Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam anadolu gelir gibi ya.Seni geçecek kadar oynamaz o aralıktaki sıralamalar.Ama içinde şüphe varsa yada gelemeyebileceğini düşünüyorsan akdeniz garantidir.Başarılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şehir olarak değilde eğitim olarak 21k ile gidebileceğim en iyi hukuk sizce hangisi?

Bide Kırıkkalenin eğitimi iyi denilmekte kadrosu iyi şehirden mi kaybediyor bu sıralaması kadroya göre kötü biraz sebebi ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim uludağ hukuk ,selçuk ,selçuk iö, kocaeli yazabilirsin.Bunların dışında kalanlar bunlardan iyi değildir.Sıralama olarak isteğine göre yaparsın.Öğretim kadrosu olarak bu forumda paylaşılmıştı ama bulamadım şimdi ordan bakarsanda faydalı olur.Ama benim böyle bir durumum olsa Kocaeli yazardım.Tabiiki son karar senin başarılar...

• Hocam siralamam 17.200 Anadolu Universitesi Hukuk gelirmi sence Tesekkurler

• tfiwsrolyat T kullanıcısına yanıt
    Hocam anadolu üniversitesi hayırlı olsun ...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam gonlumuzce olur her sey umarim

• Up

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Kardeşim uludağ hukuk ,selçuk ,selçuk iö, kocaeli yazabilirsin.Bunların dışında kalanlar bunlardan iyi değildir.Sıralama olarak isteğine göre yaparsın.Öğretim kadrosu olarak bu forumda paylaşılmıştı ama bulamadım şimdi ordan bakarsanda faydalı olur.Ama benim böyle bir durumum olsa Kocaeli yazardım.Tabiiki son karar senin başarılar...

Seşçuk şu mezun olayından sonra araştırdım sıkıntılı imiş yazmayacağım sıralamam

Anadolu , uludağ , akdeniz , kocaeli , sakarya hukuk şimdilik sizce nasıl konum Antalya benim ailem pek istemiyor 8-9 saat uzakta okumamı sebebini anlayamadım ablam Trabzon (24 saat otobüsle) ktü de okudu

Edit bahsi geçen konu şu mu?
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107538258&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 11 Temmuz 2015; 15:25:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam konu budur.Bende tercihlerimi yakınlık kriterine uygun olarak yaptım.İnşallah yakın bir yere girersin.Başarılar..

• Günaydınlar, komiserim konu almış yürümüş :)

Bir yorum moral bozuyo biri düzeltiyo. Belli olsa da kurtulsak artık
  • tm3 10422 gazi gelir mi?

• Hocam arandaki fark 3.200 kişi.Sıralamaların en çok oynayacağı sıralamadasın.Bana göre max 2.000 ancak bazı tahminlere görede 2.000-3.000 arası diyor.En uç ihtimali düşünerek arkasına yazacağın üni gelebilir.Ama sürpriz olmazsa girersin bence.Gazinin en fazla 11.000 civarı olacağını düşünüyorum.İnşallah istediğin yere girersin kardeşim.Başarılar...

• rainsy kullanıcısına yanıt
    Evet bayağı yürüdü ama yorumlara bakıp destekli tahminleri baz al bana kalırsa.Yoksa moral bozan çok olur :) Günaydın bu arada sanada saol...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    valla kafam allak bullak oldu, inşallah dediğin gibi olur. gazinin altına yıldırım beyazıt yazdım, ankaradan çıkmak istemiyorum ama ondan önce tam burslu özelleri yazsam mı bilemiyorum.

• Devlet ünv lerine girebiliyosun zaten özelleri önermem ama danış sen özel konusunu rehberlikçilerle.Ama gelir gibi gazi yani ihtimal olarak bayağı yüksek.En kötü ybü olur zaten ona da razı isen sıkıntı yok.Yaz ve bekle sadece.İnşallah gaziye girersin...

• sıralamam 31670. hukuk kesinmi sizce ?
  • stormxxxx kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale iö olur gibi ama atatürk iö kesin diyebilirim kardeşim...

• Selçuk 2. öğretim için herkes farklı bir şey söylüyo 27.800 dü geçen sene bu sene nasıl olur sizce? 24 bine kadar düşer mi? Yoksa 26 civarı falan mı?
  • rainsy kullanıcısına yanıt
    Selçuk ünv sine ayrı bir talep var heralde bu sene öyle gözüküyor.Normalde yerinde sayması gerekir ancak millet selçuk ünv sinden sıralama olarak öndeki ünv leri atlayıp selçuk yazarsa yani özel olarak talep fazlası olursa biraz ilerleyebilir.Ama normal şartlar altında aynı sıralama etrafında olması lazım.Bi ünv ye diğer yıllardan ayrı olarak bir ilgi gelirse onu tahmin edemeyiz.Ama garanti için arkasını doldur yani daha rahat olursun.Başarılar...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.