Şimdi Ara

TM'YE GEÇTİĞİM İÇİN ELİMDE KALAN 3 KİTAP :((((((((((((((((((8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit budut: cnm forumdaslarim gercekten ihtiyaci olan biri istedi ve yarin gonderecegim kitaplari. ilginize tesekkurlev

1 Palme Organik Kimya*
    1 Palme Bio B (2. Kitap)*
    1 Nihat Bilgin YGS Fizik** kitabını nerede satabilirim? Ya da buraya konu açıp fotoğraf koysam talibi çıkar mı? Valla yeter ki gitsinler ama çöpe atıyormuş gibi hissetmeyeyim çünkü israf olacaklar, vicdan azabı gibi başımdalar kaç aydır. 50+kargo ücretine bırakırım üçünü, piyasada 65 falan işlerkitapdan bakınız.

**NB FİZİK YGS SORU BANKASINI eylülde almıştım, 1 test çözülü. YKS çıkınca hiç işime yaramayacağı ortada.
    *PALME'leri de geçen şubatta almıştım bir hevesle ama YGS'den sonra çözmedim. Hiç kırışık, yazı, çizik yok. Tertemizler buradaki niyetim gibi:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in Juli -- 1 Kasım 2017; 22:27:8 >

• Hatta şimdi aklıma geldi: Var mı Beylikdüzü'de oturan, gerçekten ihtiyacı olana metrobüs durağından hiç karşılıksız veririm.

gerçekten böbrek.avi değil :(
  • Bendede bunlar duruyor 0 takas yapalım

TM'YE GEÇTİĞİM İÇİN ELİMDE KALAN 3 KİTAP :((((((((((((((((((8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extr4ordinary E kullanıcısına yanıt
    Ooo zafer yayınları.. lys matını çözerken kafa kalmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extr4ordinary E kullanıcısına yanıt
    sağolasın knki ama şu an tm için kitaplarım tam. kuduruk gibi fazladan alınca hiçbirini çözesim gelmiyor, zatem mfde tam olarak bunu yaptığım için çözememişimgjhg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.