Şimdi Ara

Tm3 18k siralamaya 20k olan yere zor girersin diyen rehberlikci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradaslar merhaba siralamam 18bin hukuk dusunuyorum ama hocalar iyice soguttu her seyden. Ben akdeniz kocaeli olur mu diyorum. Onlar cok zor 20bin ve altina bakmaya basla diyolar. Bazi arkadaslar siralamalar 1-1.5k gerileyebilir demislerdi umarim bu kesim hakli cikar. Fikirleriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rehberlikçine sorsana neye dayanarak diyor onu

edit:salim ünsal reyiz siralamanizin %10-%20 altini yazabilirsiniz demişti hatta yüksek sıralamalar icin %30 dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wuxx -- 20 Temmuz 2016; 14:56:01 >
  • Hocam sınırdasin gelmez dediler ki zaten siralamalarin gerilemesine hi ihtimal vermediler. Altlara in dediler yani felaket tellaligina devam. Garantici konusuyolar. Insallah olumlu yönde etkileniriz

• Estan3535 E kullanıcısına yanıt
    hocam sen gönlünü ferah tut. bazı rehberlikçiler sınavların ismini bile bilmiyor sistemi bilmiyor büyük ihtimal bunlardan biridir. hukukta devlet ve özelde kontenjan azaldı mı ki böyle bir yorum yapmış.
  • Mesela hurriyette andaval bi tane rehberlikci var. O herkese düşük siralama söyleyip moral bozuyordu. Yani her rehberlikce maalesef "Rehberlikci" vasfını taşımıyor. Tavsiyem ise sana bunu diyenlerle tercih yapma.
    Şahsi dusuncem ise %90 gelir

• Estan3535 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin rehberlikci hürriyet uzman gibiymiş Siz rehberlikcinizze selam söyleyin o anlar 😉😄😄

• Arkadaslar peki kocaeli altina ktu yazsam mantikli olur mu sizce? Cukurova univ ilcede dediler selcuk io icin de cok zor diyolar. Yazsam mi yazmasam mi sasirdim

• Wuxx kullanıcısına yanıt
    Salim unsal nerde diyor onu bi link atar misin

• quote:

Orijinalden alıntı: chibs

Salim unsal nerde diyor onu bi link atar misin

Periscope yayin yapmisti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.