanıcısına yanıt
    Üstte de zaten belirttim edebiyat kısmında bencede ygs den sonraya bırak . Ama kendine guvebmezsen en azından aralıkta simetri gibi temel bi kitabı fazla üstüne düşmeden 3 4 günde bitir derim. Mat 2 ye gelince hocam ocaktan sonra lys yi unut açıkça söyleyim çalışmak zor oluyor lys ye denemeydi şuydu buydu en iyi ay kasım ya da ekim , hedefin arti 40 sa ikikez bitir bence ygs den önce yani 2 kitap . Ya da simetriyi bitir adam akıllı o da etkili olur

• RawShed kullanıcısına yanıt
    +35 yapmayla ilgili konu açmışsin ondan önce de +30 bakmadım ama orda yazdıklarını uygula işte :) Sözelcisin ve ygs de fen cozeceksin yanlış mı algiladim?

• guzel konu olmus sagolun hocam ancak daha yeni bakabildim siz konuyu actiginizda isim cikti gittim daha yeni eve geldim:D

• Eyvallah hocam. Umarım istifadeli olmuştur ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.