Şimdi Ara

TM Türkiye 333.sünden YGS-LYS REHBERİ (Sayısal 12 bin-TS 450) SS'li.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
82
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hedefleri olan people

hocam zaten simetriden sonra çözdüm konu özetliyi ygs fene şimdimi başlayayım

Konu ozetli bittiyse çok iyi şimdi fene basla ya da neyi bitirmediysen onları bitir sonra mattan bir soru bankası bitir eylülde olur muhtemelen , pekisir. Karakoku tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDanielHenry

1907 <3

Ulan fener

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam güzel yazınız için bende sabah namazından sonra kalkmak istiyordum ancak gece geç yattığım için bazı günler dalgın oluyordum o yüzden 7.30 gibi oturup çalışmaya başlıyorum. Biraz boşladım bu ara ama inşallah adam akıllı çalışmaya başlayacağım tekrardan. 7 eylülde açılacak benim okulum. 15 günde olsa vakit vakittir yani. Allahtan yazılı derdimiz falan olmayacak. Ankara Hukuk istiyorum bakalım. Bu arada resmi [simage][/simage] kodu içerisine alırsanız daha güzel olur.
  • gerçekten çok teşekkürler fakat şu resimleri simage olarak koyabilirseniz daha güzel olur sanki? böyle çok geniş olduğu için okuma güçlüğü çekiliyor
  • Takibin Babasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel ve uzun olmuş baya yararlı teşekkürler :)
  • Ne demek hocam vazifemiz :) İnşallah kazanırsın dostum , temel liseye mi geçtin ?
  • Hocam fene ne zaman calistin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saideng44 S kullanıcısına yanıt
    Evet yük altına girip geçtik bakalım. Teşvik başvurusunda da bulunduk inşallah ihtiyacı olan herkese çıkar ama pek umudum yok açıkçası bu ülkede range rover,bmw,mercedes,audi,villa sahibi olan insanlara kyk bursu çıkıyor o yüzden pek teşvikten ümitli değilim ama hayırlısı :)
  • hocam bende tmyim ygs fenden 20 net en az yapmam lazım fizik için hangi kitap almalıyım ve edebiyata şimdiden sadece eser yazar ezberi ile başladım
  • teressss T kullanıcısına yanıt
    Hocam 11 in sonunda ve yazın simetri fizik kimya biyolojiyi bitirmiştim. yazın çalışmadım 12de de branşlardan 1 er konu anlatımı daha bitirdim artı kimyadan soru bankası bitirdim..
  • keşke hem kykda hem de o teşvikte hak edenlere çıksa da başvuranın dahi içi rahat olsa . yani adama kyk burs çıkıyor ama bakıyor kendinden daha ihtiyaçta olan adama çıkmamış üzülüyor açıkcası . hayırlısı olur umarım
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle fen kısmına gelecek olursak , bir tmcinin bence 15 - 20 net arası yapması zor değil . eger temel varsa bu 25 lere kadar çıkabilir. sana tavsiyem daha çok kimyaya yogunlaş , konu sayısı az ve zorluğu da yok çok kolay 10 net ordan gelir. Kitap olarak simetri artı 1 soru bankası yeter artar bile ama not falan al önemli yerleri falan. fizik olarak temel varsa onda da iyi şeyler yapılabilir bu sene çok basit 3-4 soru vardı , termometre vermiş derece sayıyorsun bildiğin. Gerçekten ısı sıcaklık gibi ya da fiziğib dogası gibi birçok konu yapılabilir . kitap olarak ise simetri tmciler için çok iyi çünkü aşırıya kaçmıyor ve lys kısmına dalmıyor biraz daha yüzeysel . fdd falan daha kaliteli ama üst düzey hazırlanmış olursun bence simetri yeter. edebiyata gelince bence şimdiden yazar eser yapma çünkü unutma ihtimalin yüksek , öncelikle mantık denen kısım ile (tüm müfredatın) ve halk divan edebiyatını hallet , zaten ygs den sonraki zaman yetecektir ama için rahat olmazsa kasım gibi başla ya da aralık , şimdiden acele etme derim.. başarılar..

tebrikler.

peki hocam sene içinde karekök lys çözmüştüm, aynı kitabı tekrar mı çözeyim yada önereceğiniz bir yayın var mı?
  • mert_fb_ M kullanıcısına yanıt
    bence çözmende yarar var çünkü kaliteli bir kaynak ve es geçtiğin soruları daha iyi kavrayarak öğrenirsin. birey b olabilir ve 3 4 5 yayınlarını öneririm baya övüyorlar onu da. körfezi duymuştum ama çözmedim ben Allah var . Bence git kitapçıya söyle bir incele zaten anlarsın kaliteli mi yoksa değil mi . Femin denemelerindeki sorular ve simetrisi gayet iyi testleri falan , en azından saçma soru yok .
  • hocam yazın başka neleri halletmiştin hangi kitapları bitirmiştin
  • teressss T kullanıcısına yanıt
    11.sınıf 2.dönem

MAT1 SİMETRİ
    GEO1 SİMETRİ
    KİMYA1 SİMETRİ
    FİZİK1 SİMETRİ

YAZ TATİLİ

BİO1 SİMETRİ
    TÜRKÇE SİMETRİ
    COĞ KONU ANLATIM MALTEPE
    FELSEFE SİMETRİ
    MAT2 İLK 3 KİTAP SİMETRİ
    fem beyaz, simetriler hepsi bitik. evde celal aydın, fen bilimleri var ama nasıl pek bilmiyorum açıkcası. karekökten yararlanırım diye kitabı da sakladım atmadım. peki ygs mat için fem konu özetli bitirip denemelere geçmek mantıklı mı yoksa karekökü de elden geçireyim mi? eksiğim yok.
  • mert_fb_ M kullanıcısına yanıt
    Dostum inan denemelerle o kadar vakit geçireceksin ki zaten yani bence şimdi soru bankasının tadını çıkar karakökü bitir sonra denge denemesini alırsın eylül ekimde haftada 3 4 çözersin sonra zaten ful deneme gidersin durumun iyi anladığım kadarıyla zaten
    açıkcası sen 200 deneme çözmüşün ben 30 40 denemeyle sınava girmiştim onlarda derhane denemeleriydi. çözebildiğime rağmen süre sıkıntısı aşırı fazla çektim. ona korkuyorum açıkcası. yazını okumadan önce kafamda 160 dkdan başlayıp 150 140 diye gidip 120 dkya sabitlemek vardı ygs adına. tm olduğum için ideal giibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.