Up.Nerden hesapladın?Ben puanzadan hesapladım benim de bu civarlarda.
Obpli
Obp siz kaç hocam
Birebir ygs lys diye bi uygulamadan hesapladim ygs virgulune kadar dogru cikti
405 hocam
Hocam 8-10 k civarı olacağını düşünüyorum ayrıca hemen hemen yakinmisiz puanda
Insallah hocam hedef neresi
Hedef Ank. Huk. bu hocam yani bir bakarsınız ikimizin sıralaması da 5-6 k civarında da gelebilir onu da söyleyeyim. Ankara olmazsa İstanbul, Gazı, Marmara olur yani iyi üniversiteler bunlar
Benim hedef istanbul uni olmadi marmara veya ist 2 yazmayi dusunuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hukukcugenc
Birebir ygs lys diye bi uygulamadan hesapladim ygs virgulune kadar dogru cikti
Hocam ordan da hesapladım aynı çıktı puanımız 2010 a göre 10k yız en kötü inşallah buralarda oluruz ama ben nedense 14k 15k felan olacağımızı düşünüyorum.
405 puan 2010 yiginsalinda 10 binlerde. Okul puaniyla 12-13 lere atabilir diye dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: tictocc
405 puan 2010 yiginsalinda 10 binlerde. Okul puaniyla 12-13 lere atabilir diye dusunuyorum.
Benim ham 401-2 civarı okukdan 54-55 felan geliyor.Böyle de 10 bin olur sanırım ama girer miyiz ki yav?
quote:
benim 434 gösteriyor obpli ne olur
2010 gibi gelirse ve bu puan dogruysa boyle bi sonuc gelir.Hangi yila benzeyecegi belirsiz , ve bu hesapladiginiz puan dogru mu onu net bilmiyoruz.
Benimde ham 400-405 ama benim obğ 75 olduğu için yerleştirme 445-450 hedefim 13-14k senin 9-10k gelir
Link atabilir misiniz bir de ordan hesaplayayım denemediğim bi o kaldı herhalde
quote:
2010 gibi gelirse ve bu puan dogruysa boyle bi sonuc gelir.Hangi yila benzeyecegi belirsiz , ve bu hesapladiginiz puan dogru mu onu net bilmiyoruz.
aslında şu an konustuğumuz coğu sey biraz vicdanımızı rahatlatmaya yarıyor..18 temmuzu bekliycez en iyisi
whickensW
kullanıcısına yanıt
Benim kardesimin de obp ile 435 oluyor puanza dogru hesapliyorsa puani.Kac bin gelir ki hic bilmiyorum. 2010 gibi mi gelir bilmiyorum