Şimdi Ara

TM3 için sınavla puango ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınavla 27758 puango obpsiz 35 gösteriyor sınavla en kötü ihtimal diyorlar ama tm3 için sizce ?

• Obpsizi kesinlikle hatalı. Ama obpliyi bilmiyorum.
  • herkes obpsize bakın tutturuyor diyor ( daha çok mf ciler diyor ama ) obpli 24k sizce ne gelir hocam benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys0

herkes obpsize bakın tutturuyor diyor ( daha çok mf ciler diyor ama ) obpli 24k sizce ne gelir hocam benimki

Hocam tahminim yok başlıktaki puangoyu görüp onun için yorum yaptım yalnızca. Hatalı olduğunu geçen yılkiyle birebir denk lys neti girip (evet matematiği hesaplayıp ayarladım) daha iyi ygs girmeme rağmen 2016dan kötü sonuç vermesiyle anladım. Öyle 30k altı veya ilk 2 3k lık bir sonuç da değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 25 Haziran 2017; 1:16:39 >
  • daha olumsuz oldugunu mu dusunuyosun puangonun tam anlayamadim
  • içimi rahatlattın hocam tutturuyolar falan diyince baya şartlamıştım kendimi teşekkür ederim
  • thehappyone kullanıcısına yanıt
    hayır yanlış oldugunu zaten olumsuz sonuç gösterdiğini diyor ben öyle anladım :)
  • Ham çok düşük gösteriyor benim ama obpli de mükemmel umarım obpli haliyle doğrudur
  • ygslys0 Y kullanıcısına yanıt
    hocam bana 14k diyor ham siralama daha iyi gelicegini de dusunmuyorum hatta bence obp ile anca o kadar gelir gibi o yuzden ben olumlu sanmistim ama bi kac kisinin daha olumsuz sonuc gosteriyor yazdigini gordum insallah oyledir
  • Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    kesinlikle ham çok düşük
    bende ham 35k obpli 24k
    opli gelse çok iyi olur ama opli gelmez gibi orasıda fazla iyimser gibi
    Çok saçma yapmışlar bence ben birde mati hatırlamadığımdan beklediğimden düşük netler yazıyorum depresyona girmeye şu sonuçlar açıklansada rahatlasak
    inşaallah sizde sınavla ne diyor oraya da bakın bence belki daha iyi gelir inşaallah da gelir
    kendimi gördüm bende hatırlamıyorum bütün günüm hesaplamakla geçiyor
    65 bekliyorum 50 bile yazdım sonra üzülüyorum 50 olunca olmuyor diye umarım bir süpriz olmaz beklediğimiz gibi gelir.Ben buradan kontrol etmiştim yazılan soruları ama sonra açıklandığında soruların yarısından fazlasını unuttuğumu fark ettim
    aynen ya bekledigimiz gbi gelir inşaallah sürpriz olacaksa iyi yönlü olsun
    Bana 65 yeter ya iyi süprizde gözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehappyone

daha olumsuz oldugunu mu dusunuyosun puangonun tam anlayamadim

Puangonun hamında kesinlikle bir sıkıntı var. Kötü gösteriyor diyeyim.
    hatirlayamiyorum artik tekrar baktim obp ile 10 binden 11 bine atiyo valla cok iyi geliyo bana olmaz diye dusunuyorum hep
  • hocam insallah oyledir size guvenmek istedim su an
    14k ya hazırla kendini ama inşaallah gelir de sevinirsin dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.