Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah hocam bazıları 2binlik bir artıştan bahsediyordu ama sizin dedikleriniz gayet mantıklı geldi
  • Ozzyy osbourne O kullanıcısına yanıt
    25.000 üstünün yerinde sayacağını düşünüyorum.Oynasa bile 3 haneli rakamlar oynar.İlk tercihte olabilir ama ikinci hayırlı olsun.Başarılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler herkesin gönlüne göre olsun inş

• bi kere o eli indir kullanıcısına yanıt
    Ankara hayırlı olsun kardeşim...

Hocam o kadar rahat olma alternatif yaz.25.000 üstü 3 haneli oynamaz bence.Başarılar..

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim :)

Kararını ver emekli komiser oynar mi oynamaz mı?
    Ben 25k üstü sadece konya nın istisna olacağını diğerlerinin oynamayacagini düşünüyorum. Bazı sebeplerden dolayı bu iki ili yazabiliyorum. Kısmet artık olursa olur, olmazsa diğer arkadaslara kısmet olur.

• Anladığım kadarıya psikoloji-pdr bu sene seçilmeyecek ve hukuka yoğunlaşacak herkes.Böyle yorumlar görüyordum.Peki geçen sene tm2 de hukuktan daha gözde hangi bölüm vardıda millet hukuk yerine o bölümü yazdı.Bu sebepten dolayı düşüş bekleyenlerin tahmini ne yazıkki desteksiz olacaktır.Boş yere ense karartmaya gerek yok arkadaşlar.Tutarlı bir açıklama için eyvallah.Tm3 teki hukuk tercihi artışı olacaktır anacak bütün herkes hurra hukuk yapmayacak normal seyrinde devam edecek tercihler.Başarılar herkese...
    Bu sadece pdr psikoloji öğrencileri girer'in yorumudur.Yoksa sıralama düşmesi bekleniyor ancak bu sebepten değil kontenjan azalışlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 11 Temmuz 2015; 13:32:05 >
    Hocam yani konya gerileyebilir beklenen bu ama bakarsın yerinde sayar ve arkadaşımız giremeyebilir.Bu yüzden biraz daha kesinlik için söyledim.Yoksa bir gerileme bekleniyor toplam hukuk kontenjanı arttığı için.

• Haklısın. Benim için söylediğini düşündüm. Evet hiç bir şey için kesinlik yok. Evet yüzde 90 hâlâ geçerli ama bazen yüzde 10 yüzde 90 dan daha ağır basabiliyor

Yani inşallah öyle olur da arkadaşımız girer ne diyelim.

• 4315 ile Ankara Hukuk olur mu?

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Hocam rahat ol sıalama düşüşü olacak tabi ama ank ile ankara üniversitesinin önünde kaç kontenjan düşüşü varki? Yaklaşık olarak 200 civarı.Bu kadarlık kontenjan düşüşü 1.000-1.500 oynatır en fazla.Ben ank ünv nin 5.500 ile kapatacağını düşünüyorum.Başarılar hocam size de ...

Umarım öyle olur hocam rahatlayamadık saçma davalar yüzünden sınavdan sonra bile.

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Hocam su akar yolunu bulur boşver.

• Up

• Up

• Hocam tm3 18798 siralamam var. Anadolu hukuk gelme ihtimali var midir, eger olmazsa akdeniz hukuk garanti midir ?

• Hocam, 24,5binlerdeyim. Kocaeli gelirmi sizce? 100 kontenjan artırmış :)

• Seva123 S kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğiniz üniversite 20.000-25.000 aralığında.Yani tam yerinde sayacak üniversiteler var.Değişim olur ama ahım şahım bir oynama olacağını pek sanmıyorum.Ben olsam sakarya yı eklerdim boşta kalmamak için.Sen ne yaptın bilmiyorum ama arkasını boş bırakma açıkta kalmak istemiyosan.Başarılar tercihlerinde.Son karar senin...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.