Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen yilin konularina bakin herkes hukuk 30-31bin civari kapatir demis ama 34le kapadi. insanlar biraz tedbirli davraniyor tercih zamani. bence en kotu ihtimalle 31-32 civarinda kapatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedimseniygs Y kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam mantıklı geldi.Bu 4.000-5.000 diyenler biraz abarttmış heralde.Teşekkürler yorumun için...

• Yok hocam ben yazmayacağım Selçuk vazgeçtim. Gazeteye manşet oldu adamlar 900 kişiden 71 mezun ne demektir ya. 6. senesi olan varmış dün konuştum ömründen ömür gitmiş adamın
  • rainsy kullanıcısına yanıt
    Üniversitelerin özel durumlarınıda göz önünde bulundurmak lazım tabii.Bu durumu bilenlerde bir çekinme olmuştur umarım.Ben olsam yazmadım yani.Teşekkürler bu bilgi bayağı faydalı oldu.

• http://www.universitetercihmerkezi.com/kose-yazisi.php?y=37&b=hukuk-tercihinde-enteresan-bir-yil-olacak salim ünsal'ın hukuk değerlendirmesini buradan okuyabilirsiniz gençler
  • Artan azalanlar birbirini tamamlar çok etki yaratmaz diyor Salim hocam. Umarım öyle olur 2 binden fazla sapma olmaz her üniversite için
  • rainsy kullanıcısına yanıt
    Valla bende öyle düşünüyorum ama 3.000 oynar diyenlerde var.İnşalla o kadar oynamaz.Bekliyip görücez...

• quote:

Orijinalden alıntı: rainsy

Artan azalanlar birbirini tamamlar çok etki yaratmaz diyor Salim hocam. Umarım öyle olur 2 binden fazla sapma olmaz her üniversite için

evet öyle olacak gibi. tek sıkıntı üstteki üniversitelerin kontenjanlarının azalıp aşağıdakilere geçmiş olması. marmara-istanbul-ankara isteyenler için biraz sıkıntı yani. ama 20bin sonrası kişiler için pek fark olmayacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedimseniygs -- 11 Temmuz 2015; 16:22:17 >
  • Bende cok oynamanin olacagini dusunmuyorum. Rehber hocalariminda dusunceleri bu yonde. Ama bazen oyle moral bozucu seyler goruyorum ki 13373 siralamayla marmara hukuk iö gelmez diye tereddut ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun. Degisik bir sene cidden :/

• violet. V kullanıcısına yanıt
    Ben kendime geleciğini düşünüyorum.Aramda 2.700 fark var marmara iö ile sana kesin gelir kardeşim.3.300 çok fazla bir oynama.En çok oynama bu aralarda olacak zaten ama max 2.000 bekliyorum.Bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...

• Benimde temennilerim bu yonde umarim ikimize de gelir. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violet. -- 11 Temmuz 2015; 16:30:35 >
  • Up

• Up

• Hukuk okuyorum genel olarak arkadaslarimin hep tm3 siralamasi daha dusuk okullarda kontejyan kisti o sebebple ankara hukuk ici konusursak max 5.500 den alir derim rahatca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Kaan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam katılıyorum size.

• Hukuk96 H kullanıcısına yanıt
    Hocam gelir ya bence 2.500 oynama olsa yine de geliyo sanırım.Gaziden sonraki alternatif durumunda ama ybü.Yani özel bir ilgi olursa bu sene 3.000 e çıkma ihtimali olabilir.Arkasını doldur derim ben sıralamanın yanmaması için.Tabii bi daha hazırlanırım demiyosan.Başarılar...

• İl milli eğitim müdürlüğüne bağlı 2 tane rehberlikçiyle konuştum ve anladımki biz burada gereğinden fazla kasıyoruz arkadaşlar hukukta 25 ten sonraki çoğu üniversite için sabit kalacağını yada düşeceğini savunuyorlar

• demasman kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam aynı fikirdeyiz adamlarla .

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Bende öyle düşünüyorum hocam aynı fikirdeyiz adamlarla .

Relaxxx yaa

• Up

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.